Om DecorRaid

Læs mere om DecorRaid, hvordan du bruger DecorRaid Swipeshop appen og om teamet bag.

Din genvej til nordisk interiør

Ønsker du at have én platform at søge til, når du vil købe interiør online fra mange forskellige brands, og samtidig få den samme oplevelse som savnes fra den fysiske butik. Så prøv DecorRaid Swipeshop appen, der samler hundredevis af danske brands, så du kan finde alt til din boligindretning i én app.

Sådan bruger du DecorRaid Swipeshop

Swipe til højre for at like og swipe til venstre for at dislike.

Jo mere du swiper, des bedre lærer vi din stil at kende.

Find nemt det du leder efter ved at filtrere din søgning.

Sortér dine favoritter ved at oprette Boards i dit Raid Board.

Køb interiør fra både upcoming og anerkendte brands.

Prøv DecorRaid Swipeshop

Få møbelmatches der tilpasser sig din stil

Ved at swipe like/dislike til de produkter du ser, skaber DecorRaid Swipeshop matches mellem dig og de produkter, der passer til din indretningsstil. Jo mere du swiper, desto bedre lærer appen din personlige stil at kende. På den måde bliver den bedre og bedre til at finde lige netop de møbler, produkter, indretningsnips, dekoration og meget mere, som du kan lide. Dine favoritprodukter bliver automatisk gemt i dit Raid Board, hvor du kan samle, sorterer og oprette moodboards lige som du vil, så du kan få et overblik over dine indretningsdrømme.

På DecorRaid Swipeshop finder du både anerkendte og helt unikke upcoming brands, som du ikke finder andre steder. Alle i en høj nordisk kvalitet. Med et enkelt klik har du altid direkte adgang til at købe alle produkter. Se hvilke brands du finder i appen her.

 

Træt af de samme møbler fra de samme butikker?

I Googlesøgninger dukker de samme store, populære webshops altid op først, hvor især søgen efter de unikke upcoming brands kan være svær. Interiørmarkedet er enormt, hvilket kan gøre det svært at finde frem til sin helt personlige stil.

De problemer vil vi gerne være med til at løse gennem vores indretningsapp, hvor du, gennem en sjov og cathie swipefunktion, nemt kan vælge og vrage mellem tusindvis af produkter fra mange forskellige danske forhandlere, og samtidig finder de efterspurgte unikke brands. Du ved nemlig aldig hvad der gemmer sig bag næste swipe, og bliver præsenteret for vidt forskellige brands – store som små. Alle er nemlig på ligefod på DecorRaid Swipeshop. 

Få samme oplevelse som i butikken på en bæredygtig måde

På DecorRaid kan du finde alt til din indretning online og stadig få den samme oplevelse, storrytelling og gode historie, som du kan nede i butikken. Vi arbejder på at give flere og flere oplysninger til dig, så du kan komme helt tæt på det enkelte brands historie, produktion, grønne profil mv. På den måde bliver du klædt på til at træffe et mere bevidst valg, ved at have fokus på hele produktets fodaftryk. Så undgår vi unødig produktion samt brug-og-smid-væk-produkter, som er meget mere bæredygtigt. 

Køb online – det er bedre for miljøet

Ved at shoppe mere online, kan vi sammen mindske antallet af produkter, der skal produceres for at blive udstillet i butikkerne. mange af produkterne bliver nemlig aldrig solgt. På DecorRaid Swipeshop hjælper til med at møbler først behøver at blive produceret, når de faktisk er solgt. Det giver nemlig mening, og mindre spild i interiørmarkedet. Og dét er bedre for miljøet!

Mød teamet bag DecorRaid

Nanna Bach Munkholm founder DecorRaid

Nanna Bach Munkholm

Strategi og teknologi
nanna@decorraid.com

Jeg hedder Nanna, er 26 år og bosat i Aarhus. Jeg har sammen med Laura stiftet DecorRaid. Min primære rolle i virksomheden er at stå for strategi og teknologi. Jeg er uddannet civil ingeniør med speciale i forretning og Machine Learning. Derfor sidder jeg det meste af tiden og arbejder bagom DecorRaid med både forretningsudvikling og programmering af vores Swipeshoppen. Jeg har altid haft en stor passion for iværksætteri og design. Jeg har desuden en blog om livet som kvinde i tech, FemaleTechEntrepreneur.com. Jeg elsker at få ting til at vokse og jeg er vild med at få lov til at dygtiggøre mig indenfor mange områder.

Laura Lund Kjergaard Founder DecorRaid

Laura Lund Kjergaard

Marketing og indretningsspecialist
laura@decorraid.com

Jeg hedder Laura, er 25 år, fra Fyn og nu bosat i Silkeborg. Jeg har sammen med Nanna stiftet DecorRaid. Jeg har en baggrund som indretningskonsulent og så er jeg tidligere blogger på indretningstips. Min primære rolle i virksomheden er at stå for PR og markedsføring, og så er jeg selvfølgelig indretningsspecialisten. Meget af tiden har jeg også kontakten ud vores brugere. Du vil derfor også ofte se mig på vores sociale medier, hvor jeg elsker at dele ud af mine indretningstips. Jeg elsker at lade mig inspirere og få idéer til at blive til virkelighed, og så er helt jeg vild med indretning. 

Amanda Møller Pedersen Partner DecorRaid

Amanda Møller Pedersen

UX-Design og salg
amanda@decorraid.com

Jeg hedder Amanda, er 26 år og bosat i Aarhus. I 2020 blev jeg partner i DecorRaid efter at have færdiggjort min uddannelse, Cand.  IT i oplevelsesdesign. Min store passion er at nytænke måden vi agerer på online. Derfor er min primære rolle i DecorRaid at forbedre brugeroplevelsen og nytænke vores design hele tiden, så vi følger tidens trends. Jeg har også mange års erfaring med at stå i butik og tager mig derfor også af kontakten ud til nye samarbejdspartnere. Jeg elsker at skille mig ud, og håber at jeg med DecorRaid kan være med til at revolutionere måden vi tænker webshops idag.

Læs hvad medierne skriver om DecorRaid

Hvad siger andre om DecorRaid Swipeshop?

Pin It on Pinterest

Share This