Månedens designer: Roon & Rahn, Træmøbler du aldrig vil smide væk

af | okt 10, 2019 | DecorRaid Magasin

I magasinindlæggene “Månedens designer” kan du læse bag om de forskellige designere, du finder på DecorRaid Swipeshop.

Møbler, der passer til alle stilarter

Kunne du også tænke dig en simpel, men unik indretning med møbler du kan indrette med igen og igen? Det kan vi godt forstå! Og det er netop derfor vi har fået møbler ind på DecorRaid Swipeshop fra Roon & Rahn, som laver elegante og tidsløse designs i træ. Træmøbler har altid været populære her i Norden, bl.a. fordi de er så nemme at tilføje til resten af boligens indretning, og fordi de passer til alle stilarter.

Mændene bag designet

Roon & Rahn blev stiftet af de to designere Nicki van Roon og René Rahn Hansen, og seneste tilføjelse til holdet er Anders Bundgaard i 2019 med sine 25 års erfaring fra toppen af dansk møbeldesign. 

Roon & Rahn er et unikt dansk design, som skaber tidsløse møbler i træ. Formålet med at lave møblerne tidsløse er at øge levetiden på de enkelte produkter, så de passer til de konstant skiftende behov i dagligdagen for ikke at tale om de konstant skiftende trends. På den måde kan møblerne fremgå i din indretning i mange år, men stadig følge med tidens mode.

Mændene bag designet har stor respekt for traditionelt håndværk, og er fantastiske til at finde på smarte løsninger til hverdagens udfordringer. Deres møbler tager udgangspunkt i en funktionel og simpel geometri, hvor alt det overflødige er skåret væk. Møblerne udformer sig i originale designs, som udnytter pladsen optimalt i hjemmet. What’s not to like? De er super smukke, og så er de funktionelle.

Skab varme med naturlige materialer

Hos Roon & Rahn anvender de massiv europæisk egetræ, som er med til at give møblerne den lange levetid, og som samtidig passer til deres minimalistiske udtryk. 

Træ er et meget “blødt” materiale at indrette med i modsætning til fx glas, metaller og sten; og det er med til at give en varm og naturlig base i din bolig. Træ passer perfekt ind i den nordiske, minimalistiske indretningsstil, som vi ofte ser i Danmark, og den skaber en god kontrast til de mange hvide vægge. Desuden kan du mixe træ med stort set alle andre materialer og farver – og faktisk også træsorter på kryds og tværs. Træ er dermed et meget taknemmeligt og nemt materiale at indrette med.

Træ er desuden et yderst miljøvenligt materiale, og så bliver det kun flottere og flottere som tiden går. Dét kalder vi for en god investering. Og med Roon & Rahns tidsløse design, får du glæde af møblerne i rigtig mange år.

 

På DecorRaid Swipeshop appen kan du søge inspiration mellem tusindvis af interiørprodukter.

SWIPE højre & venstreRAID dine favoritter - BUY din inspiration

Følg med her

Eller læs flere inspirerende indlæg her 

Jul: 10 gaveidéer til ham fra 600 – 1200 kr

Jul: 10 gaveidéer til ham fra 600 – 1200 kr

Jul: 10 gaveidéer til ham fra 600 - 1200 kr Er du på udkig efter inspiration til hans ønskeliste? Her får du 10 gode gaveidéer til ham til juleaften - store som små. Vi har udvalgt en række spændende og alternative gaveidéer og opdelt dem i forskellige prisklasser,...

læs mere
Indretning af drenge børneværelset

Indretning af drenge børneværelset

DecorRaid har samlet vores favoritter til indretningen af drengeværelset. Indret minimalistisk og tilføj enkle børnemøbler der skaber stemning til drengeværelset. Med farven blå kan du gøre børneværelset drenget, men husk a variere og brug evt. materialer som egetræ til at skabe balance i værelset. På DecorRaid har vi samlet en kategori med de finneste interiør møbler til børneværelset. Her får du i hvert fald chancen for, at fylde drengeværelset med de smukkeste børnemøbler.

læs mere
Indret din bolig med gyldent messing

Indret din bolig med gyldent messing

Messing er et smukt og gyldent metal, som skaber varme i din indretning. Den glødende metalfarve passer perfekt ind i den hvide, nordiske stil og giver din bolig et eksklusivt touch. Metallet ses både i form af det skinnende guld-look, det børstede matterede og brændt patinering. Det er altså et metal, der kan bruges på adskillige måder i din bolig, og giver flere forskellige udtryk.

læs mere

Følg med her

     

Pin It on Pinterest

Share This