Vælg en side

Sådan indretter du minimalistisk

af | mar 29, 2018 | DecorRaid Magasin

Den minimalistiske indretning er noget vi er helt vilde med her i skandinavien. Det simple, hvide og rene udtryk er et hit, og det er noget man bifalder rundt i hele verden. Men er du også i tvivl om hvordan du indretter minimalistisk? Så læs med her.

Kort og godt – minimalistisk indretning

Minimalistisk indretning kendetegner generelt set kvalitet og enkelthed. Man indretter med få møbler og her vælges ofte kvalitet frem for kvantitet. Møblerne er moderne og med et helt enkelt udtryk, og så skærer man simpelthen alle de overflødige møbler fra sin indretning. Denne indretningsmetode kendetegnes også ved de store og åbne rum, hvor masser af naturligt lys får lov til at træde ind på de mange hvide vægge.

Kom godt i gang

Hvis du gerne vil indrette mere minimalistisk, skal du simpelthen i gang med en god omgang oprydning. Minimalister lever nemlig i nuet, og derfor beholder de kun de ting, der har en stor personlig betydning. Hvis du har svært ved at smide ting væk, så kan et trick være at gemme dem i skabe og skuffer, så rummet i sin helhed fremstår minimalistisk med en sparsom indretning.

Start med de enkle detaljer og byg dig op

Det er de færreste af os, der har råd til at skifte hele huset ud med minimalistiske møbler på én gang. Start derfor med de små detaljer. Det kan være noget helt enkelt kunst til væggen eller en stilren lampe. Det er ofte de små detaljer der sætter et præg på dit hjem. En idé er også at lede efter klassiske designmøbler på genbrug eller den blå avis. De passer nemlig perfekt til den minimalistiske indretning. Men til en start, så fremhæv de møbler du allerede har, der er mest minimalistiske. Lad lige netop dem træde frem i din boligindretning.

Tag højde for rummet og lyset

Når du indretter minimalistisk, skal du skabe en følelse af bredde, rummelighed og komfort. Pas derfor på med at dine møbler ikke står for tæt sammen så de klumper, eller at der står unødige elementer i din indretning. Lyset skal også have lov til at træde ind, for at skabe et mere minimalistisk hjem. Hvis ikke du har store, flotte vinduer, hvor det sker af sig selv, så sørg for at have så lidt som muligt til at stå i vejen, for de vinduer du har. Læs hele indlægget her 

Swipeshopperen præsenterer dig for tusindvis af interiørprodukter.
Du skal blot SWIPE, RAID & BUY

Følg med her

Eller læs flere inspirerende indlæg her 

Indretning af drenge børneværelset

Indretning af drenge børneværelset

DecorRaid har samlet vores favoritter til indretningen af drengeværelset. Indret minimalistisk og tilføj enkle børnemøbler der skaber stemning til drengeværelset. Med farven blå kan du gøre børneværelset drenget, men husk a variere og brug evt. materialer som egetræ til at skabe balance i værelset. På DecorRaid har vi samlet en kategori med de finneste interiør møbler til børneværelset. Her får du i hvert fald chancen for, at fylde drengeværelset med de smukkeste børnemøbler.
læs mere
Tænk bæredygtighed ind i din indretning

Tænk bæredygtighed ind i din indretning

Sådan indretter du bæredygtigt Der er flere måder at tænke bæredygtighed ind i din boligindretning. Skal jeg give nogle korte råd er der følgende områder du kan zoome ind på. Læs dem her.
læs mere
Dette siger Jyllands-Posten om DecorRaid

Dette siger Jyllands-Posten om DecorRaid

Dette siger Jyllands-Posten om DecorRaid  Artikel i Jyllands-Posten Aarhus Vi er rigtig stolte af, at Jyllands-Posten Aarhus har vist interesse for DecorRaid og skrevet denne artikel om os. Den handler lidt om os bag, og om hvor få kvindelige iværksættere der er...

læs mere

Følg med her

     

Pin It on Pinterest

Share This