Vælg en side
Skrevet af Laura Lund Kjergaard fra indretningstips.dk

At samle på stel kan være svært, tidskrævende og dyrt, og derfor er det vigtigt at komme rigtigt fra start. Men så snart du er i gang, er det super tilfredsstillende at fuldføre det fine projekt til spisebordet. Og så er der masser af gode fødselsdagsønsker.

Her kommer der 4 skønne eksempler på forskellige stel du kan samle på, så du kan komme igang med at dække de fineste borde derhjemme.

Kähler
Kähler stellet har eksisteret i mere end 175 år, men på trods af det, har stellet et ultra moderne udtryk. Her bliver der både leget med farver og former, og så udbyder de en bred kollektion af al slags stel til bordet. Her kan du altså helt sikkert finde noget der passer ind i din bolig.

Eva Solo
Eva Solo er kendt for sit meget elegante hvide og rillede stel. Det er perfekt til at mixe med alt, da det er neutralt og minimalistisk i sig selv. Her er altså en klassiker der næppe går af mode.

Bitz
Christian Bitz’ stel er helt nyt og helt råt. Stentøjet er nemlig lavet i de grå, grønne og sorte nuancer med masser af tilfældig struktur i. Det er råt, robust og nordisk, og så er det super moderne for tiden.

Royal Copenhagen
Her er det gennemført klassiske stel, der rummer en bred kollektion til enhver borddækning. Royal Copenhagen er et kvalitetsbevidst og luksuriøst stel, du kan samle på, og som findes i både de musselmalede, riflede og blomstrede designs.

Læs hele indlægget lige her

Følg med her

Eller læs flere inspirerende indlæg her 

Bæredygtige plakater – Picnicle

Bæredygtige plakater – Picnicle

Bæredygtige plakater PICNICLEPICNICLE designer plakater med bæredygtig livstil og business i fokus. Derfor er alle hendes plakater Cradle to Cradle certificeret. Med bæredygtighed i centrum, opfordrer stifterende bag Rikke igennem sine bæredygtige plakater, til at...

læs mere
Wallpipe fra Løvens Hule – Sådan går det nu

Wallpipe fra Løvens Hule – Sådan går det nu

Fik du set aftenens afsnit af Løvens hule? DecorRaid er stolte af at kunne afsløre at Wallpipe nu kan findes i DecorRaid Swipeshop appen. Velkommen til Wallpipe!Kendt fra Løvens hule Wallpipe, som er kendt fra Løvens hule sæson 5, har igen været på skærmen, da de her...

læs mere
Bo Bedre har prøvet DecorRaid appen og skriver…

Bo Bedre har prøvet DecorRaid appen og skriver…

  Bo Bedre: Indretningsappen der gør dig klogere Bo Bedre har skrevet en artikel om os og vores indretningsapp DecorRaid Swipeshop. Her kommer de bl.a. ind på, hvordan appen giver dig personlige interiøranbefalinger og samtidig, at vi er unge kvinder i...

læs mere