Vælg en side

Gin Night

Er du også stor fan af Gin & Tonic?

Vi har samlet de lækreste produkter, der gør din Gin Night helt og aldeles gennemført.

Til en gin aften hører sig et pænt barbord, hvor hele udvalget af lækkerierne kan nydes, og ligeledes de flotte glas, der passer til aftenens drinks, skal stå skarpt på bordet.

Er du gæst, så har vi fundet den perfekte værtsgave til jeres Gin Night, som er en humoristisk plakat fra Men’s Lounge. Det er en plakat, som enhver gin-elsker bare må eje.

For at klæde dig helt på til aftenen, har vi til sidst samlet vores favorit G&T opskrifter.

Hvem elsker ikke en aften i selskab med gode venner og en god drink i hånden?

Tilbud 149,95 kr.

Disse simple, stilfulde glas er med til at gøre dine drinks enestående gang på gang, og giver dine gæster en flot præsentabel drink. Det rigtige glas gør nemlig enhver drink lækker at nyde. Men disse glas er nu ekstra flotte til G&T. Det kan vi garantere. Du får lige nu 4 stk. Gin & Tonic glas á 65 cl. for kun 150 kr. Tryk her, brug koden LYNGBY10 og få 10% rabat på dine nye glas.

250 kr.

Den perfekte værtsgave til en hyggelig aften med gin og venner får du fra Men’s Lounge. De laver stilfulde plakater af helt geniale tekster som denne. Deres udtryk er enkelt, maskulint og med en god sjat humor. Plakaten findes også som et kort, du kan give sammen med en god flaske gin. Du kan købe den og få meget mere inspiration ved at klikke herunder.

Swipeshopperen præsenterer dig for tusindvis af interiørprodukter.
Du skal blot SWIPE, RAID & BUY

De bedste Gin & Tonic opskrifter

Bamble

Hæld gin, sukkerlage og citronsaft op i en cocktailshaker fyldt med isterninger. Ryst shakeren i 20-30 sekunder. Si indholdet ned i et afkølet lowball-glas fyldt med knuste isterninger. Tilsæt herefter brombærlikør.

Find blandingsforholdet her

Odyssey number 10

Stød jordbær og bladselleri
grundigt sammen, tilsæt resten af ingredienserne og si drinken over i
et pokalformet glas.

Pynt: Bladselleri og tørrede jordbær.

Find blandingsforholdet her

Hvad er din yndlingsdrik?

Tilbud 299,95 kr.

De klassiske krystalglas fra Lyngby er et “must have” til barbordet derhjemme. De passer perfekt til et godt glas Gin & Tonic med en skive agurk og lidt peber på toppen. Du kan købe dette stilrene glas på deres hjemmeside lige herunder. Husk der er 10% rabat på alle Lyngbys glas med koden LYNGBY10.

1949 kr.

Til en Gin & Tonic aften hører et fedt barbord til, hvor alle lækkerierne kan anrettes flot. Her har vi udvalgt det populære barbord fra House Doctor, som ikke bare pynter på selve aftenen, men som generelt passer flot ind i en moderne indretning. Barbordet kan købes hos Packhouse lige her.

Følg med her

Eller læs flere inspirerende indlæg her 

DecorRaid version 2.0 er ude – prøv den nu

DecorRaid version 2.0 er ude – prøv den nu

DecorRaid version 2.0 er ude Prøv den nu Så er den her endelig! Den nye version. Det betyder en optimeret DecorRaid på alle punkter, og en helt masse nye funktioner på swipeshopperen, der gør det endnu lettere for dig at finde inspiration og nye ting til dit hjem....

læs mere
Giv dit soveværelse ro og romantik

Giv dit soveværelse ro og romantik

Giv dit soveværelse ro & romantik DecorRaid udbyder bl.a. senge fra Bedre Nætter, der giver dig ro og komfort i en travl hverdag. Du kan finde flere af deres skønne senge lige her. 2895 kr. Dette fine, antikke rullebord kan pifte et hvert rum op. En placering i...

læs mere
Derfor skal du indrette dit hjem med farven blå

Derfor skal du indrette dit hjem med farven blå

Derfor skal du indrette dit hjem med farven blå   Har du nogensinde tænkt over om farver gør noget ved dit sind og opfattelsen af dine omgivelser? Det har vi, og især farven blå kan gøre noget ved dit sind, som du sikkert ikke vidste.   59,-     2...

læs mere

Følg med her

     

Pin It on Pinterest

Share This