Vælg en side

De 4 største farver i forår/sommer 2021

af | mar 12, 2021 | DecorRaid Magasin

Det er blevet tid til at tage kigge på dette års helt store farver, som vi kommer til at se rigtig meget til i foråret og sommeren 2021.

De 4 farver er lyse og leder tankerne hen på en lysere fremtid. Vi ønsker farver, der afspejler den optimisme vi alle har for tiden. Det er specielt sådan noget som teracotta og naturlige støvede farver, der bliver mere og mere populært. Det er altså ikke de vilde pangfarver, vi taler om helt endnu. De skal hellere være støvede eller brændte, end de skal være klare farver.

BRANDIED MELON

 

Brandied Melon er en brændt orange, som minder meget om den velkendte terracotta lerkrukke. Farven lader tankerne og drømmene flyve, og er samtidig med til at sætte tempoet ned i hjemmet. Farven minder om den flotte varme aftensol i sommermånederne, og er dermed god til at bringe varme ind i dit hjem. De orange toner, der er i Brandied Melon, frembringer spontanitet og et positivt livssyn. Den motiverer os desuden og hjælper os med at se den lyse side.

MOSS

 

Moss er en støvet, falmet og mild grøn farve, som har toner af mos i sig. Tankerne ledes hen skønne gåture i vores dejlige skove, hvor de flotte mosfarver er at finde, hvor end vi kigger hen.
Grøn er ligeledes håbets farve, og bringer masser af optimisme med sig ind i dit hjem. Håb og optimisme er noget ingen kan få nok af i denne tid.

STILLWATER

Still Water er en flot blå farve, hvor man ved synet af den, næsten kan høre vandet skvulpe.  
Med næsten 9.000 kilometer kystlinje, har vi i Danmark en særlig tilknytning til havet. Indret dit hjem med denne farve, og få det friske pust og de klarer farver ind i hjemmet. Farven tilfører ligeledes rolighed, renhed og orden til dit hjem.

WHITE SAND

White Sand er en fredfyldt farve. Hvid med et naturligt og varmt skær. Farven emmer af positivitet og erstatter alt den negativitet, som vi på ingen måde har behov for. Denne hvide farver giver ligeledes dit hjem et enkelt udtryk og er med til at berolige.


Indret dit hjem med interiør i disse farver og kom med på trenden. Find masser af inspiration på app’en eller se vores udvalgte produkter her.

99,95 kr.

Terracotta krukke – Lene Bjerre

649 kr.

Ike Pude Life – Mumutane

499 kr.

Sengesæt Mus – Znorki

499,95 kr.

Ruby Pude – Lene Bjerre

475 kr.

1.700 kr.

Dott Væglampe – Jore Copenhagen

120 kr.

Dækkeserviet – Jore Copenhagen

6.500 kr.

Uldtæppe hvid – Tibladin

Følg med her

Eller læs flere inspirerende indlæg her 

Bæredygtige plakater – Picnicle

Bæredygtige plakater – Picnicle

Bæredygtige plakater PICNICLEPICNICLE designer plakater med bæredygtig livstil og business i fokus. Derfor er alle hendes plakater Cradle to Cradle certificeret. Med bæredygtighed i centrum, opfordrer stifterende bag Rikke igennem sine bæredygtige plakater, til at...

læs mere
Året der gik indretningstrends DecorRaid 2020

Året der gik indretningstrends DecorRaid 2020

Det er slet ikke til at forstå, at et år er gået. Vi har derfor lavet en oversigt over jeres adfærd på DecorRaid. Hvilke produkter har været de mest populære i 2020, hvilke brands har været jeres favoritter, og hvilke rum har I fokuseret på at indrette? Se med...

læs mere