Vælg en side
Skrevet af Laura Lund Kjergaard fra indretningstips.dk

At samle på stel kan være svært, tidskrævende og dyrt, og derfor er det vigtigt at komme rigtigt fra start. Men så snart du er i gang, er det super tilfredsstillende at fuldføre det fine projekt til spisebordet. Og så er der masser af gode fødselsdagsønsker.

Her kommer der 4 skønne eksempler på forskellige stel du kan samle på, så du kan komme igang med at dække de fineste borde derhjemme.

Kähler
Kähler stellet har eksisteret i mere end 175 år, men på trods af det, har stellet et ultra moderne udtryk. Her bliver der både leget med farver og former, og så udbyder de en bred kollektion af al slags stel til bordet. Her kan du altså helt sikkert finde noget der passer ind i din bolig.

Eva Solo
Eva Solo er kendt for sit meget elegante hvide og rillede stel. Det er perfekt til at mixe med alt, da det er neutralt og minimalistisk i sig selv. Her er altså en klassiker der næppe går af mode.

Bitz
Christian Bitz’ stel er helt nyt og helt råt. Stentøjet er nemlig lavet i de grå, grønne og sorte nuancer med masser af tilfældig struktur i. Det er råt, robust og nordisk, og så er det super moderne for tiden.

Royal Copenhagen
Her er det gennemført klassiske stel, der rummer en bred kollektion til enhver borddækning. Royal Copenhagen er et kvalitetsbevidst og luksuriøst stel, du kan samle på, og som findes i både de musselmalede, riflede og blomstrede designs.

Læs hele indlægget lige her

Følg med her

Eller læs flere inspirerende indlæg her 

Wallpipe fra Løvens Hule – Sådan går det nu

Wallpipe fra Løvens Hule – Sådan går det nu

Fik du set aftenens afsnit af Løvens hule? DecorRaid er stolte af at kunne afsløre at Wallpipe nu kan findes i DecorRaid Swipeshop appen. Velkommen til Wallpipe!Kendt fra Løvens hule Wallpipe, som er kendt fra Løvens hule sæson 5, har igen været på skærmen, da de her...

læs mere
De 3 største indretningstrends til din bolig i 2021

De 3 største indretningstrends til din bolig i 2021

De 3 største indretningstrends til din bolig i 2021Tidens indretningstrends kommer i 2021 til at have et opgør med det hvide, sterile og minimalistiske udtryk. Vi skal fremover invitere en mere kreativ, farverig, naturlig og sanselig indretning ind i vores bolig. Der...

læs mere
Har du problemer med at finde din indretningsstil?

Har du problemer med at finde din indretningsstil?

Find din indretningsstil Boligverden kan være en jungle at finde ud af! Ikke mindst alle de forskellige indretningsstile, der findes. Det er nemlig ikke altid lige nemt at finde ud af hvilken en af de utallige stile, der passer til lige præcis dig! Men heldigvis giver...

læs mere

Pin It on Pinterest

Share This