Vælg en side

Sådan indretter du minimalistisk

af | mar 29, 2018 | DecorRaid Magasin

Den minimalistiske indretning er noget vi er helt vilde med her i skandinavien. Det simple, hvide og rene udtryk er et hit, og det er noget man bifalder rundt i hele verden.
Men er du også i tvivl om hvordan du indretter minimalistisk? Så læs med her.

Kort og godt – minimalistisk indretning

Minimalistisk indretning kendetegner generelt set kvalitet og enkelthed. Man indretter med få møbler og her vælges ofte kvalitet frem for kvantitet. Møblerne er moderne og med et helt enkelt udtryk, og så skærer man simpelthen alle de overflødige møbler fra sin indretning. Denne indretningsmetode kendetegnes også ved de store og åbne rum, hvor masser af naturligt lys får lov til at træde ind på de mange hvide vægge.

Kom godt i gang

Hvis du gerne vil indrette mere minimalistisk, skal du simpelthen i gang med en god omgang oprydning. Minimalister lever nemlig i nuet, og derfor beholder de kun de ting, der har en stor personlig betydning. Hvis du har svært ved at smide ting væk, så kan et trick være at gemme dem i skabe og skuffer, så rummet i sin helhed fremstår minimalistisk med en sparsom indretning.

Start med de enkle detaljer og byg dig op

Det er de færreste af os, der har råd til at skifte hele huset ud med minimalistiske møbler på én gang. Start derfor med de små detaljer. Det kan være noget helt enkelt kunst til væggen eller en stilren lampe. Det er ofte de små detaljer der sætter et præg på dit hjem. En idé er også at lede efter klassiske designmøbler på genbrug eller den blå avis. De passer nemlig perfekt til den minimalistiske indretning. Men til en start, så fremhæv de møbler du allerede har, der er mest minimalistiske. Lad lige netop dem træde frem i din boligindretning.

Tag højde for rummet og lyset

Når du indretter minimalistisk, skal du skabe en følelse af bredde, rummelighed og komfort. Pas derfor på med at dine møbler ikke står for tæt sammen så de klumper, eller at der står unødige elementer i din indretning. Lyset skal også have lov til at træde ind, for at skabe et mere minimalistisk hjem. Hvis ikke du har store, flotte vinduer, hvor det sker af sig selv, så sørg for at have så lidt som muligt til at stå i vejen, for de vinduer du har.

Læs hele indlægget her 

Følg med her

Eller læs flere inspirerende indlæg her 

Bæredygtige plakater – Picnicle

Bæredygtige plakater – Picnicle

Bæredygtige plakater PICNICLEPICNICLE designer plakater med bæredygtig livstil og business i fokus. Derfor er alle hendes plakater Cradle to Cradle certificeret. Med bæredygtighed i centrum, opfordrer stifterende bag Rikke igennem sine bæredygtige plakater, til at...

læs mere
Wallpipe fra Løvens Hule – Sådan går det nu

Wallpipe fra Løvens Hule – Sådan går det nu

Fik du set aftenens afsnit af Løvens hule? DecorRaid er stolte af at kunne afsløre at Wallpipe nu kan findes i DecorRaid Swipeshop appen. Velkommen til Wallpipe!Kendt fra Løvens hule Wallpipe, som er kendt fra Løvens hule sæson 5, har igen været på skærmen, da de her...

læs mere
Bo Bedre har prøvet DecorRaid appen og skriver…

Bo Bedre har prøvet DecorRaid appen og skriver…

  Bo Bedre: Indretningsappen der gør dig klogere Bo Bedre har skrevet en artikel om os og vores indretningsapp DecorRaid Swipeshop. Her kommer de bl.a. ind på, hvordan appen giver dig personlige interiøranbefalinger og samtidig, at vi er unge kvinder i...

læs mere