Vælg en side

Forårsindretning 2020 – Gør din bolig klar til foråret

af | mar 5, 2020 | DecorRaid Magasin

Nyt forår = ny start 

Når foråret kommer starter alting forfra. Det betyder også at det er tid til fornyelse i boligen, og den mere lette og luftige indretning kan blomstre frem. 

 

Indretningstips til din forårsindretning

Tilføj friske planter, masser flet og træmøbler, mønstrede puder og tæpper samt forårsfriske plakater til din forårsindretning.

I 2020 træder naturen i høj grad ind i boligen. Årets farver ligger i de lette mintgrønne nuancer, som du ser nedenfor. Tænk derfor i de naturlige materialer og lette, grønne farver når du skal pifte din indretning op – og selvfølgelig masser af blomstret motiver! Med helt enkle detaljer, skaber du hurtigt en fornyet, frisk atmosfære i din boligindretning og lukker foråret ind.  

Ifølge eksperter bliver årets farve i 2020 nuancen kaldet ‘Neo Mint’. Nuancerne bevæger sig fra de lidt gullige toner over i de kolde grågrønne toner. Vi synes de passer perfekt til forårsindretning og de naturlige materialer. Hvad synes du om de smukke, nye pastelfarver? 

Vores udvalgte forårsfavoritter

DKK 599,95

Floriana pude sort med blomster

DKK 175

Cherry tree plakat i A4

DKK 799

HÜBSCH kurve bambus, hvid bund

DKK 199,95

Plante Pinea Grangren 64cm

DKK 5.295

Flettet hængestol inkl. hynde

DKK 469

Stor Muubs lanterne i teaktræ

Følg med her

Eller læs flere inspirerende indlæg her 

Årets 4 største farver til din bolig i 201

Årets 4 største farver til din bolig i 201

De 4 største farver i forår/sommer 2021Det er blevet tid til at tage kigge på dette års helt store farver, som vi kommer til at se rigtig meget til i foråret og sommeren 2021. De 4 farver er lyse og leder tankerne hen på en lysere fremtid. Vi ønsker farver, der...

læs mere
Bo Bedre har prøvet DecorRaid appen og skriver…

Bo Bedre har prøvet DecorRaid appen og skriver…

  Bo Bedre: Indretningsappen der gør dig klogere Bo Bedre har skrevet en artikel om os og vores indretningsapp DecorRaid Swipeshop. Her kommer de bl.a. ind på, hvordan appen giver dig personlige interiøranbefalinger og samtidig, at vi er unge kvinder i...

læs mere