Forårsindretning 2020 – Gør din bolig klar til foråret

af | mar 5, 2020 | DecorRaid Magasin

Nyt forår = ny start 

Når foråret kommer starter alting forfra. Det betyder også at det er tid til fornyelse i boligen, og den mere lette og luftige indretning kan blomstre frem. 

 

Indretningstips til din forårsindretning

Tilføj friske planter, masser flet og træmøbler, mønstrede puder og tæpper samt forårsfriske plakater til din forårsindretning.

I 2020 træder naturen i høj grad ind i boligen. Årets farver ligger i de lette mintgrønne nuancer, som du ser nedenfor. Tænk derfor i de naturlige materialer og lette, grønne farver når du skal pifte din indretning op – og selvfølgelig masser af blomstret motiver! Med helt enkle detaljer, skaber du hurtigt en fornyet, frisk atmosfære i din boligindretning og lukker foråret ind.  

Ifølge eksperter bliver årets farve i 2020 nuancen kaldet ‘Neo Mint’. Nuancerne bevæger sig fra de lidt gullige toner over i de kolde grågrønne toner. Vi synes de passer perfekt til forårsindretning og de naturlige materialer. Hvad synes du om de smukke, nye pastelfarver? 

Vores udvalgte forårsfavoritter

DKK 599,95

Floriana pude sort med blomster

DKK 175

Cherry tree plakat i A4

DKK 799

HÜBSCH kurve bambus, hvid bund

DKK 199,95

Plante Pinea Grangren 64cm

DKK 5.295

Flettet hængestol inkl. hynde

DKK 469

Stor Muubs lanterne i teaktræ

På DecorRaid Swipeshop appen kan du søge inspiration mellem tusindvis af interiørprodukter.

SWIPE højre & venstreRAID dine favoritter - KØB din inspiration

Følg med her

Eller læs flere inspirerende indlæg her 

Wallpipe fra Løvens Hule – Sådan går det nu

Wallpipe fra Løvens Hule – Sådan går det nu

Fik du set aftenens afsnit af Løvens hule? DecorRaid er stolte af at kunne afsløre at Wallpipe nu kan findes i DecorRaid Swipeshop appen. Velkommen til Wallpipe!Kendt fra Løvens hule Wallpipe, som er kendt fra Løvens hule sæson 5, har igen været på skærmen, da de her...

læs mere
Se det mest populære interiør i 2019

Se det mest populære interiør i 2019

Det er slet ikke til at forstå, at et år er gået. Vi har derfor lavet en oversigt over jeres adfærd på DecorRaid. Hvilke produkter har været de mest populære i 2019, hvilke brands har været jeres favoritter, og hvilke rum har I fokuseret på at indrette? Se med...

læs mere

Følg med her

     

Pin It on Pinterest

Share This