Sådan vågner du i godt humør

I soveværelset er det vigtigt at skabe en rolig atmosfære, da det er et rum vi både skal flade til ro i og samtidig få en god start på morgenen. Ved at lave små ændringer, ved fx at tilføje rolige farver, bløde tekstiler og desuden holde rummet opryddet, kan du hurtigt skabe ro og romantik i dit soveværelset. Det er detaljerne der gør forskellen.

Find din inspiration her

DecorRaid Swipeshop udbyder mange artikler til soveværelset herunder sengetøj, belysning, sengeborde, puder, sengetæpper og planter. Prøv kategorien “Soveværelset” på Swippeshoppen, og find nemt de ting du mangler her.

219 kr.

 Tæpper er med til at skabe et varmt og hyggeligt miljø. De er pæne, men de er også bløde at bevæge sig på. Find et tæppe i et roligt mønster, for at skabe kontraster i dit soveværelse. 

749 kr.

Dette fine, rosa sidebord kan pifte et hvert soveværelse op. Det er lavet i fyrretræ og har en skuffe. En placering i soveværelset kan skabe et romantisk og roligt udtryk. Bordet er fra Bloomingville og kan købes hos Boboonline ved at klikke lige her.

999,95 kr.

Tilføj naturelementer til dit soveværelse, det kan være med til at give en rolig fornemmelse. Disse kurve fra Lene Bjerre kan bruges i soveværelset til opbevaring af ekstra tæpper eller som vasketøjskurv. 

1.999 kr.

Dette enkle hvide sengetøj med knapper fra Lene Bjerre giver dit soveværelse en rolig stemning. Sengesættet er fremstillet i 100% hør. Tryk her og kom direkte til Swipeshoppen.

På DecorRaid Swipeshop appen kan du søge inspiration mellem tusindvis af interiørprodukter.

SWIPE højre & venstreRAID dine favoritter - BUY din inspiration

849 kr.

Tilføj planter til dit soveværelse. Det er både godt for dit indeklima og skaber en god atmosfære i dit soveværelse, hvor det skal være rart at stå op. Her har vi udvalgt fine potter fra danske Hübsch som Boboonline forhandler, og kan shoppes lige her.

2.145 kr.

I soveværelset er det vigtigt med en behagelig belysning, der kan gøre dig klar til at gå i seng og stå op i ro og mag. Denne bordlampe fra Nothern har et romantisk og antik look, der giver det sidste touch til soveværelset. Køb den her hos Andlight.

Følg med her

Eller læs flere inspirerende indlæg her 

Indret dit hjem med farven fra den varme aftensol

Indret dit hjem med farven fra den varme aftensol

Indret dit hjem med farven fra den varme aftensolBring sol og varme ind i din bolig Vi er gået hen og blevet forelsket i den varme orange farve. Om det er fordi det minder os om en sensommeraften i det tropiske, eller fordi den er så dejlig varm og udtryksfuld, at den...

læs mere
Indretningstips til pigeværelset

Indretningstips til pigeværelset

Indretningstips til pigeværelsetEt pigeværelse i rolige omgivelser DecorRaid har samlet alt til indretningen af pigeværelset. Tilføj blot enkelte, minimalistiske børnemøbler på pigeværelset for at undgå et rodet udtryk. Børneværelset skal være et legende univers, hvor...

læs mere

Følg med her

     

Pin It on Pinterest

Share This