Vælg en side

Gin Night

Er du også stor fan af Gin & Tonic?

Vi har samlet de lækreste produkter, der gør din Gin Night helt og aldeles gennemført.

Til en gin aften hører sig et pænt barbord, hvor hele udvalget af lækkerierne kan nydes, og ligeledes de flotte glas, der passer til aftenens drinks, skal stå skarpt på bordet.

Er du gæst, så har vi fundet den perfekte værtsgave til jeres Gin Night, som er en humoristisk plakat fra Men’s Lounge. Det er en plakat, som enhver gin-elsker bare må eje.

For at klæde dig helt på til aftenen, har vi til sidst samlet vores favorit G&T opskrifter.

Hvem elsker ikke en aften i selskab med gode venner og en god drink i hånden?

400 kr.

De klassiske krystalglas fra Lyngby er et “must have” til barbordet derhjemme. De passer perfekt til et godt glas Gin & Tonic med en skive agurk og lidt peber på toppen. Køb 6 G&T glas for blot 400 kr. Du kan købe disse stilrene glas på DecorRaid lige herunder. 

50 kr.

Den perfekte værtsgave til en hyggelig aften med gin og venner får du fra Men’s Lounge. De laver stilfulde plakater af helt geniale tekster som denne. Deres udtryk er enkelt, maskulint og med en god sjat humor. Plakaten findes også som et kort, du kan give sammen med en god flaske gin. Du kan købe den og få meget mere inspiration ved at klikke herunder.

De bedste Gin & Tonic opskrifter

Bamble

Hæld gin, sukkerlage og citronsaft op i en cocktailshaker fyldt med isterninger. Ryst shakeren i 20-30 sekunder. Si indholdet ned i et afkølet lowball-glas fyldt med knuste isterninger. Tilsæt herefter brombærlikør.

Find blandingsforholdet her

Odyssey number 10

Stød jordbær og bladselleri
grundigt sammen, tilsæt resten af ingredienserne og si drinken over i
et pokalformet glas.

Pynt: Bladselleri og tørrede jordbær.

Find blandingsforholdet her

Hvad er din yndlingsdrik?

449 kr.

Disse simple, stilfulde glas er med til at gøre dine drinks enestående gang på gang, og giver dine gæster en flot præsentabel drink. Det rigtige glas gør nemlig enhver drink lækker at nyde. Men disse glas fra LforLiving er nu ekstra flotte til din Gin og Tonic aften. 

1.999 kr.

Til en Gin & Tonic aften hører et fedt barbord til, hvor alle lækkerierne kan anrettes flot. Her har vi forelsket os i det fine rullebord fra Kare Design, som ikke bare pynter på selve aftenen, men som også passer flot ind i en moderne indretning. Barbordet kan købes hos Boboonline lige her.

Følg med her

Eller læs flere inspirerende indlæg her 

De 3 største indretningstrends til din bolig i 2021

De 3 største indretningstrends til din bolig i 2021

De 3 største indretningstrends til din bolig i 2021Tidens indretningstrends kommer i 2021 til at have et opgør med det hvide, sterile og minimalistiske udtryk. Vi skal fremover invitere en mere kreativ, farverig, naturlig og sanselig indretning ind i vores bolig. Der...

læs mere
Bo Bedre har prøvet DecorRaid appen og skriver…

Bo Bedre har prøvet DecorRaid appen og skriver…

  Bo Bedre: Indretningsappen der gør dig klogere Bo Bedre har skrevet en artikel om os og vores indretningsapp DecorRaid Swipeshop. Her kommer de bl.a. ind på, hvordan appen giver dig personlige interiøranbefalinger og samtidig, at vi er unge kvinder i...

læs mere