Vælg en side

Wallpipe fra Løvens Hule – Sådan går det nu

af | sep 2, 2020 | DecorRaid Magasin

Fik du set aftenens afsnit af Løvens hule? DecorRaid er stolte af at kunne afsløre at Wallpipe nu kan findes i DecorRaid Swipeshop appen. Velkommen til Wallpipe!

Kendt fra Løvens hule

Wallpipe, som er kendt fra Løvens hule sæson 5, har igen været på skærmen, da de her til aften gæstede “Løvens hule – Velkommen til virkeligheden”. I denne særudgave af Løvens hule, følger de op på, hvordan det er gået under coronakrisen med det unge iværksætterfirma, som fik en investering af Christian Arnstedt i den seneste sæson.

Dét ser du i aftenens afsnit af Løvens hule

Da corona lukkede Danmark ned i foråret, blev WallPipe, som så mange andre, hårdt ramt. Det gjorde de især fordi de havde lagt en ny strategi, hvor de ville fokusere 100% på B2B markedet, herunder hoteller, caféer, restauranter mm. Dvs. alt det der pludselig lukkede – også i udlandet.

“Jeg når lige at ansatte min første salgschef, Torben, til at varetage denne strategi, også lukker landet ned – jeg må fyre ham igen. Desuden må jeg sende alle andre medarbejdere hjem. Vi havde en omsætning, der gik fra at stige hver dag til at ende på 0 kr.” Siger Lisbeth Grove Mikkelsen, stifter af WallPipe.

 

Med sparring fra investor Christian Arnstedt, får de vendt virksomheden på hovedet og ændret på strategien med fokus på B2C, og stille og roligt får de gang i hjulene igen, som du kan se i aftenens afsnit af Løvens Hule. I forløbet indgår de også et samarbejde med Kabeltromlen, som Jesper Buch allerede foreslog da Wallpipe gæstede Løvens hule første gang i Januar 2020. De vækster pludselig med 700% efter coronakrisen ellers havde lukket alt ned omkring dem.

Derfor opstod det bæredygtige industrielle brand

Med Wallpies produkter, kan du virkelig sætte et unikt og råt præg på din boligindretning. Hver lyskilde er skabt af bæredygtige, genanvendte vandrør, der alle har hver deres unikke fortid, og derfor har de en helt individuel patinering. Lige noget der passer ind i den nordiske indretningsstil.

Wallpipe blev etableret af Lisbeth Grove Mikkelsen i 2018. Hun startede sit brand med den unikke WallPipe væglampe, fordi hun var flyttet i nyt hus; og uden penge til lamper, tænkte hun kreativt og ud af genbrugs stålrør, blev lampen til. Lisbeth havde skabt det perfekte og billige alternativ, som hun selv søgte, i en rå og industriel stil.

Lisbeths lavede 2 lamper, og satte den ene til salg på FaceBook. Efter blot én time havde hun solgt 10 lamper. Efter 2 timer havde hun solgt 15. Efter et par dage var der et hotel i Aarhus der ringede og bestilte 65. Her blev Lisbeths kreativt hjemmeprojekt pludselig til en forretning. Efter deres optræden i Løvens hule i januar 2020 gik det strygende for hendes unikke brand WallPipe, og sidenhen har hun udvidet hele sortimentet lige fra lysekroner til tøjstativer i de rå vandrør. Desuden har hun indgået et samarbejde med Palle Top fra Kabeltromlen, tidligere deltager i Løvens Hule, som du også finder på DecorRaid Swipeshop.

En virksomhed med et vigtigt budskab

Wallpipe har et meget vigtigt budskab – nemlig at bidrage til en grønnere planet. Wallpipe arbejder i øvrigt ud fra hele 4 af FN’s 17 verdensmål, for at hjælpe til et mere bæredygtigt samfund. Derudover skaber de arbejdspladser til mennesker, som har svært ved at varetage et 8-16 job. De specielle behov den enkelte person måtte have, sørger de for at tilpasse sig efter i Wallpipe og sætter en stor ære i.

I dag består Wallpipe af 9 ansatte og Torben blev genansat som salgschef. De er dog stadig påvirket af coronakrisen, da de primært sælger til hotel og restaurationsbranchen.

Find vores favoritter fra Wallpipe her

DKK 2.599

Wallpipe One of a Kind (inkl. pære)

fra DKK 699

Egetræ Pendel (inkl. stor vintage pære)

Følg med her

Eller læs flere inspirerende indlæg her 

Året der gik indretningstrends DecorRaid 2020

Året der gik indretningstrends DecorRaid 2020

Det er slet ikke til at forstå, at et år er gået. Vi har derfor lavet en oversigt over jeres adfærd på DecorRaid. Hvilke produkter har været de mest populære i 2020, hvilke brands har været jeres favoritter, og hvilke rum har I fokuseret på at indrette? Se med...

læs mere
De 3 største indretningstrends til din bolig i 2021

De 3 største indretningstrends til din bolig i 2021

De 3 største indretningstrends til din bolig i 2021Tidens indretningstrends kommer i 2021 til at have et opgør med det hvide, sterile og minimalistiske udtryk. Vi skal fremover invitere en mere kreativ, farverig, naturlig og sanselig indretning ind i vores bolig. Der...

læs mere
Ny artikel om DecorRaid i Århus Stiftstidende – Læs her

Ny artikel om DecorRaid i Århus Stiftstidende – Læs her

  Århus Stiftidende, Erhverv Fyn og Sydjylland fortæller I aviserne er der udkommet en artikel om DecorRaid og vi er simpelthen SÅ glade. Artiklen fortæller bl.a. om, hvorfor vi skabte DecorRaid, hvad DecorRaid kan, vores "rejse" hertil, vores mål, og lidt om os...

læs mere