Vælg en side

DecorRaid udbyder bl.a. senge fra Bedre Nætter, der giver dig ro og komfort i en travl hverdag. Du kan finde flere af deres skønne senge lige her.

2295 kr.

Dette fine, antikke rullebord kan pifte et hvert rum op. En placering i soveværelset kan skabe et romantisk og rustikt udtryk. Dette lækre rullebord er fra Cosy Living og kan købes hos ES Furniture ved at klikke lige her.

498 kr.

Dette romantiske sengetøj fra Södahl giver dit soveværelse et feminint touch. Med det behagelige prikkede mønster giver det soveværelset en rolig stemning. Tryk her og kom direkte på besøg hos Södahls hjemmeside.

Få mere inspiration til din indretning på DecorRaid’s swipeshopper. Du skal blot SWIPE, LIKE & RAID

239 kr.

Små vaser til blomster kan skabe en god atmosfære i dit soveværelse, hvor det skal være rart at stå op. Her har vi udvalgt en unik kuglevase fra Eightmood, i de romantiske nuancer rosa og sølv. Vasen er fra Imerco og kan shoppes lige her.

2.145 kr.

I soveværelset er det vigtigt med en behagelig belysning, der kan gøre dig klar til at gå i seng og stå op i ro og mag. Denne bordlampe fra Nothern har et romantisk og antik look, der giver det sidste touch til soveværelset. Køb den her hos Andlight.

Følg med her

Eller læs flere inspirerende indlæg her 

Indretning af drenge børneværelset

Indretning af drenge børneværelset

DecorRaid har samlet vores favoritter til indretningen af drengeværelset. Indret minimalistisk og tilføj enkle børnemøbler der skaber stemning til drengeværelset. Med farven blå kan du gøre børneværelset drenget, men husk a variere og brug evt. materialer som egetræ til at skabe balance i værelset. På DecorRaid har vi samlet en kategori med de finneste interiør møbler til børneværelset. Her får du i hvert fald chancen for, at fylde drengeværelset med de smukkeste børnemøbler.
læs mere
Tænk bæredygtighed ind i din indretning

Tænk bæredygtighed ind i din indretning

Sådan indretter du bæredygtigt Der er flere måder at tænke bæredygtighed ind i din boligindretning. Skal jeg give nogle korte råd er der følgende områder du kan zoome ind på. Læs dem her.
læs mere
Dette siger Jyllands-Posten om DecorRaid

Dette siger Jyllands-Posten om DecorRaid

Dette siger Jyllands-Posten om DecorRaid  Artikel i Jyllands-Posten Aarhus Vi er rigtig stolte af, at Jyllands-Posten Aarhus har vist interesse for DecorRaid og skrevet denne artikel om os. Den handler lidt om os bag, og om hvor få kvindelige iværksættere der er...

læs mere

Følg med her

     

Pin It on Pinterest

Share This