Vælg en side

Indretningstips til pigeværelset

af | sep 28, 2019 | DecorRaid Magasin

Et pigeværelse i rolige omgivelser

DecorRaid har samlet alt til indretningen af pigeværelset. Tilføj blot enkelte, minimalistiske børnemøbler på pigeværelset for at undgå et rodet udtryk. Børneværelset skal være et legende univers, hvor børnene kan færdes trygt og udvikle deres fantasi. Dette er meget lettere at gøre i rolige og behagelige omgivelser, som du kan skabe her med stilfulde simple børnemøbler i en nordisk kvalitet.

Hos DecorRaid er vi især vilde med de små børnestole fra Boboonline, der forestiller dyr. Husk, at du kan tilføje dem til dit personlige Raid Board i swipeshoppen. Her kan du blot bruge søgefunktionen og søge på “børnestole” eller besøge kategorien Børnehjørnet.

Psst… Lige nedenunder kan du læse om tre tips til indretningen af pigeværelset.

Tre tips til indretningen af pigeværelset 

Tip 1: Indret pigeværelset med neutrale naturfarver, og tilsæt så farverigt legetøj og møbler. Dette er med til at skabe en rolig atmosfære, som kan danne ramme om de farverige børnelege. Det kan være farver som rosa, rød eller lilla, men kan også gå over i en rolig gul eller grøn. Vælg farver, der gør din datter og dig selv glad, så I får skabt en dejlig stemning, når I befinder jer på værelset. Se fx også de søde stole nedenfor fra Boboonline til jeres børnemøbler. De findes i flere pastelfarver og fungerer samtidig som borde. Vi er vilde med dem.

Tip 2: Brug bløde og behagelige tekstiler på børneværelset. Børn leger på værelset, og bruger ofte meget tid på at lege på deres værelser med venner og søskende. Derfor er det en god ide at gøre det så behageligt som muligt med puder, tæpper og andre bløde tekstiler. Det skaber samtidig en varm og hyggelig stemning på det lille værelse. Vi er især vilde med det fine mini-tæppe med øjenvipper fra by Dahl Living, som ses herunder.

Tip 3: Hæng noget op på væggene. Inspirer dit barn med plakater, en uro eller en sjov lampe. Det er hurtig og let at udskifte, så snart sømmet er slået i væggen. Plakater og tegninger behøver ikke at være i vilde kontrast farver, da det kan skabe “larm” i rummet. Se fx plakaten fra by Dahl Living med teksten “BE A HERO” nedenfor. Dét er et fedt budskab til vores børn!

 

 Tilbud 199 kr.

Tilbud 309,50 kr.

Få meget mere inspiration til børneværelset

Følg med her

Eller læs flere inspirerende indlæg her 

Årets 4 største farver til din bolig i 201

Årets 4 største farver til din bolig i 201

De 4 største farver i forår/sommer 2021Det er blevet tid til at tage kigge på dette års helt store farver, som vi kommer til at se rigtig meget til i foråret og sommeren 2021. De 4 farver er lyse og leder tankerne hen på en lysere fremtid. Vi ønsker farver, der...

læs mere
Bæredygtige plakater – Picnicle

Bæredygtige plakater – Picnicle

Bæredygtige plakater PICNICLEPICNICLE designer plakater med bæredygtig livstil og business i fokus. Derfor er alle hendes plakater Cradle to Cradle certificeret. Med bæredygtighed i centrum, opfordrer stifterende bag Rikke igennem sine bæredygtige plakater, til at...

læs mere
Wallpipe fra Løvens Hule – Sådan går det nu

Wallpipe fra Løvens Hule – Sådan går det nu

Fik du set aftenens afsnit af Løvens hule? DecorRaid er stolte af at kunne afsløre at Wallpipe nu kan findes i DecorRaid Swipeshop appen. Velkommen til Wallpipe!Kendt fra Løvens hule Wallpipe, som er kendt fra Løvens hule sæson 5, har igen været på skærmen, da de her...

læs mere