Skrevet af Laura Lund Kjergaard fra indretningstips.dk

At samle på stel kan være svært, tidskrævende og dyrt, og derfor er det vigtigt at komme rigtigt fra start. Men så snart du er i gang, er det super tilfredsstillende at fuldføre det fine projekt til spisebordet. Og så er der masser af gode fødselsdagsønsker.

Her kommer der 4 skønne eksempler på forskellige stel du kan samle på, så du kan komme igang med at dække de fineste borde derhjemme.

Kähler
Kähler stellet har eksisteret i mere end 175 år, men på trods af det, har stellet et ultra moderne udtryk. Her bliver der både leget med farver og former, og så udbyder de en bred kollektion af al slags stel til bordet. Her kan du altså helt sikkert finde noget der passer ind i din bolig.

Eva Solo
Eva Solo er kendt for sit meget elegante hvide og rillede stel. Det er perfekt til at mixe med alt, da det er neutralt og minimalistisk i sig selv. Her er altså en klassiker der næppe går af mode.

Bitz
Christian Bitz’ stel er helt nyt og helt råt. Stentøjet er nemlig lavet i de grå, grønne og sorte nuancer med masser af tilfældig struktur i. Det er råt, robust og nordisk, og så er det super moderne for tiden.

Royal Copenhagen
Her er det gennemført klassiske stel, der rummer en bred kollektion til enhver borddækning. Royal Copenhagen er et kvalitetsbevidst og luksuriøst stel, du kan samle på, og som findes i både de musselmalede, riflede og blomstrede designs.

Læs hele indlægget lige her

På DecorRaid Swipeshop appen kan du søge inspiration mellem tusindvis af interiørprodukter.

SWIPE højre & venstreRAID dine favoritter - KØB din inspiration

Følg med her

Eller læs flere inspirerende indlæg her 

Forårsindretning 2020 – Gør din bolig klar til foråret

Forårsindretning 2020 – Gør din bolig klar til foråret

Nyt forår = ny start  Når foråret kommer starter alting forfra. Det betyder også at det er tid til fornyelse i boligen, og den mere lette og luftige indretning kan blomstre frem.    Indretningstips til din forårsindretning Tilføj friske planter, masser flet og...

læs mere

Følg med her

     

Pin It on Pinterest

Share This