Jul: 10 gaveidéer til ham fra 600 – 1200 kr

af | nov 1, 2019 | DecorRaid Magasin

Er du på udkig efter inspiration til hans ønskeliste?

Her får du 10 gode gaveidéer til ham til juleaften – store som små. Vi har udvalgt en række spændende og alternative gaveidéer og opdelt dem i forskellige prisklasser, for at gøre det nemt og overskueligt for dig. I denne artikel finder du gaveidéer fra 600 – 1200 kr – men klik endelig på de nedenstående links og find vores gaveidéer i prisklasserne under 500 kr og 1500 – 4000 kr. Rigtig god inspirationsøgning. 

1) Nora barstol, Boboonline  

1.199 kr.

Denne barstol fra Boboonline er til manden, der sætter pris på kvalitet og et klassisk design. Med sit æstetiske look passer denne barstol perfekt i dit hjem, der både byder på tidsløst design og komfort.

2) Zanee loftlampe, LAFORMA

680 kr.

Med denne smukke lofftlampe fra LARFORMA får man belysning der kan tilpasses alle boligens rum. Lampen har et simpelt udtryk med sine glatte overflader og et råt tvist fra detaljer i læder og metal. Med sit elegante og moderne design er loftlampen dit belysningsalternativ, du vil få glæde af mange år frem. 

3) Dobbelt karaffel, Mater

895 kr.

Er én karaffel aldrig nok? Mater løser problemet for dig med denne dobbelt karaffel, hvor du selv kan sammensætte din personlig kombination. Er det vand og vin? Gin og tonicvand? eller måske noget helt tredje? Det er udelukkende op til dig og din kreative fantasi. Og hvilken mand vil ikke gerne eje sådan en smart og helt unik karaffel, når der kommer gæster på besøg?

4) Rullebord, House Doctor

1.034 kr.

Med sit rustikke og simple design er dette rullebord den perfekte gave, der både kan bruges som barbord, sidebord eller sengebord og dekoreres med sin egen stil. Gør barskabet synligt, anret med levende lys og tag dine magasiner frem, med dette flotte rullebord fra House Doctor.

5) JANIK spisebordsstol, Boboonline

 

1.195 kr.

Fremstillet i stilfuldt egetræ, er JANIK spisebordsstol fra Boboonline det perfekte match til dit hjem, der let og elegant kan tilpasses dit spisebord uden at skabe unødvendig støj i din indretning. Denne serie af spisebordsstole går både til runde og firkantede spiseborde.

6) Bordlampe, Hübsch

635 kr.

Med sit moderne design vil denne lampe fra Hübsch pryde dit rum med et naturligt og behageligt lys. Metaller er yderst populære for tiden og giver lampen et eksklusivt look, og med lampens tidsløse design, er det en du kan nyde glæde af i mange år.

7) Peberfugl, Spring Copenhagen

699 kr.

Et sjovt men stilfuldt alternativ til den traditionelle peberkværn. Pynt spisebordet med peberfuglen fra Spring Copenhagen, der også kan fungere som dekoration. Det er både en sjov og betænksom gave til manden der værdstætter noget unikt. 

8) Chatanui bordlampe, LaForma

599 kr.

Kombinationen af glas og sort metal fremhæver det klassiske og elegante design af denne stilfulde bordlampe fra LaForma. En bordlampe som både kan bruges i dagligstuen og i soveværelset, og med sit simple og maskuline udtryk, gør det til den perfekte julegave til din mand.

9) Marsh sidebord, Laforma

899 kr.

Larforma’s elegante men rå sidebord er fremstillet af sort glas og guldbelagt metal og kan også bruges som natbord eller sofabord til hjemmet. Pynt bordet med din egen indretningsstil og lad sidebordet komme til sin ret med sit elegante design.

10) Bålfad, HEAT

799 kr.

Det stilrene bålfad fra HEAT gør det nemt at sætte en hyggelig stemning til de sene sommeraftener. Med sit enkle design vil dette bålfad passe nemt ind i din have – tænd op, mærk varmen og lad bålet være samlingspunktet for den perfekte aften.

Følg med her

Eller læs flere inspirerende indlæg her 

Har du problemer med at finde din indretningsstil?

Har du problemer med at finde din indretningsstil?

Find din indretningsstil Boligverden kan være en jungle at finde ud af! Ikke mindst alle de forskellige indretningsstile, der findes. Det er nemlig ikke altid lige nemt at finde ud af hvilken en af de utallige stile, der passer til lige præcis dig! Men heldigvis giver...

læs mere
Indretning af drenge børneværelset

Indretning af drenge børneværelset

DecorRaid har samlet vores favoritter til indretningen af drengeværelset. Indret minimalistisk og tilføj enkle børnemøbler der skaber stemning til drengeværelset. Med farven blå kan du gøre børneværelset drenget, men husk a variere og brug evt. materialer som egetræ til at skabe balance i værelset. På DecorRaid har vi samlet en kategori med de finneste interiør møbler til børneværelset. Her får du i hvert fald chancen for, at fylde drengeværelset med de smukkeste børnemøbler.

læs mere

Følg med her

     

Pin It on Pinterest

Share This