Vælg en side

Har du problemer med at finde din indretningsstil?

af | maj 28, 2020 | DecorRaid Magasin

Find din indretningsstil

Boligverden kan være en jungle at finde ud af! Ikke mindst alle de forskellige indretningsstile, der findes. Det er nemlig ikke altid lige nemt at finde ud af hvilken en af de utallige stile, der passer til lige præcis dig! Men heldigvis giver vi dig et overblik over nogle af de mange forskellige indretningsstile lige herunder – og et lille tip til, hvordan du så finder den stil, der passer til dig! Prøv det her.

Art Deco

Art Deco-stilen er måske ikke den de fleste umiddelbart kender til – men der er overraskende mange, der faktisk bruger den i deres indretning alligevel. Den er meget materialistisk, og kan karakteriseres ved det glamourøse, det funktionelle, det elegante og det moderne. Stilen er præget af følelsen af at have et hjem, der er meget værd. Der er ikke sparet på noget, og du kan virkelig se, at der er lagt meget tid og energi i indretningen med denne stil.

DKK 5.999

Lænestol, rosa velour

DKK 3.999

Sofabord, Rimini Ø60 cm

Skandinavis stil 

I næsten det helt modsatte hjørne af Art Deco og den materialistiske stil, finder du den skandinaviske og en noget mere minimalistiske indretningsstil. Som navnet antyder, er der her fokus på designere fra Norden og en lys og enkel indretning, uden for mange detaljer på møblerne – dog stadig med fokus på smukke detaljer i selve indretningen, som for eksempel planter og udvalgt nips. Du ser ofte lækre naturmaterialer i de skandinaviske hjem, da det giver en følelse af varme og det evige populære begreb hygge – en følelse de fleste gerne vil have i deres hjem.

TILBUD – DKK 297

HOUSE NORDIC spisebordsstol

DKK 3.209

HÜBSCH bænk, egetræ

Boheme

Boheme er ofte en lidt misforstået indretningsstil. Den har i lang tid været forbundet med noget alternativt, men det er den heldigvis ikke længere. Faktisk har den tilpasset sig meget igennem tiden og med dens blanding af farverige mønstre ala Marokko og enkle naturmaterialer som fx bambus og flet, så er det en stilart, som passer ind i mange hjem.

DKK 1.449

Loungestol, natur rattan

DKK 595

Pude, multifarvede

Vintage stilen

Vintage og retro stilen har virkelig fået et comeback de sidste par år. Vintage stilen er ofte kendetegnet ved rustikke træmøbler og lækre lædermaterialer, som giver et mere råt look til din indretning. Dog er det en stil, der sagtens kan fungere i de fleste hjem, da den kan give karakter og samtidig en hyggelig stemning.

DKK7.999

Læder daybed

TILBUD – DKK 8.411

Mozart skænk, valnøddetræ

Urban Living

Urban stilen er lidt mere maskulin end mange af de andre indretningsstile. Den har en New York’er stemning over sig med rå murstensvægge, rustikt træ og industrielt interiør med masser af gamle jernerør og stål. Men selvom denne stil ofte er forbundet med noget maskulint, så skal det ikke sætte en stopper for at bruge det i alle slags hjem!

DKK 695

Spisebordsstol i stål

DKK 1.845

Molecular loftslampe, jern og messing

Find din indretningsstil!

Hvis du gerne vil vide, hvilke af disse indretningsstile, der passer til lige præcis dig, så har den online møbel webshop Boboonline.dk lanceret et spil, hvor du netop kan finde ud af det. Prøv spillet om indretningsstile lige herunder, og lad dig inspirere til, hvordan du fremover skal indrette dit hjem.

Følg med her

Eller læs flere inspirerende indlæg her 

Året der gik indretningstrends DecorRaid 2020

Året der gik indretningstrends DecorRaid 2020

Det er slet ikke til at forstå, at et år er gået. Vi har derfor lavet en oversigt over jeres adfærd på DecorRaid. Hvilke produkter har været de mest populære i 2020, hvilke brands har været jeres favoritter, og hvilke rum har I fokuseret på at indrette? Se med...

læs mere
Wallpipe fra Løvens Hule – Sådan går det nu

Wallpipe fra Løvens Hule – Sådan går det nu

Fik du set aftenens afsnit af Løvens hule? DecorRaid er stolte af at kunne afsløre at Wallpipe nu kan findes i DecorRaid Swipeshop appen. Velkommen til Wallpipe!Kendt fra Løvens hule Wallpipe, som er kendt fra Løvens hule sæson 5, har igen været på skærmen, da de her...

læs mere
Ny artikel om DecorRaid i Århus Stiftstidende – Læs her

Ny artikel om DecorRaid i Århus Stiftstidende – Læs her

  Århus Stiftidende, Erhverv Fyn og Sydjylland fortæller I aviserne er der udkommet en artikel om DecorRaid og vi er simpelthen SÅ glade. Artiklen fortæller bl.a. om, hvorfor vi skabte DecorRaid, hvad DecorRaid kan, vores "rejse" hertil, vores mål, og lidt om os...

læs mere