Sådan vågner du i godt humør

I soveværelset er det vigtigt at skabe en rolig atmosfære, da det er et rum vi både skal flade til ro i og samtidig få en god start på morgenen. Ved at lave små ændringer, ved fx at tilføje rolige farver, bløde tekstiler og desuden holde rummet opryddet, kan du hurtigt skabe ro og romantik i dit soveværelset. Det er detaljerne der gør forskellen.

Find din inspiration her

DecorRaid Swipeshop udbyder mange artikler til soveværelset herunder sengetøj, belysning, sengeborde, puder, sengetæpper og planter. Prøv kategorien “Soveværelset” på Swippeshoppen, og find nemt de ting du mangler her.

219 kr.

 Tæpper er med til at skabe et varmt og hyggeligt miljø. De er pæne, men de er også bløde at bevæge sig på. Find et tæppe i et roligt mønster, for at skabe kontraster i dit soveværelse. 

749 kr.

Dette fine, rosa sidebord kan pifte et hvert soveværelse op. Det er lavet i fyrretræ og har en skuffe. En placering i soveværelset kan skabe et romantisk og roligt udtryk. Bordet er fra Bloomingville og kan købes hos Boboonline ved at klikke lige her.

999,95 kr.

Tilføj naturelementer til dit soveværelse, det kan være med til at give en rolig fornemmelse. Disse kurve fra Lene Bjerre kan bruges i soveværelset til opbevaring af ekstra tæpper eller som vasketøjskurv. 

1.999 kr.

Dette enkle hvide sengetøj med knapper fra Lene Bjerre giver dit soveværelse en rolig stemning. Sengesættet er fremstillet i 100% hør. Tryk her og kom direkte til Swipeshoppen.

På DecorRaid Swipeshop appen kan du søge inspiration mellem tusindvis af interiørprodukter.

SWIPE højre & venstreRAID dine favoritter - KØB din inspiration

849 kr.

Tilføj planter til dit soveværelse. Det er både godt for dit indeklima og skaber en god atmosfære i dit soveværelse, hvor det skal være rart at stå op. Her har vi udvalgt fine potter fra danske Hübsch som Boboonline forhandler, og kan shoppes lige her.

2.145 kr.

I soveværelset er det vigtigt med en behagelig belysning, der kan gøre dig klar til at gå i seng og stå op i ro og mag. Denne bordlampe fra Nothern har et romantisk og antik look, der giver det sidste touch til soveværelset. Køb den her hos Andlight.

Følg med her

Eller læs flere inspirerende indlæg her 

Jul: 10 gaveidéer til ham fra 1500 – 4000 kr

Jul: 10 gaveidéer til ham fra 1500 – 4000 kr

Jul: 10 gaveidéer til ham fra 1500 - 4000 kr Er du på udkig efter inspiration til hans ønskeliste? Her får du 10 gode gaveidéer til ham til juleaften - store som små. Vi har udvalgt en række spændende og alternative gaveidéer og opdelt dem i forskellige prisklasser,...

læs mere
Ny artikel om DecorRaid i Århus Stiftstidende – Læs her

Ny artikel om DecorRaid i Århus Stiftstidende – Læs her

  Århus Stiftidende, Erhverv Fyn og Sydjylland fortæller I aviserne er der udkommet en artikel om DecorRaid og vi er simpelthen SÅ glade. Artiklen fortæller bl.a. om, hvorfor vi skabte DecorRaid, hvad DecorRaid kan, vores "rejse" hertil, vores mål, og lidt om os...

læs mere
Se det mest populære interiør i 2019

Se det mest populære interiør i 2019

Det er slet ikke til at forstå, at et år er gået. Vi har derfor lavet en oversigt over jeres adfærd på DecorRaid. Hvilke produkter har været de mest populære i 2019, hvilke brands har været jeres favoritter, og hvilke rum har I fokuseret på at indrette? Se med...

læs mere

Følg med her

     

Pin It on Pinterest

Share This