Vælg en side

Her er de mest populære farver

I år skal der farver ind i vores boligindretning. Farver er nemlig med til at give en følelse af hjemmelighed og personlighed i din bolig. De helt populære farver i 2018 er alle jordfarverne og de brændte farver. Mere præcist er det alle de brunlige nuancer, lige fra den lyse karamelfarve til den mørke kaffebrune farve. Og så er det de varme røde og orange farver, som alle kan betragtes som jordfarver. Det er specielt sådan noget som okkerfarver, brændt sienna, teracotta og rust, der bliver mere og mere populært. Det er altså ikke de vilde pangfarver vi taler om helt endnu. De skal hellere være duschet eller brændte, end de skal være klare farver. Så bliv ikke forskrækket over, at farverne er godt og grundigt på vej ind i vores boliger i 2018. De er nemlig ikke så farlige.

Den lyse, nordiske indretning bliver yt

Det meget lyse, nordiske og minimalistiske udtryk som vi så overalt i 2017 er på vej væk igen. Vi er ved at være trætte af alle de bare, hvide vægge og de sparsomme farver på møblerne. Vi kommer dog ikke helt væk fra den minimalistiske indretningsstil, men vi vil i langt højere grad væk fra den indretning, der ligner en side i et boligkatalog.

Hvordan bruger du farverne i din indretning?

Når alt dette er sagt, er det vigtigt ikke bare at kaste en masse farver sammen, og håbe på det bedste. Mange forskellige farver kan nemlig godt få din indretning til at rode og larme, fordi farverne forstyrrer hinanden. En god huskeregel er derfor at holde farverne tone-i-tone! Farverne skal nemlig komplimentere hinanden i et harmonisk farvespil, så dit hjem bliver behageligt at opholde sig i. Brug gerne masser af farver, men hold det i de samme nuancer, i de områder du indretter i. Hold dig fx primært til en farvenuance i stuen og en anden nuance i soveværelset, for at skabe dette harmoniske farvespil.
Men for at alt ikke skal blive rødt-i-rødt eller brunt-i-brunt, så husk på at en god kontrastfarve til disse varme jordfarver er den kølige farve blå. God fornøjelse!

Swipe tusindvis af produkter til din indretning lige her!

Swipeshopperen præsenterer dig for tusindvis af interiørprodukter.
Du skal blot SWIPE, RAID & BUY

 

Er du også vild med at følge årets flotte boligtrends? Så læs videre her: Forårets 5 store boligtrends på Formland 2018

Følg med her

Eller læs flere inspirerende indlæg her 

Indretning af drenge børneværelset

Indretning af drenge børneværelset

DecorRaid har samlet vores favoritter til indretningen af drengeværelset. Indret minimalistisk og tilføj enkle børnemøbler der skaber stemning til drengeværelset. Med farven blå kan du gøre børneværelset drenget, men husk a variere og brug evt. materialer som egetræ til at skabe balance i værelset. På DecorRaid har vi samlet en kategori med de finneste interiør møbler til børneværelset. Her får du i hvert fald chancen for, at fylde drengeværelset med de smukkeste børnemøbler.
læs mere
Tænk bæredygtighed ind i din indretning

Tænk bæredygtighed ind i din indretning

Sådan indretter du bæredygtigt Der er flere måder at tænke bæredygtighed ind i din boligindretning. Skal jeg give nogle korte råd er der følgende områder du kan zoome ind på. Læs dem her.
læs mere
Indret din bolig med gyldent messing

Indret din bolig med gyldent messing

Messing er et smukt og gyldent metal, som skaber varme i din indretning. Den glødende metalfarve passer perfekt ind i den hvide, nordiske stil og giver din bolig et eksklusivt touch. Metallet ses både i form af det skinnende guld-look, det børstede matterede og brændt patinering. Det er altså et metal, der kan bruges på adskillige måder i din bolig, og giver flere forskellige udtryk.
læs mere

Følg med her

     

Pin It on Pinterest

Share This