Vælg en side
Skrevet af: Bobo – din online møbelbutikNår du skal overveje din indretning, går dine beslutninger ud over de fire vægge i dit hjem. Ved at udnytte dette areal, kan du udvide din bolig og mulighederne for at lave et design statement i din indretning. For at vælge dine udendørsmøbler, skal du først overveje, hvordan du bedst kan udnytte pladsen på terrassen. Vil du gerne have et mere funktionelt område eller er et fashionabelt eller æstetisk flot miljø din topprioritet? Uanset hvad giver det en masse muligheder, og du kan finde en helt unik stil, der repræsenterer din personlighed. Hvilke muligheder er der? Læs videre for at se nogle forslag, som du kan bruge til at skabe din egen unikke terrasse.

Gå vertikalt

Hvis din terrasse er lille, kan du få mest muligt ud af terrassen ved at benytte dig af vertikale løsninger, som for eksempel vores bambus stige eller vores blomstertrappe, hvor du kan have dekorative elementer stående eller hængende og samtidig bruge minimal gulvplads, så der er plads til meget andet i stedet. Vores Water Drop eller Sunflower spejle kan også bruges til at give noget skønhed på terrassen og samtidig øge pladsen visuelt ved at skabe illusionen af en større terrasse.Ved at bruge kreativ belysning kan du også gøre din terrasse mere personlig uden at ofte gulvplads. Lyskæder eller lysskilte, som vores Bar eller Fairy Lights Cascade, er effektive måder hvorpå du både får funktion og dekoration, mens du får din terrasse til at passe til din stil og smag.Disse dekorative elementer giver din terrasse karakter og funktion, mens de kun optager lidt plads og vigtigheden af disse kan ikke understreges nok. Disse små ting kan virkelig bringe liv i din terrasse!

Spisetid

Hvis du nyder at spise udenfor og dermed udnytte den friske luft, kan du finde mange forskellige løsninger, der gør det muligt for dig at spise komfortabelt og samtidig inkorporere design elementer, der passer perfekt ind i dit tema på terrassen. Brug vores caféborde og skab følelsen af en hyggelig lille bistro eller vælg et af vores borde, der kan foldes, hvilket gør det nemt at opbevare bordet, som for eksempel vores bord i genbrugsmetal, hvis du ønsker muligheden for nemt at skifte mellem spiseområder og loungeområder.De forskellige muligheder indenfor belysning, som vi har nævnt tidligere, kan gøre det muligt for dig at få glæde af terrassen efter mørkets frembrud, og lamper og lignende er bare endnu flottere og mere slående i deres udseende efter solen går ned.

Samtalen i centrum

Hvis du nyder at underholde eller bare at slappe af med din familie og venner på din terrasse, har du måske lyst til at skabe naturlige rum på terrassen, der indbyder folk til at sidde ned og snakke sammen. Her har vi mange forskellige løsninger, som for eksempel vores havestole, som giver en let fornemmelse, eller en af vores loungestole i træ, der har et mere tungt og maskulint udtryk. Ved at gruppere dine valg af siddepladser omkring et centralt objekt, som for eksempel et bålfad, kan det skabe en flot sammenhæng på terrassen, og det kan samtidig være med til at skabe et centralt tema, ligesom det kan give dem der besøger terrassen et naturligt overblik over, hvad der sker. Det giver samtidig et naturligt rum, hvor folk kan sidde og snakke sammen, og hvor samtalen kommer i centrum.

Frihed til at udforske

At indrette din terrasse giver ikke bare et nyt område i dit hjem, der skal indrettes, det giver dig også muligheden for at afvige fra de stilarter, du har valgt til indretningen i hjemmet, hvis det er det, du ønsker. Da terrassen er afskåret fra resten af dit hjem, er du fri til at gå i en hel anden retning uden at bekymre dig om at ramle sammen med andre designelementer. Du kan altså kombinere vintage interiør med en rustik terrasse eller skabe en skøn og sart haveatmosfære uafhængig af de moderne interiørstilelementer der findes. Terrasser giver frihed til at udforske interiør, som du kan lide, mens de samtidig giver mere plads til afslapning og underholdning.
Du kan købe masser af havemøbler og tilbehør til terrassen fra Bobo lige her på DecorRaid. Prøv vores swipeshopper, og saml dit eget RaidBoard med ting du kan lide.

Swipeshopperen præsenterer dig for tusindvis af interiørprodukter.
Du skal blot SWIPE, RAID & BUY

Følg med her

Eller læs flere inspirerende indlæg her 

Læs hvad Designerstuen siger om DecorRaid

Læs hvad Designerstuen siger om DecorRaid

Læs hvad Designerstuen siger om DecorRaid  Designerstuen har været så søde at skrive en artikel om DecorRaid, og fortæller hvordan vi løser problemet med at finde møbler til sin boligindretning. Det er vi simpelthen så glade for, og du kan læse lige her, hvad de...

læs mere
Skab varme i boligen og indret med kobber

Skab varme i boligen og indret med kobber

Skab varme i boligen og indret med kobberSæt et varmt og eksklusivt præg på din bolig Med smukke kobber-items kan du skabe et varmt og enkelt udtryk i din bolig. Kobberfarven giver nemlig din bolig varme og glød, hvilket passer perfekt ind i den hvide og simple...

læs mere

Følg med her

     

Pin It on Pinterest

Share This