Jul: 10 gaveidéer til ham fra 1500 – 4000 kr

af | nov 11, 2019 | DecorRaid Magasin

Er du på udkig efter inspiration til hans ønskeliste?

Her får du 10 gode gaveidéer til ham til juleaften – store som små. Vi har udvalgt en række spændende og alternative gaveidéer og opdelt dem i forskellige prisklasser, for at gøre det nemt og overskueligt for dig. I denne artikel finder du gaveidéer fra 1500 – 4000 kr – men klik endelig på de nedenstående links og find vores gaveidéer i prisklasserne under 500 kr og 600 – 1200 kr. Rigtig god inspirationsøgning. 

1) Hvilestol, Kare Design

1.699 kr.

Kare Designs hvilestol med sit klassiske look er til manden der elsker tidsløst design og top komfort. Placér stolen ved siden af et sidebord og tag en pause med dit yndlings magasin i hænderne eller nyd en kold forfriskning.

2) Key West vinreol, Kare Design

2.199 kr.

Den elegante vinreol fra Kare Design har plads til 12 af dine absolutte yndlingsvine. Her får du endelig en elegant vinreol, som er i en helt anden kaliber end de mange klodsede der findes i dag. Vinreolen ligner et klassisk siddebord, som gør at den nemt kan placeres i dagligstuen eller køkkenalrummet. Vinreolen er fremstillet i sort stål, hvid marmor og ægte læder, som gør det til den optimale gave, til manden der elsker en god flaske vin. 

3) Colorado udepejs, La Hacienda

2.199 kr.

Udepejsen er den ideelle julegave til manden og familien der elsker at opholde sig ude på terrassen, omend der er tale om varme eller lidt køligere aftener. Invitér dine venner eller familie på grillmiddag og tænd op i pejsen fra La Hacienda, der med garanti vil sætte rammerne for en varm og hyggelig aften.

4) Cobana sækkestol, SACKit

2.599 kr.

Denne lækre sækkestol fra Sackit byder på top komfort og kvalitet. Placer stolen ude på terrassen om sommeren og tag den ind igen når kulden trænger på. Den perfekte julegave til manden der går op i kvalitet kombineret med dansk design. Fås også i flere farver.

5) Havebænk, Present Time

 

1.598 kr.

Present Time har designet en elegant havebænk du nemt kan placere i udestuen, på altanen, terrassen eller på det gyldne spot i haven. Bænken har et tidsløst design, som gør at den med garanti holder i mange år, uden du bliver træt af at kigge på den. Tilføj et par behagelige hynder og læn dig tilbage på din nye havebænk.

6) CHILLit hængekøje, SACKit

2.999 kr.

Denne specialdesignet hængekøje fra SACKit er den ultimative gave til manden der skal forkæles lidt ekstra. Her er med garanti en gave han vil nyde i mange stunder, og takke dig for at havde givet ham. Så er det bare at slå benene op og nyde en god bog eller dit yndlings magasin imens du drikker en kold forfriskning i sommersolen.

7) Loftslampe, Hübsch

2.399 kr.

Hübschs unikke alternativ til loftslampen er perfekt til dit hjem, som både vil bidrage med elegant design og en god belysning. Lampen er en mere simpel, rå og tildels mandig form for lysekrone, som har et eksklusivt og moderne design. En gave til manden med en god og simpelt indretningssmag. 

8) Skammel, Skagerak

3.595 kr.

Med sit klassiske look kan denne skammel installeres i alle hjemmets rum lige fra éntreen til soveværelset. Stolen har et råt og minimalistisk look, og de flettede møbler er yderst populære for tiden. Går din mand op i en moderne og rå indretning, så er dette design fra Skagerak et must i hjemmet.

9) Ronda sofabord, Bloomingville

1.795 kr.

Dette elegante sofabord fra Bloomingville er ikke kun yderst stilfuldt men også praktisk i form af sin aftagelige overflade. Tag “låget” af og gem dine yndlings magasiner og bøger, hvorefter du nemt monterer låget på igen. Super smart til jer der går efter en minimalistisk indretning og gerne vil gemme rodet væk. 

10) Skrivebord, Laforma

3.749 kr.

Til sidst har vi løsningen til manden, som mangler et lækkert skrivebord i træ til kontoret. Det perfekte skrivebord når kreativiteten skal slippes løs eller hvis de små huskesedler skal noteres. Møbler i træ er super nemme at tilføje til resten af boligens stil, og det naturlige look skaber en varme i jeres indretning.

Følg med her

Eller læs flere inspirerende indlæg her 

Indretning af drenge børneværelset

Indretning af drenge børneværelset

DecorRaid har samlet vores favoritter til indretningen af drengeværelset. Indret minimalistisk og tilføj enkle børnemøbler der skaber stemning til drengeværelset. Med farven blå kan du gøre børneværelset drenget, men husk a variere og brug evt. materialer som egetræ til at skabe balance i værelset. På DecorRaid har vi samlet en kategori med de finneste interiør møbler til børneværelset. Her får du i hvert fald chancen for, at fylde drengeværelset med de smukkeste børnemøbler.

læs mere

Følg med her

     

Pin It on Pinterest

Share This