Vælg en side

Månedens designer: Roon & Rahn, Træmøbler du aldrig vil smide væk

af | okt 10, 2019 | DecorRaid Magasin

I magasinindlæggene “Månedens designer” kan du læse bag om de forskellige designere, du finder på DecorRaid Swipeshop.

Møbler, der passer til alle stilarter

Kunne du også tænke dig en simpel, men unik indretning med møbler du kan indrette med igen og igen? Det kan vi godt forstå! Og det er netop derfor vi har fået møbler ind på DecorRaid Swipeshop fra Roon & Rahn, som laver elegante og tidsløse designs i træ. Træmøbler har altid været populære her i Norden, bl.a. fordi de er så nemme at tilføje til resten af boligens indretning, og fordi de passer til alle stilarter.

Mændene bag designet

Roon & Rahn blev stiftet af de to designere Nicki van Roon og René Rahn Hansen, og seneste tilføjelse til holdet er Anders Bundgaard i 2019 med sine 25 års erfaring fra toppen af dansk møbeldesign. 

Roon & Rahn er et unikt dansk design, som skaber tidsløse møbler i træ. Formålet med at lave møblerne tidsløse er at øge levetiden på de enkelte produkter, så de passer til de konstant skiftende behov i dagligdagen for ikke at tale om de konstant skiftende trends. På den måde kan møblerne fremgå i din indretning i mange år, men stadig følge med tidens mode.

Mændene bag designet har stor respekt for traditionelt håndværk, og er fantastiske til at finde på smarte løsninger til hverdagens udfordringer. Deres møbler tager udgangspunkt i en funktionel og simpel geometri, hvor alt det overflødige er skåret væk. Møblerne udformer sig i originale designs, som udnytter pladsen optimalt i hjemmet. What’s not to like? De er super smukke, og så er de funktionelle.

Skab varme med naturlige materialer

Hos Roon & Rahn anvender de massiv europæisk egetræ, som er med til at give møblerne den lange levetid, og som samtidig passer til deres minimalistiske udtryk. 

Træ er et meget “blødt” materiale at indrette med i modsætning til fx glas, metaller og sten; og det er med til at give en varm og naturlig base i din bolig. Træ passer perfekt ind i den nordiske, minimalistiske indretningsstil, som vi ofte ser i Danmark, og den skaber en god kontrast til de mange hvide vægge. Desuden kan du mixe træ med stort set alle andre materialer og farver – og faktisk også træsorter på kryds og tværs. Træ er dermed et meget taknemmeligt og nemt materiale at indrette med.

Træ er desuden et yderst miljøvenligt materiale, og så bliver det kun flottere og flottere som tiden går. Dét kalder vi for en god investering. Og med Roon & Rahns tidsløse design, får du glæde af møblerne i rigtig mange år.

 

 1.499 kr.

Følg med her

Eller læs flere inspirerende indlæg her 

De 3 største indretningstrends til din bolig i 2021

De 3 største indretningstrends til din bolig i 2021

De 3 største indretningstrends til din bolig i 2021Tidens indretningstrends kommer i 2021 til at have et opgør med det hvide, sterile og minimalistiske udtryk. Vi skal fremover invitere en mere kreativ, farverig, naturlig og sanselig indretning ind i vores bolig. Der...

læs mere