Indretningstips til pigeværelset

af | sep 28, 2019 | DecorRaid Magasin

Et pigeværelse i rolige omgivelser

DecorRaid har samlet alt til indretningen af pigeværelset. Tilføj blot enkelte, minimalistiske børnemøbler på pigeværelset for at undgå et rodet udtryk. Børneværelset skal være et legende univers, hvor børnene kan færdes trygt og udvikle deres fantasi. Dette er meget lettere at gøre i rolige og behagelige omgivelser, som du kan skabe her med stilfulde simple børnemøbler i en nordisk kvalitet.

Hos DecorRaid er vi især vilde med de små børnestole fra Boboonline, der forestiller dyr. Husk, at du kan tilføje dem til dit personlige Raid Board i swipeshoppen. Her kan du blot bruge søgefunktionen og søge på “børnestole” eller besøge kategorien Børnehjørnet.

Psst… Lige nedenunder kan du læse om tre tips til indretningen af pigeværelset.

Tre tips til indretningen af pigeværelset 

Tip 1: Indret pigeværelset med neutrale naturfarver, og tilsæt så farverigt legetøj og møbler. Dette er med til at skabe en rolig atmosfære, som kan danne ramme om de farverige børnelege. Det kan være farver som rosa, rød eller lilla, men kan også gå over i en rolig gul eller grøn. Vælg farver, der gør din datter og dig selv glad, så I får skabt en dejlig stemning, når I befinder jer på værelset. Se fx også de søde stole nedenfor fra Boboonline til jeres børnemøbler. De findes i flere pastelfarver og fungerer samtidig som borde. Vi er vilde med dem.

Tip 2: Brug bløde og behagelige tekstiler på børneværelset. Børn leger på værelset, og bruger ofte meget tid på at lege på deres værelser med venner og søskende. Derfor er det en god ide at gøre det så behageligt som muligt med puder, tæpper og andre bløde tekstiler. Det skaber samtidig en varm og hyggelig stemning på det lille værelse. Vi er især vilde med det fine mini-tæppe med øjenvipper fra by Dahl Living, som ses herunder.

Tip 3: Hæng noget op på væggene. Inspirer dit barn med plakater, en uro eller en sjov lampe. Det er hurtig og let at udskifte, så snart sømmet er slået i væggen. Plakater og tegninger behøver ikke at være i vilde kontrast farver, da det kan skabe “larm” i rummet. Se fx plakaten fra by Dahl Living med teksten “BE A HERO” nedenfor. Dét er et fedt budskab til vores børn!

 

 Tilbud 199 kr.

Tilbud 309,50 kr.

Få meget mere inspiration til børneværelset

Swipeshopperen præsenterer dig for tusindvis af interiørprodukter.
Du skal blot SWIPE, RAID & BUY

Følg med her

Eller læs flere inspirerende indlæg her 

Indret din bolig med gyldent messing

Indret din bolig med gyldent messing

Messing er et smukt og gyldent metal, som skaber varme i din indretning. Den glødende metalfarve passer perfekt ind i den hvide, nordiske stil og giver din bolig et eksklusivt touch. Metallet ses både i form af det skinnende guld-look, det børstede matterede og brændt patinering. Det er altså et metal, der kan bruges på adskillige måder i din bolig, og giver flere forskellige udtryk.

læs mere
Indretning af drenge børneværelset

Indretning af drenge børneværelset

DecorRaid har samlet vores favoritter til indretningen af drengeværelset. Indret minimalistisk og tilføj enkle børnemøbler der skaber stemning til drengeværelset. Med farven blå kan du gøre børneværelset drenget, men husk a variere og brug evt. materialer som egetræ til at skabe balance i værelset. På DecorRaid har vi samlet en kategori med de finneste interiør møbler til børneværelset. Her får du i hvert fald chancen for, at fylde drengeværelset med de smukkeste børnemøbler.

læs mere

Følg med her

     

Pin It on Pinterest

Share This