Gin Night

Er du også stor fan af Gin & Tonic?

Vi har samlet de lækreste produkter, der gør din Gin Night helt og aldeles gennemført.

Til en gin aften hører sig et pænt barbord, hvor hele udvalget af lækkerierne kan nydes, og ligeledes de flotte glas, der passer til aftenens drinks, skal stå skarpt på bordet.

Er du gæst, så har vi fundet den perfekte værtsgave til jeres Gin Night, som er en humoristisk plakat fra Men’s Lounge. Det er en plakat, som enhver gin-elsker bare må eje.

For at klæde dig helt på til aftenen, har vi til sidst samlet vores favorit G&T opskrifter.

Hvem elsker ikke en aften i selskab med gode venner og en god drink i hånden?

400 kr.

De klassiske krystalglas fra Lyngby er et “must have” til barbordet derhjemme. De passer perfekt til et godt glas Gin & Tonic med en skive agurk og lidt peber på toppen. Køb 6 G&T glas for blot 400 kr. Du kan købe disse stilrene glas på DecorRaid lige herunder. 

50 kr.

Den perfekte værtsgave til en hyggelig aften med gin og venner får du fra Men’s Lounge. De laver stilfulde plakater af helt geniale tekster som denne. Deres udtryk er enkelt, maskulint og med en god sjat humor. Plakaten findes også som et kort, du kan give sammen med en god flaske gin. Du kan købe den og få meget mere inspiration ved at klikke herunder.

På DecorRaid Swipeshop appen kan du søge inspiration mellem tusindvis af interiørprodukter.

SWIPE højre & venstreRAID dine favoritter - KØB din inspiration

De bedste Gin & Tonic opskrifter

Bamble

Hæld gin, sukkerlage og citronsaft op i en cocktailshaker fyldt med isterninger. Ryst shakeren i 20-30 sekunder. Si indholdet ned i et afkølet lowball-glas fyldt med knuste isterninger. Tilsæt herefter brombærlikør.

Find blandingsforholdet her

Odyssey number 10

Stød jordbær og bladselleri
grundigt sammen, tilsæt resten af ingredienserne og si drinken over i
et pokalformet glas.

Pynt: Bladselleri og tørrede jordbær.

Find blandingsforholdet her

Hvad er din yndlingsdrik?

449 kr.

Disse simple, stilfulde glas er med til at gøre dine drinks enestående gang på gang, og giver dine gæster en flot præsentabel drink. Det rigtige glas gør nemlig enhver drink lækker at nyde. Men disse glas fra LforLiving er nu ekstra flotte til din Gin og Tonic aften. 

1.999 kr.

Til en Gin & Tonic aften hører et fedt barbord til, hvor alle lækkerierne kan anrettes flot. Her har vi forelsket os i det fine rullebord fra Kare Design, som ikke bare pynter på selve aftenen, men som også passer flot ind i en moderne indretning. Barbordet kan købes hos Boboonline lige her.

Følg med her

Eller læs flere inspirerende indlæg her 

Forårsindretning 2020 – Gør din bolig klar til foråret

Forårsindretning 2020 – Gør din bolig klar til foråret

Nyt forår = ny start  Når foråret kommer starter alting forfra. Det betyder også at det er tid til fornyelse i boligen, og den mere lette og luftige indretning kan blomstre frem.    Indretningstips til din forårsindretning Tilføj friske planter, masser flet og...

læs mere

Følg med her

     

Pin It on Pinterest

Share This