Vælg en side
Sådan vågner du i godt humør

I soveværelset er det vigtigt at skabe en rolig atmosfære, da det er et rum vi både skal flade til ro i og samtidig få en god start på morgenen. Ved at lave små ændringer, ved fx at tilføje rolige farver, bløde tekstiler og desuden holde rummet opryddet, kan du hurtigt skabe ro og romantik i dit soveværelset. Det er detaljerne der gør forskellen.

Find din inspiration her

DecorRaid Swipeshop udbyder mange artikler til soveværelset herunder sengetøj, belysning, sengeborde, puder, sengetæpper og planter. Prøv kategorien “Soveværelset” på Swippeshoppen, og find nemt de ting du mangler her.

219 kr.

 Tæpper er med til at skabe et varmt og hyggeligt miljø. De er pæne, men de er også bløde at bevæge sig på. Find et tæppe i et roligt mønster, for at skabe kontraster i dit soveværelse. 

749 kr.

Dette fine, rosa sidebord kan pifte et hvert soveværelse op. Det er lavet i fyrretræ og har en skuffe. En placering i soveværelset kan skabe et romantisk og roligt udtryk. Bordet er fra Bloomingville og kan købes hos Boboonline ved at klikke lige her.

999,95 kr.

Tilføj naturelementer til dit soveværelse, det kan være med til at give en rolig fornemmelse. Disse kurve fra Lene Bjerre kan bruges i soveværelset til opbevaring af ekstra tæpper eller som vasketøjskurv. 

1.999 kr.

Dette enkle hvide sengetøj med knapper fra Lene Bjerre giver dit soveværelse en rolig stemning. Sengesættet er fremstillet i 100% hør. Tryk her og kom direkte til Swipeshoppen.

849 kr.

Tilføj planter til dit soveværelse. Det er både godt for dit indeklima og skaber en god atmosfære i dit soveværelse, hvor det skal være rart at stå op. Her har vi udvalgt fine potter fra danske Hübsch som Boboonline forhandler, og kan shoppes lige her.

2.145 kr.

I soveværelset er det vigtigt med en behagelig belysning, der kan gøre dig klar til at gå i seng og stå op i ro og mag. Denne bordlampe fra Nothern har et romantisk og antik look, der giver det sidste touch til soveværelset. Køb den her hos Andlight.

Følg med her

Eller læs flere inspirerende indlæg her 

Har du problemer med at finde din indretningsstil?

Har du problemer med at finde din indretningsstil?

Find din indretningsstil Boligverden kan være en jungle at finde ud af! Ikke mindst alle de forskellige indretningsstile, der findes. Det er nemlig ikke altid lige nemt at finde ud af hvilken en af de utallige stile, der passer til lige præcis dig! Men heldigvis giver...

læs mere
Bo Bedre har prøvet DecorRaid appen og skriver…

Bo Bedre har prøvet DecorRaid appen og skriver…

  Bo Bedre: Indretningsappen der gør dig klogere Bo Bedre har skrevet en artikel om os og vores indretningsapp DecorRaid Swipeshop. Her kommer de bl.a. ind på, hvordan appen giver dig personlige interiøranbefalinger og samtidig, at vi er unge kvinder i...

læs mere