Vælg en side

Om DecorRaid

Læs mere om DecorRaid, hvordan du bruger DecorRaid Swipeshop appen.

Din genvej til nordisk interiør

Ønsker du at have én platform at søge til, når du vil købe interiør online fra mange forskellige brands, og samtidig få den samme oplevelse som savnes fra den fysiske butik. Så prøv DecorRaid Swipeshop appen, der samler hundredevis af danske brands, så du kan finde alt til din boligindretning i én app.

Prøv DecorRaid Swipeshop

Få møbelmatches der tilpasser sig din stil

Ved at swipe like/dislike til de produkter du ser, skaber DecorRaid Swipeshop matches mellem dig og de produkter, der passer til din indretningsstil. Jo mere du swiper, desto bedre lærer appen din personlige stil at kende. På den måde bliver den bedre og bedre til at finde lige netop de møbler, produkter, indretningsnips, dekoration og meget mere, som du kan lide. Dine favoritprodukter bliver automatisk gemt i dit Raid Board, hvor du kan samle, sorterer og oprette moodboards lige som du vil, så du kan få et overblik over dine indretningsdrømme.

På DecorRaid Swipeshop finder du både anerkendte og helt unikke upcoming brands, som du ikke finder andre steder. Alle i en høj nordisk kvalitet. Med et enkelt klik har du altid direkte adgang til at købe alle produkter. Se hvilke brands du finder i appen her.

 

Træt af de samme møbler fra de samme butikker?

I Googlesøgninger dukker de samme store, populære webshops altid op først, hvor især søgen efter de unikke upcoming brands kan være svær. Interiørmarkedet er enormt, hvilket kan gøre det svært at finde frem til sin helt personlige stil.

De problemer vil vi gerne være med til at løse gennem vores indretningsapp, hvor du, gennem en sjov og cathie swipefunktion, nemt kan vælge og vrage mellem tusindvis af produkter fra mange forskellige danske forhandlere, og samtidig finder de efterspurgte unikke brands. Du ved nemlig aldrig hvad der gemmer sig bag næste swipe, og bliver præsenteret for vidt forskellige brands – store som små. Alle er nemlig på ligefod på DecorRaid Swipeshop. 

Få samme oplevelse som i butikken på en bæredygtig måde

På DecorRaid kan du finde alt til din indretning online og stadig få den samme oplevelse, storrytelling og gode historie, som du kan nede i butikken. Vi arbejder på at give flere og flere oplysninger til dig, så du kan komme helt tæt på det enkelte brands historie, produktion, grønne profil mv. På den måde bliver du klædt på til at træffe et mere bevidst valg, ved at have fokus på hele produktets fodaftryk. Så undgår vi unødig produktion samt brug-og-smid-væk-produkter, som er meget mere bæredygtigt. 

Køb online – det er bedre for miljøet

Ved at shoppe mere online, kan vi sammen mindske antallet af produkter, der skal produceres for at blive udstillet i butikkerne. mange af produkterne bliver nemlig aldrig solgt. På DecorRaid Swipeshop hjælper til med at møbler først behøver at blive produceret, når de faktisk er solgt. Det giver nemlig mening, og mindre spild i interiørmarkedet. Og dét er bedre for miljøet!

Læs hvad medierne skriver om DecorRaid

Skal DecorRaid også være din nye fortrukne indretningsapp?