Vælg en side

Leverings- og returneringsbetingelser

Levering

Vi tilbyder levering med GLS til din nærmeste pakkeshop for 39,- og fri levering ved ordrer over 399 DKK.

Vi og vores partnere bestræber os på en hurtig levering og derfor bliver dine varer afsendt inden for 2-4 hverdage efter vi har modtaget din bestilling, og du har modtaget en ordrebekræftelse. Det betyder, at du modtager dine varer inden for 4-10 hverdage.

Alle forsendelser i Danmark sendes, så vidt muligt, med GLS til din nærmeste pakkeshop.

Sørg altid for at tjekke din e-mailadresse og leveringsadresse inden du godkender ordren.
Ekstra leveringsomkostninger som følge af forkert angivet leveringsadresse påhviler altid køber.
Hvis pakken ikke afhentes i pakkeshop inden for 14 dage, returneres den til afsendelsesadressen, og der pålægges et gebyr på 50 kr. til dækning af administrations- og fragtomkostninger.

 

Returnering

Vi håber at du bliver glad for dine køb fra DecorRaid. Skulle du mod forventning fortryde, kan du naturligvis returnere pakken inden for 14 dage fra modtagelsen.

Du skal blot følge dette link og udfylde returneringsformularen.

En returnering tager 7-10 hverdage. Du modtager en e-mail med retur- og refunderingsbekræftelse, når din returnering er afsluttet.

 

Refundering

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi betalinger modtaget fra dig bortset fra leveringsomkostninger hurtigst muligt og senest 10 hverdage fra den dato, hvor vi har modtaget din returnerede vare. Ved tilbagebetaling benytter vi det samme betalingsmiddel, som du brugte ved den oprindelige transaktion.

 

Ombytning

DecorRaid tilbyder ikke ombytning, hvorfor der blot skal gøres brug af returneringformularen. Herefter kan den ønskede vare bestilles via DecorRaid swipeshop.

 

Reklamation 

Dit køb hos DecorRaid er omfattet af købeloven, hvilket giver dig 2 års reklamationsret.

Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage, eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Reklamationen skal være berettiget, og manglen må ikke være opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Når du har opdaget manglen ved varen, skal du reklamere så hurtigt som muligt og inden for ’rimelig tid’.
Hvis fejlen eller manglen berettiges, vil DecorRaid tilbagebetale diverse omkostninger i forbindelse med reklamationen. Herunder rimelige fragtomkostninger, hvorfor din fragtkvittering skal gemmes.

Hvis du oplever fejl ved produktet bedes du kontakte nanna@decorraid.com, hvorefter vi kan give dig den korrekte modtageradresse og afhjælpe dig med fejlen.
Vores partnere er anvarlige for at afhjælpe kunden med fejlen eller manglen på produktet, såfremt det er inden for de 2 års reklamationsret.