Se det mest populære interiør i 2019

af | jan 10, 2020 | DecorRaid Magasin

Det er slet ikke til at forstå, at et år er gået. Vi har derfor lavet en oversigt over jeres adfærd på DecorRaid. Hvilke produkter har været de mest populære i 2019, hvilke brands har været jeres favoritter, og hvilke rum har I fokuseret på at indrette? Se med herunder.

 

Produkter

SWIPES

Raids

Hvad var I på udkig efter i 2019?

I 2019 blev der swipet en hel del tilbehør til badeværelset. Det er især blevet udbredt at selv de helt små detaljer, såsom hvordan toiletrulleholderen eller sæbedispenseren ser ud, hjælper med at gennemføre din indretningsstil og skaber en bevidsthed om, hvem der bor i boligen. De skønne små detaljer fortæller nemlig en hel del om vores personlighed i indretningden.

I 2019 var især toilet- og håndklædeholderne fra By Wirth blandt de mest populære interiørprodukter. 

På DecorRaid Swipeshop appen kan du søge inspiration mellem tusindvis af interiørprodukter.

SWIPE højre & venstreRAID dine favoritter - KØB din inspiration

Årets mest besøgte produkter

I 2019 var også året hvor lamperne skulle skiftes ud og stuen fornyes. Faktisk blev kategorien Belysning og Stuemøbler valgt mere end 2000 gange i år 2019. Vi er især blevet bevidste om, hvordan vi skal indrette – og hvordan vi skal indrette personligt – hver især, og vi kan se at I særligt har haft fokus på de mere luksuriøse produkter i jeres indretning, som i kan se herunder. Denne type interiør passer perfekt ind i Art Deco stilen, som kendetegnes ved tunge tekstiler, ædle metaller og de mørkere farver, som især udstråler luksuriøsitet, eleganse og komfort. 

Jeres mest brugte søgninger

Sofabord

Sofa

Spisebord

Hvad bliver dine favoritter i 2020?

Følg med her

Eller læs flere inspirerende indlæg her 

Har du problemer med at finde din indretningsstil?

Har du problemer med at finde din indretningsstil?

Find din indretningsstil Boligverden kan være en jungle at finde ud af! Ikke mindst alle de forskellige indretningsstile, der findes. Det er nemlig ikke altid lige nemt at finde ud af hvilken en af de utallige stile, der passer til lige præcis dig! Men heldigvis giver...

læs mere
Jul: 10 gaveidéer til ham fra 600 – 1200 kr

Jul: 10 gaveidéer til ham fra 600 – 1200 kr

Jul: 10 gaveidéer til ham fra 600 - 1200 kr Er du på udkig efter inspiration til hans ønskeliste? Her får du 10 gode gaveidéer til ham til juleaften - store som små. Vi har udvalgt en række spændende og alternative gaveidéer og opdelt dem i forskellige prisklasser,...

læs mere

Følg med her

     

Pin It on Pinterest

Share This