Vælg en side

DecorRaid udbyder bl.a. senge fra Bedre Nætter, der giver dig ro og komfort i en travl hverdag. Du kan finde flere af deres skønne senge lige her.

2895 kr.

Dette fine, antikke rullebord kan pifte et hvert rum op. En placering i soveværelset kan skabe et romantisk og rustikt udtryk. Dette lækre rullebord er fra Cosy Living og kan købes hos ES Furniture ved at klikke lige her.

499,95 kr.

Dette romantiske sengetøj fra Södahl giver dit soveværelse et feminint touch. Med det behagelige prikkede mønster giver det soveværelset en rolig stemning. Tryk her og kom direkte på besøg hos Södahls hjemmeside.

Få mere inspiration til din indretning på DecorRaid’s swipeshopper. Du skal blot SWIPE, LIKE & RAID

129 kr.

Små vaser til blomster kan skabe en god atmosfære i dit soveværelse, hvor det skal være rart at stå op. Her har vi udvalgt en unik kuglevase fra Eightmood, i de romantiske nuancer rosa og sølv. Vasen er fra Imerco og kan shoppes lige her.

Tilbud 2.395 kr.

I soveværelset er det vigtigt med en behagelig belysning, der kan gøre dig klar til at gå i seng og stå op i ro og mag. Denne messingbordlampe fra MENU har et romantisk og antik look, der giver det sidste touch til sove- værelset. Køb den her hos Andlight.

Følg med her

Eller læs flere inspirerende indlæg her 

Derfor skal du indrette dit hjem med farven blå

Derfor skal du indrette dit hjem med farven blå

Derfor skal du indrette dit hjem med farven blå   Har du nogensinde tænkt over om farver gør noget ved dit sind og opfattelsen af dine omgivelser? Det har vi, og især farven blå kan gøre noget ved dit sind, som du sikkert ikke vidste.   59,-     2 stk. 159,-   Den...

læs mere

Følg med her

     

Pin It on Pinterest

Share This