Jul: 10 gaveidéer til ham for under 500 kr

af | nov 11, 2019 | DecorRaid Magasin

Er du på udkig efter inspiration til hans ønskeliste?

Her får du 10 gode julegaveidéer til ham – store som små. Vi har udvalgt en række spændende og alternative gaveidéer og opdelt dem i forskellige prisklasser, for at gøre det nemt og overskueligt for dig. I denne artikel finder du gaveidéer til under 500kr – men klik endelig på de nedenstående links og find vores gaveidéer i prisklasserne 600kr – 1200kr og 1500kr – 4000kr. Rigtig god inspirationsøgning. 

1) Winebreather Karaffel, Menu   

Tilbud 393 kr.

Med sit klassiske look, er Menus vinkaraffel perfekt til hyggelige aftenerne i selskab med venner eller familien. Det smarte vinfilter monteres direkte på flasken, hvorefter man vender vinflasken rundt så vinen bliver filtreret ned i karaflen. Super smart og den perfekte gave til en vin-elsker!

2) House Nordic Molde spisebordsstol, House Nordic 

449 kr.

Denne spisebordsstol er med sit elegante, skandinaviske design et perfekt match til spisebordet derhjemme. Stolen er fremstillet med et blødt og komfortabelt sæde og med smukke skrånede ben fremstillet i naturfarvet gummitræ. Stolen fås også i flere farver, og med det tidsløse design, er det en klassiker du vil have i dit hjem i mange år. 

3) Væglampe, Frandsen Lightning

429 kr.

Med sit simple og klassiske look er denne væglampe fra Frandsen Lightning et smukt belysningsophæng til hjemmet. Uden at drage for meget opmærksomhed giver denne væglampe en super flot belysning i rummet og passer perfekt til en nordisk og minimalistisk indretning. 

4) Tjenerproptrækker, Steel Function

149 kr.

Denne populære proptrækker designet af Jakob Heiberg har et enkelt og stilfuldt look. En perfekt gaveidé til vin-elskeren og kan også fungere som en god værtsgave til ham der elsker et godt glas vin med venner og familie. 

5) Amera sovsekande, Lene Bjerre

 

99,95 kr.

Denne unikke og rustikke sovsekande fra Lene Bjerre er et must på spisebordet derhjemme. Sovsekandens glasur vil variere fra kande til kande, hvilket gør at netop din sovsekande er unik. Sovsekandens glasur er mat grå, og vil passe til alle skandinaviske hjem. Perfekt til madlavningsmanden i hjemmet.

6) Vægur i sort glasspejl, Karlsson

334 kr.

Et smukt vægur med et elegant og tidsløst design fra Karlsson, der nemt kantilpasses din personlige indretningsstil. Et klassisk design der nok aldrig går af mode. 

7) Club No. 2 Superglas, Koziol

65 kr.

Glasset fra Koziol er 4 gange bedre isoleret end konventionelle glas og holder derfor indholdet koldere over længere tid. Perfekt til ham der går op i at drikke et godt glas rom, whiskey mm. Med sit luksuriøse look er glasset perfekt til alle slags anledninger – middage, fester, fødselsdage osv.

8) Typemap, Enklamide

Super flotte og stilrene plakater nøje designet af flere storbyer. Med plakaternes simple og elegante design passer de til alle boligens rum. En sjov gave til ham som gerne vil mindes om et vidunderligst sted hver dag. 

9) ”Definition”, Men’s Lounge

Disse ”definition”-plakater fra Men’s Lounge er en skøn gaveidé til manden, der mangler lidt udsmykning på sin væg, som samtidig er underholdende. Plakaterne passer ind i alle hjem med deres simple udseende. Er han en wine-lover? Eller måske er han manden der bare ikke kan få nok kop kaffe – jamen så er disse plakater et must på ønskesedlen, og så giver de et godt grin.

10) Skærebrætter til tapasbordet, RAW

Stilfulde skærebrætter i smukt teaktræ fra RAW, som kan bruges som det traditionelle skærebræt men også som anretning til dit tapasbord – med udvalget af forskellige størrelser er denne gaveidé super god til selskaber i alle størrelser, og perfekt til ham der går op i god madlavning. 

Følg med her

Eller læs flere inspirerende indlæg her 

Har du problemer med at finde din indretningsstil?

Har du problemer med at finde din indretningsstil?

Find din indretningsstil Boligverden kan være en jungle at finde ud af! Ikke mindst alle de forskellige indretningsstile, der findes. Det er nemlig ikke altid lige nemt at finde ud af hvilken en af de utallige stile, der passer til lige præcis dig! Men heldigvis giver...

læs mere
Indretning af drenge børneværelset

Indretning af drenge børneværelset

DecorRaid har samlet vores favoritter til indretningen af drengeværelset. Indret minimalistisk og tilføj enkle børnemøbler der skaber stemning til drengeværelset. Med farven blå kan du gøre børneværelset drenget, men husk a variere og brug evt. materialer som egetræ til at skabe balance i værelset. På DecorRaid har vi samlet en kategori med de finneste interiør møbler til børneværelset. Her får du i hvert fald chancen for, at fylde drengeværelset med de smukkeste børnemøbler.

læs mere

Følg med her

     

Pin It on Pinterest

Share This