Indret dit hjem med farven fra den varme aftensol

af | sep 15, 2019 | DecorRaid Magasin

Bring sol og varme ind i din bolig

Vi er gået hen og blevet forelsket i den varme orange farve. Om det er fordi det minder os om en sensommeraften i det tropiske, eller fordi den er så dejlig varm og udtryksfuld, at den minder os om noget rart, ved vi faktisk ikke. Men én ting ved vi. Den orange farve i alle dens nuancer er en af de hotteste at indrette med for tiden. Tag et kig nedenunder, og få inspiration til, hvordan du kan tilføje den orange farve i dit hjem.

TILBUD 439 kr.

TILBUD 628 kr.

Dette gør orange ved dit sind

I farvepsykologi ses orange som optimistisk og opløftende for vores sind. Farven betragtes i vores hoveder som en sjov og lys farve med appetitlige og oplivende kvaliteter, og det får os faktisk til at øge ilttilførslen til hjernen og opmuntrer mental aktivitet, når vi kigger på den. Orange er en farve der frembringer spontanitet og et positivt livssyn. Den motiverer os desuden og hjælper os med at se den lyse side. Farven orange er i virkeligheden så fantastisk for vores sind, at vi burde inddrage den meget mere i vores hverdag.

Her får du i hvert fald chancen for, at fylde dit hjem med den skønne farve.

 TILBUD 2.349 kr.

TILBUD 3.549 kr.

På DecorRaid Swipeshop appen kan du søge inspiration mellem tusindvis af interiørprodukter.

SWIPE højre & venstreRAID dine favoritter - KØB din inspiration

Følg med her

Eller læs flere inspirerende indlæg her 

Wallpipe fra Løvens Hule – Sådan går det nu

Wallpipe fra Løvens Hule – Sådan går det nu

Fik du set aftenens afsnit af Løvens hule? DecorRaid er stolte af at kunne afsløre at Wallpipe nu kan findes i DecorRaid Swipeshop appen. Velkommen til Wallpipe!Kendt fra Løvens hule Wallpipe, som er kendt fra Løvens hule sæson 5, har igen været på skærmen, da de her...

læs mere

Følg med her

     

Pin It on Pinterest

Share This