Månedens designer: Roon & Rahn, Træmøbler du aldrig vil smide væk

af | okt 10, 2019 | DecorRaid Magasin

I magasinindlæggene “Månedens designer” kan du læse bag om de forskellige designere, du finder på DecorRaid Swipeshop.

Møbler, der passer til alle stilarter

Kunne du også tænke dig en simpel, men unik indretning med møbler du kan indrette med igen og igen? Det kan vi godt forstå! Og det er netop derfor vi har fået møbler ind på DecorRaid Swipeshop fra Roon & Rahn, som laver elegante og tidsløse designs i træ. Træmøbler har altid været populære her i Norden, bl.a. fordi de er så nemme at tilføje til resten af boligens indretning, og fordi de passer til alle stilarter.

Mændene bag designet

Roon & Rahn blev stiftet af de to designere Nicki van Roon og René Rahn Hansen, og seneste tilføjelse til holdet er Anders Bundgaard i 2019 med sine 25 års erfaring fra toppen af dansk møbeldesign. 

Roon & Rahn er et unikt dansk design, som skaber tidsløse møbler i træ. Formålet med at lave møblerne tidsløse er at øge levetiden på de enkelte produkter, så de passer til de konstant skiftende behov i dagligdagen for ikke at tale om de konstant skiftende trends. På den måde kan møblerne fremgå i din indretning i mange år, men stadig følge med tidens mode.

Mændene bag designet har stor respekt for traditionelt håndværk, og er fantastiske til at finde på smarte løsninger til hverdagens udfordringer. Deres møbler tager udgangspunkt i en funktionel og simpel geometri, hvor alt det overflødige er skåret væk. Møblerne udformer sig i originale designs, som udnytter pladsen optimalt i hjemmet. What’s not to like? De er super smukke, og så er de funktionelle.

Skab varme med naturlige materialer

Hos Roon & Rahn anvender de massiv europæisk egetræ, som er med til at give møblerne den lange levetid, og som samtidig passer til deres minimalistiske udtryk. 

Træ er et meget “blødt” materiale at indrette med i modsætning til fx glas, metaller og sten; og det er med til at give en varm og naturlig base i din bolig. Træ passer perfekt ind i den nordiske, minimalistiske indretningsstil, som vi ofte ser i Danmark, og den skaber en god kontrast til de mange hvide vægge. Desuden kan du mixe træ med stort set alle andre materialer og farver – og faktisk også træsorter på kryds og tværs. Træ er dermed et meget taknemmeligt og nemt materiale at indrette med.

Træ er desuden et yderst miljøvenligt materiale, og så bliver det kun flottere og flottere som tiden går. Dét kalder vi for en god investering. Og med Roon & Rahns tidsløse design, får du glæde af møblerne i rigtig mange år.

 

På DecorRaid Swipeshop appen kan du søge inspiration mellem tusindvis af interiørprodukter.

SWIPE højre & venstreRAID dine favoritter - KØB din inspiration

Følg med her

Eller læs flere inspirerende indlæg her 

Indretningstips til pigeværelset

Indretningstips til pigeværelset

Indretningstips til pigeværelsetEt pigeværelse i rolige omgivelser DecorRaid har samlet alt til indretningen af pigeværelset. Tilføj blot enkelte, minimalistiske børnemøbler på pigeværelset for at undgå et rodet udtryk. Børneværelset skal være et legende univers, hvor...

læs mere
Ny artikel om DecorRaid i Århus Stiftstidende – Læs her

Ny artikel om DecorRaid i Århus Stiftstidende – Læs her

  Århus Stiftidende, Erhverv Fyn og Sydjylland fortæller I aviserne er der udkommet en artikel om DecorRaid og vi er simpelthen SÅ glade. Artiklen fortæller bl.a. om, hvorfor vi skabte DecorRaid, hvad DecorRaid kan, vores "rejse" hertil, vores mål, og lidt om os...

læs mere

Følg med her

     

Pin It on Pinterest

Share This