Om DecorRaid

Læs mere om DecorRaid og hvordan du bruger DecorRaid Swipeshop appen

Din genvej til nordisk interiør

Skal du indrette dit hjem, og mangler du inspiration til nye møbler og produkter? Så prøv DecorRaid Swipeshop appen, der samler hundredevis af danske interiørwebshops, så du kan finde alt til din boligindretning på ét sted.

Få møbelmatches der tilpasser sig din stil

Ved at swipe dig gennem produkter til din indretning, skaber DecorRaid Swipeshop matches mellem dig og de produkter, der passer til din indretningsstil. Jo mere du swiper, desto bedre lærer appen din personlige stil at kende. På den måde bliver den bedre og bedre til at finde lige netop de møbler, produkter, indretningsnips, dekoration og meget mere, som du kan lide.

På DecorRaid Swipeshop finder du både anerkendte og helt unikke upcoming brands, som du ikke finder andre steder. Alle i en høj nordisk kvalitet. Med et enkelt klik har du altid direkte adgang til at købe alle produkter.

Prøv DecorRaid Swipeshop appen

Teamet bag DecorRaid

Nanna Bach Munkholm

Strategi, teknologi og økonomi

Jeg hedder Nanna, er 25 år og bosat i Aarhus. Jeg har sammen med Laura stiftet DecorRaid. Min primære rolle i virksomheden er at stå for strategi, teknologi og økonomi. Jeg er uddannet bygningsingeniør og er snart færdig med min kandidat i teknologibaseret forretningsudvikling. Derfor sidder jeg det meste af tiden og arbejder bagom DecorRaid. Jeg har altid haft en stor passion for iværksætteri og design. Jeg har desuden startet min egen designvirksomhed @nabamudesign, hvor jeg designer og håndsyer kernelæderprodukter. Jeg elsker at få ting til at vokse og jeg er vild med at få lov til at dygtiggøre mig indenfor mange områder. 

Laura Lund Kjergaard

PR, marketing og indretningsspecialist

Jeg hedder Laura, er 24 år, fra Fyn og nu bosat i København. Jeg har sammen med Nanna stiftet DecorRaid. Jeg er snart færdiguddannet indretningskonsulent fra Arkitektskolen for Indretningsdesign. Jeg er samtidig blogger på min egen boligblog @indretningstips og så er jeg boligstylist og boligskribent. Min primære rolle i virksomheden er at stå for PR og markedsføring, og så er jeg selvfølgelig indretningsspecialisten. Meget af tiden har jeg også kontakten ud til vores samarbejdspartnere og kommende brugere. Jeg elsker at lade mig inspirere og få idéer til at blive til virkelighed, og så er helt jeg vild med indretning. 

Pin It on Pinterest

Share This