Vælg en side

DecorRaid udbyder bl.a. senge fra Bedre Nætter, der giver dig ro og komfort i en travl hverdag. Du kan finde flere af deres skønne senge lige her.

2295 kr.

Dette fine, antikke rullebord kan pifte et hvert rum op. En placering i soveværelset kan skabe et romantisk og rustikt udtryk. Dette lækre rullebord er fra Cosy Living og kan købes hos ES Furniture ved at klikke lige her.

498 kr.

Dette romantiske sengetøj fra Södahl giver dit soveværelse et feminint touch. Med det behagelige prikkede mønster giver det soveværelset en rolig stemning. Tryk her og kom direkte på besøg hos Södahls hjemmeside.

Få mere inspiration til din indretning på DecorRaid’s swipeshopper. Du skal blot SWIPE, LIKE & RAID

239 kr.

Små vaser til blomster kan skabe en god atmosfære i dit soveværelse, hvor det skal være rart at stå op. Her har vi udvalgt en unik kuglevase fra Eightmood, i de romantiske nuancer rosa og sølv. Vasen er fra Imerco og kan shoppes lige her.

2.145 kr.

I soveværelset er det vigtigt med en behagelig belysning, der kan gøre dig klar til at gå i seng og stå op i ro og mag. Denne bordlampe fra Nothern har et romantisk og antik look, der giver det sidste touch til soveværelset. Køb den her hos Andlight.

Følg med her

Eller læs flere inspirerende indlæg her 

Læs hvad Designerstuen siger om DecorRaid

Læs hvad Designerstuen siger om DecorRaid

Læs hvad Designerstuen siger om DecorRaid  Designerstuen har været så søde at skrive en artikel om DecorRaid, og fortæller hvordan vi løser problemet med at finde møbler til sin boligindretning. Det er vi simpelthen så glade for, og du kan læse lige her, hvad de...

læs mere
Skab varme i boligen og indret med kobber

Skab varme i boligen og indret med kobber

Skab varme i boligen og indret med kobberSæt et varmt og eksklusivt præg på din bolig Med smukke kobber-items kan du skabe et varmt og enkelt udtryk i din bolig. Kobberfarven giver nemlig din bolig varme og glød, hvilket passer perfekt ind i den hvide og simple...

læs mere

Følg med her

     

Pin It on Pinterest

Share This