Jul: 10 gaveidéer til ham for under 500 kr

af | nov 11, 2019 | DecorRaid Magasin

Er du på udkig efter inspiration til hans ønskeliste?

Her får du 10 gode julegaveidéer til ham – store som små. Vi har udvalgt en række spændende og alternative gaveidéer og opdelt dem i forskellige prisklasser, for at gøre det nemt og overskueligt for dig. I denne artikel finder du gaveidéer til under 500kr – men klik endelig på de nedenstående links og find vores gaveidéer i prisklasserne 600kr – 1200kr og 1500kr – 4000kr. Rigtig god inspirationsøgning. 

1) Winebreather Karaffel, Menu   

Tilbud 393 kr.

Med sit klassiske look, er Menus vinkaraffel perfekt til hyggelige aftenerne i selskab med venner eller familien. Det smarte vinfilter monteres direkte på flasken, hvorefter man vender vinflasken rundt så vinen bliver filtreret ned i karaflen. Super smart og den perfekte gave til en vin-elsker!

2) House Nordic Molde spisebordsstol, House Nordic 

449 kr.

Denne spisebordsstol er med sit elegante, skandinaviske design et perfekt match til spisebordet derhjemme. Stolen er fremstillet med et blødt og komfortabelt sæde og med smukke skrånede ben fremstillet i naturfarvet gummitræ. Stolen fås også i flere farver, og med det tidsløse design, er det en klassiker du vil have i dit hjem i mange år. 

3) Væglampe, Frandsen Lightning

429 kr.

Med sit simple og klassiske look er denne væglampe fra Frandsen Lightning et smukt belysningsophæng til hjemmet. Uden at drage for meget opmærksomhed giver denne væglampe en super flot belysning i rummet og passer perfekt til en nordisk og minimalistisk indretning. 

4) Tjenerproptrækker, Steel Function

149 kr.

Denne populære proptrækker designet af Jakob Heiberg har et enkelt og stilfuldt look. En perfekt gaveidé til vin-elskeren og kan også fungere som en god værtsgave til ham der elsker et godt glas vin med venner og familie. 

5) Amera sovsekande, Lene Bjerre

 

99,95 kr.

Denne unikke og rustikke sovsekande fra Lene Bjerre er et must på spisebordet derhjemme. Sovsekandens glasur vil variere fra kande til kande, hvilket gør at netop din sovsekande er unik. Sovsekandens glasur er mat grå, og vil passe til alle skandinaviske hjem. Perfekt til madlavningsmanden i hjemmet.

6) Vægur i sort glasspejl, Karlsson

334 kr.

Et smukt vægur med et elegant og tidsløst design fra Karlsson, der nemt kantilpasses din personlige indretningsstil. Et klassisk design der nok aldrig går af mode. 

7) Club No. 2 Superglas, Koziol

65 kr.

Glasset fra Koziol er 4 gange bedre isoleret end konventionelle glas og holder derfor indholdet koldere over længere tid. Perfekt til ham der går op i at drikke et godt glas rom, whiskey mm. Med sit luksuriøse look er glasset perfekt til alle slags anledninger – middage, fester, fødselsdage osv.

8) Typemap, Enklamide

Super flotte og stilrene plakater nøje designet af flere storbyer. Med plakaternes simple og elegante design passer de til alle boligens rum. En sjov gave til ham som gerne vil mindes om et vidunderligst sted hver dag. 

9) ”Definition”, Men’s Lounge

Disse ”definition”-plakater fra Men’s Lounge er en skøn gaveidé til manden, der mangler lidt udsmykning på sin væg, som samtidig er underholdende. Plakaterne passer ind i alle hjem med deres simple udseende. Er han en wine-lover? Eller måske er han manden der bare ikke kan få nok kop kaffe – jamen så er disse plakater et must på ønskesedlen, og så giver de et godt grin.

10) Skærebrætter til tapasbordet, RAW

Stilfulde skærebrætter i smukt teaktræ fra RAW, som kan bruges som det traditionelle skærebræt men også som anretning til dit tapasbord – med udvalget af forskellige størrelser er denne gaveidé super god til selskaber i alle størrelser, og perfekt til ham der går op i god madlavning. 

Følg med her

Eller læs flere inspirerende indlæg her 

Jul: 10 gaveidéer til ham fra 1500 – 4000 kr

Jul: 10 gaveidéer til ham fra 1500 – 4000 kr

Jul: 10 gaveidéer til ham fra 1500 - 4000 kr Er du på udkig efter inspiration til hans ønskeliste? Her får du 10 gode gaveidéer til ham til juleaften - store som små. Vi har udvalgt en række spændende og alternative gaveidéer og opdelt dem i forskellige prisklasser,...

læs mere
Se det mest populære interiør i 2019

Se det mest populære interiør i 2019

Se det mest populære interiør i 2019Det er slet ikke til at forstå, at et år er gået. Vi har derfor lavet en oversigt over jeres adfærd på DecorRaid. Hvilke produkter har været de mest populære i 2019, hvilke brands har været jeres favoritter, og hvilke rum har I...

læs mere
Læs hvad ALT.dk skriver om DecorRaid

Læs hvad ALT.dk skriver om DecorRaid

Læs hvad ALT.dk skriver om DecorRaid  Artikel i ALT.dk Vi har været så heldige, at ALT.dk har vist interesse for DecorRaid og skrevet en artikel om os. Den handler lidt om, hvor svært det kan være at gå på møbel-jagt, når der skal findes nyt til...

læs mere

Følg med her

     

Pin It on Pinterest

Share This