Partnere

Vi håber, at du finder de brands du leder efter. Du er altid velkommen til at komme med foreslag til, hvilke webshops du synes, der skal være vores næste samarbejdspartnere. 

Kom med forslag her

Samarbejdspartnere du kan finde på Swipeshoppen

Bliv samarbejdspartner

Vil jeres virksomhed også gerne blive en del af DecorRaid, og få alle jeres interiørprodukter ind på swipeshopperen?
Send os en mail, og fortæl os om din virksomhed.

Lidt Lakrids har en stor andel i, at DecorRaid kunne blive en realitet. De har nemlig udviklet de sejestefunktioner til os, og hver gang vi har spurgt om noget kunne lade sig gøre, så er det på magisk vis sket. Tak!

Fonden for Entreprenørskab har gjort det muligt for os at igangsætte DecorRaid. De har troet på vores projekt lige fra idéfasen, og givet os et flot legat på 25.000 kr. De har støttet os igen, efter vi har stiftet virksomheden, hvor vi modtog 50.000 kr. til at udvikle swipeshopperen version 2.0. Tak fordi I tror på os!

Relion har udviklet version 2.0 af Swipeshopperen. Udover at udvikle er de kommet med gode inputs til både design og nye funktioner. Deres gejst og engagement i projektet har gjort, at vi vil anbefale dem til alle vi møder.

Innovationsfonden har bevilget DecorRaid 277.150 kr. fra Innobooster til udvikling af vores machine learning algorithme. Det har været et kæmpe skulderklap, der har gjort det muligt for os at hyre ekstern ekspertviden, så vi kan hjælpe vores brugere i endnu højere grad med at finde det perfekte match. Tak fordi I tror på os!

Lionlab har reddet os flere gange, når vi har været i nød. De fortsætter deres seje arbejde og brænder virkelig for at hjælpe DecorRaid med at vokse. Vi har sjældent mødt så engagerede mennesker som dem.

Tofu Productions har hjulpet os lige fra starten med bl.a. at lave promotion video og pressefotos. Mathilde Kræmer der står bag, har stået for hele produktionen selv fra at finde på plottet til at stå for optagelser og redigering. Vi er så glade for det arbejde hun har gjort for os og vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.

Pin It on Pinterest

Share This