Om DecorRaid

Læs hvordan DecorRaid vil finde indretning efter din smag

Det perfekte match

Nu er det meget lettere at finde det perfekte møbel-match. DecorRaid samler produkter fra danske interiørwebshops, og fungerer ligesom “Tinder for møbler”. Nu kan du swipe dig frem til dine drømmemøbler.

Indretning efter din smag

Det er super nemt at bruge DecorRaid. Du swiper til højre og venstre ligesom du kender fra Tinder. DecorRaid skaber på samme måde matches mellem dig og de produkter, der passer til din stil, og du har altid direkte adgang til at købe dem. 

Jo mere du swiper des bedre lærer DecorRaid din indretningsstil at kende. På den måde bliver DecorRaid bedre og bedre til at finde lige netop de produkter, som du kan lide. Du vil dermed altid få vist de mest relevante og inspirerende produkter til din stil. Nu sparer du tid, og er fri for at lede forgæves. DecorRaid finder frem til din drømmeindretning før du gør.

Find både kendte og nye brands

Nu er det slut med at kigge utallige butikker og webshops igennem. DecorRaid har indtil videre samlet over 50.000 lækre, nordiske produkter til din bolig, hvor mange af dem er anerkendte brands, som du helt sikkert kender. Du finder også mange nye designere på DecorRaid, som bare venter på at slå igennem. Disse designere ser du ikke mange andre steder, så skynd dig at gå på opdagelse efter helt unikke produkter. 

Nu kan du snart finde alle dine foretrukne produkter til din bolig, lige her på DecorRaid. Målet er nemlig at samle det hele på ét sted! Lige nu kan du bl.a. finde produkter fra mere end 800 brands lige fra Hay, Imerco, House Doctor, Royal Copenhagen, Georg Jensen, Eva Solo, Kähler og til Dialægt.

 

SWIPE

Swipe dig gennem vores
store udvalg af produkter
til din indretning

 

 

RAID

Raid dine yndlings-
produkter, og find dem i
dit personlige raidboard

 

 

BUY

Køb dine yndlings-
produkter fra dit raidboard
direkte fra forhandleren

 

Sådan gør du

1. Gå til DecorRaids swipeshop

2. Swipe til højre eller venstre for at like/afvise et produkt

3. De produkter du liker bliver automatisk gemt i dit personlige Raid Board, hvor du altid kan finde dem igen

4. Klik på “Se mere-knappen” for at få yderligere informationer eller for at købe produktet med det samme 

5. Ønsker du at swipe i en bestemt prisklasse, søge på specifikke møbler, brands eller farver, eller ønsker du bare at gå på opdagelse i en af de mange kategorier, kan du specificere din søgning nederst i filtreringsikonet

– Husk at du kan hente web-appen ned på din smartphone/tablet ved at gå ind på swipeshoppen og klikke på    i bjælken nederst og vælge funktionen “føj til hjemmeskærm” 

Teamet bag DecorRaid

Nanna Bach Munkholm

Strategi, teknologi og økonomi

Jeg hedder Nanna, er 25 år og bosat i Aarhus. Jeg har sammen med Laura stiftet DecorRaid. Min primære rolle i virksomheden er at stå for strategi, teknologi og økonomi. Jeg er uddannet bygningsingeniør og er snart færdig med min kandidat i teknologibaseret forretningsudvikling. Derfor sidder jeg det meste af tiden og arbejder bagom DecorRaid. Jeg har altid haft en stor passion for iværksætteri og design. Jeg har desuden startet min egen designvirksomhed @nabamudesign, hvor jeg designer og håndsyer kernelæderprodukter. Jeg elsker at få ting til at vokse og jeg er vild med at få lov til at dygtiggøre mig indenfor mange områder. 

Laura Lund Kjergaard

PR, marketing og indretningsspecialist

Jeg hedder Laura, er 24 år, fra Fyn og nu bosat i København. Jeg har sammen med Nanna stiftet DecorRaid. Jeg er snart færdiguddannet indretningskonsulent fra Arkitektskolen for Indretningsdesign. Jeg er samtidig blogger på min egen boligblog @indretningstips og så er jeg boligstylist og boligskribent. Min primære rolle i virksomheden er at stå for PR og markedsføring, og så er jeg selvfølgelig indretningsspecialisten. Meget af tiden har jeg også kontakten ud til vores samarbejdspartnere og kommende brugere. Jeg elsker at lade mig inspirere og få idéer til at blive til virkelighed, og så er helt jeg vild med indretning. 

Pin It on Pinterest

Share This