Vælg en side

Om DecorRaid

DecorRaid – Indretning efter din smag

DecorRaid

Vi er to piger, der har en drøm. Vi synes, der indtil nu har manglet en platform, der samler alt til din indretning. Boligindretning skal gøres nemmere og sjovere, og vi vil derfor gerne introducere dig for DecorRaid. Her har vi netop samlet en helt masse interiørvirksomheder og møbelhuse på ét sted. Så er du helt fri for at tage ud i en masse forskellige butikker eller surfe rundt på utallige webshops, for at finde interiør til din boligindretning. På decorRaid er det muligt at swipe dig igennem tusinde billeder af forskelligt interiør, så du skaber dit personlige Raid Board. Du har samtidig direkte adgang til at købe alt det interiør vi udbyder. På den måde bliver det nemt at skabe din ideelle drømmebolig, med interiør fra mange af landets webshops, uden du overhovedet behøver at rejse dig fra sofaen.

Vores vision

DecorRaid er din personlig online indretningsassistent, der hjælper dig med at finde lige præcis det, du drømmer om til din boligindretning. Vi gør det både nemmere og sjovere at indrette. Vi er konstant i gang med at udvikle vores unikke søgemaskine, der lærer brugeren bedre og bedre at kende. Så jo mere du swiper, des bedre kender vi din indretningsstil. På den måde ser du meget mere af lige netop din drømmeindretning.

Hvordan gør man?

Det eneste du skal gøre er at swipe. Det gør du ved at trykke på en af de mange steder hvor der står “swipe”. Her viser vi interiør til alle boligens rum, og ved hvert enkelt møbel eller produkt, har du direkte adgang til at købe det. Når du sidder og swiper dig igennem de mange produkter, skal du blot tage stilling til, om du kan lide produktet eller ej. De produker du “Raider”, bliver gemt i dit personlige katalog “My Raid Board”, hvor du altid kan finde dem. Det bliver altså ikke meget nemmere at shoppe og få inspiration til din boligindretning. Husk du kan hente DecorRaid ned til din hjemmeskærm  så den ligger på din telefon som en app. Prøv det her: Swipeshopper.

Teamet bag DecorRaid

Nanna Bach Munkholm

Jeg hedder Nanna, er 24 år og bosat i Aarhus. Jeg har sammen med Laura startet DecorRaid. Min primære rolle i virksomheden er at stå for alt strategi og økonomi. Jeg er uddannet bygningsingeniør og er i gang med min kandidat i teknologibaseret forretningsudvikling. Derfor sidder jeg det meste af tiden og arbejder bagom DecorRaid. Jeg har altid haft en stor passion for iværksætteri og design. Jeg har desuden startet min egen designvirksomhed @nabamudesign hvor jeg designer og håndsyer kernelæderprodukter. Jeg elsker at få ting til at vokse og jeg er vild med at få lov til at dygtiggøre mig indenfor mange områder. Jeg håber du kommer til at elsker DecorRaid lige så meget som jeg! 

Laura Lund Kjergaard

Jeg hedder Laura, er 23 år, fra Fyn og nu bosat i København. Jeg har sammen med Nanna udviklet DecorRaid. Jeg er snart færdiguddannet indretningskonsulent fra Arkitektskolen for Indretningsdesign. Jeg er samtidig blogger på min egen boligblog @indretningstips og så er jeg boligskribent på onlinemagasinet Bo&Co hvor jeg dækker hele deres boligsektion. Min primære rolle i virksomheden er at stå for PR og markedsføring. Meget af tiden har jeg også kontakten ud til vores samarbejdspartnere og kommende brugere. Jeg elsker at lade mig inspirere, få idéer til at blive til virkelighed og så er jeg bare tosset med boligindretning. Jeg glæder mig til at høre hvad du synes om DecorRaid!

Pin It on Pinterest

Share This