Vælg en side

DecorRaid udbyder bl.a. senge fra Bedre Nætter, der giver dig ro og komfort i en travl hverdag. Du kan finde flere af deres skønne senge lige her.

2895 kr.

Dette fine, antikke rullebord kan pifte et hvert rum op. En placering i soveværelset kan skabe et romantisk og rustikt udtryk. Dette lækre rullebord er fra Cosy Living og kan købes hos ES Furniture ved at klikke lige her.

499,95 kr.

Dette romantiske sengetøj fra Södahl giver dit soveværelse et feminint touch. Med det behagelige prikkede mønster giver det soveværelset en rolig stemning. Tryk her og kom direkte på besøg hos Södahls hjemmeside.

Få mere inspiration til din indretning på DecorRaid’s swipeshopper. Du skal blot SWIPE, LIKE & RAID

129 kr.

Små vaser til blomster kan skabe en god atmosfære i dit soveværelse, hvor det skal være rart at stå op. Her har vi udvalgt en unik kuglevase fra Eightmood, i de romantiske nuancer rosa og sølv. Vasen er fra Imerco og kan shoppes lige her.

Tilbud 2.395 kr.

I soveværelset er det vigtigt med en behagelig belysning, der kan gøre dig klar til at gå i seng og stå op i ro og mag. Denne messingbordlampe fra MENU har et romantisk og antik look, der giver det sidste touch til sove- værelset. Køb den her hos Andlight.

Følg med her

Eller læs flere inspirerende indlæg her 

Skab varme i boligen og indret med kobber

Skab varme i boligen og indret med kobber

Skab varme i boligen og indret med kobberSæt et varmt og eksklusivt præg på din bolig Med smukke kobber-items kan du skabe et varmt og enkelt udtryk i din bolig. Kobberfarven giver nemlig din bolig varme og glød, hvilket passer perfekt ind i den hvide og simple...

læs mere
Læs hvad ALT.dk skriver om DecorRaid

Læs hvad ALT.dk skriver om DecorRaid

Læs hvad ALT.dk skriver om DecorRaid  Artikel i ALT.dk Vi har været så heldige, at ALT.dk har vist interesse for DecorRaid og skrevet en artikel om os. Den handler lidt om, hvor svært det kan være at gå på møbel-jagt, når der skal findes nyt til...

læs mere
Stilrent julepynt som ikke bliver for meget

Stilrent julepynt som ikke bliver for meget

Stilrent julepynt som ikke bliver for megetVi nærmer os december måned, og det er derfor snart tid til at pynte op til jul. Men man kan godt få lidt for meget af alt det røde og alle de klassiske nisser her i juletiden. Derfor har vi fundet noget julepynt frem til...

læs mere

Følg med her

     

Pin It on Pinterest

Share This