Vælg en side

Se det mest populære interiør i 2019

af | jan 10, 2020 | DecorRaid Magasin

Det er slet ikke til at forstå, at et år er gået. Vi har derfor lavet en oversigt over jeres adfærd på DecorRaid. Hvilke produkter har været de mest populære i 2019, hvilke brands har været jeres favoritter, og hvilke rum har I fokuseret på at indrette? Se med herunder.

 

Produkter

SWIPES

Raids

Hvad var I på udkig efter i 2019?

I 2019 blev der swipet en hel del tilbehør til badeværelset. Det er især blevet udbredt at selv de helt små detaljer, såsom hvordan toiletrulleholderen eller sæbedispenseren ser ud, hjælper med at gennemføre din indretningsstil og skaber en bevidsthed om, hvem der bor i boligen. De skønne små detaljer fortæller nemlig en hel del om vores personlighed i indretningden.

I 2019 var især toilet- og håndklædeholderne fra By Wirth blandt de mest populære interiørprodukter. 

Årets mest besøgte produkter

I 2019 var også året hvor lamperne skulle skiftes ud og stuen fornyes. Faktisk blev kategorien Belysning og Stuemøbler valgt mere end 2000 gange i år 2019. Vi er især blevet bevidste om, hvordan vi skal indrette – og hvordan vi skal indrette personligt – hver især, og vi kan se at I særligt har haft fokus på de mere luksuriøse produkter i jeres indretning, som i kan se herunder. Denne type interiør passer perfekt ind i Art Deco stilen, som kendetegnes ved tunge tekstiler, ædle metaller og de mørkere farver, som især udstråler luksuriøsitet, eleganse og komfort. 

Jeres mest brugte søgninger

Sofabord

Sofa

Spisebord

Hvad bliver dine favoritter i 2020?

Følg med her

Eller læs flere inspirerende indlæg her 

Året der gik indretningstrends DecorRaid 2020

Året der gik indretningstrends DecorRaid 2020

Det er slet ikke til at forstå, at et år er gået. Vi har derfor lavet en oversigt over jeres adfærd på DecorRaid. Hvilke produkter har været de mest populære i 2020, hvilke brands har været jeres favoritter, og hvilke rum har I fokuseret på at indrette? Se med...

læs mere
Årets 4 største farver til din bolig i 201

Årets 4 største farver til din bolig i 201

De 4 største farver i forår/sommer 2021Det er blevet tid til at tage kigge på dette års helt store farver, som vi kommer til at se rigtig meget til i foråret og sommeren 2021. De 4 farver er lyse og leder tankerne hen på en lysere fremtid. Vi ønsker farver, der...

læs mere