Find møbler til din indretning fra danske upcoming designere på DecorRaid appen

af | mar 19, 2020 | DecorRaid Magasin

Dyk ned i historien bag de unikke brands

Det kan være utrolig svært at finde frem til de unikke upcoming designere og få sig en unik indretning. Derfor har vi stor fokus på at få mange mindre og nye designere på DecorRaid Swipeshop appen, så du har en chance for at finde dem her.

Herunder kan du læse om alle de upcoming brands, som vi har samlet til dig på DecorRaid. Vi har dykket lidt længere ned i brandets historie og designerne bag.

Vi tilføjer løbende nye brands til indlægget, så du kan følge med i, hvilke nye du kan finde på appen, og læse om deres fantastikke og unikke baggrund. Rigtig god fornøjelse.

På DecorRaid Swipeshop appen kan du søge inspiration mellem tusindvis af interiørprodukter.

SWIPE højre & venstreRAID dine favoritter - KØB din inspiration

Designed Learning: Lærerigt design til børn som også er smukt

Et design der inspirerer til nærvær med dine børn

Designed Learning er et upcoming brand, der designer produkter til din bolig, som er lærerige og skal inspirere børnefamilier til nærvær. “Den bedste gave vores børn kan få”, lyder det fra designerne Christina Havning og Louise Havkær, som begge har en umanerlig god kontakt til deres indre legebarn. Produkterne er så pæne at de voksne vil have dem fremme, og så spændende at børn vil være med.

Indret med et smukt design selv dine børn vil elske

Deres produkter kreeres på baggrund af børns udvikling og ikke mindst sammenspil med de voksne. Vi kender vidst alle alt for godt til den travle hverdag med fuldtidsjobs og diverse fritidsaktiviteter, hvor timerne i døgnet langt fra hænger på træerne. Der hvor inspiration, tid og lyst til nærvær med familien hurtigt forsvinder.
Derfor fandt de to kvinder på dette helt fantastiske koncept om lærerigt design. Børn er nysgerrige af natur og de voksne elsker at se deres små blive klogere. Så hvorfor ikke skifte det kedelige maleri ud med en smuk madpakkeplakat eller indrette med de sjove babysprogsplakater på børnenes værelse?

Pssst. Hver gang du købet et produkt fra Designed Learning, støtter du også Børns Vilkår! Vi er vilde med det.

Du kan købe vores to udvalgte favoritter her, besøge Designed Learnings hjemmeside her, eller swipe mere til din bolig herunder. 

DKK 545,00

Madpakkeplakat m. ramme
+ 5 madpakkespil

DKK 79,00

Babysprogsplakat
Grå, blå eller lyserød

Znorki: Økologisk sengetøj til dine børn

Znorki er skabt af Sara Louise Olesen, som har lavet det lækreste sengetøj til børn med dyremotiver. Dyrene er til for at skabe tryghed og gensynsglæde hos børn og babyer fra 0-5 år. Sara har bl.a. lavet krokodille-, hunde- og musesengetøj. Alle indbygget med nusseklud, som er utrolig fluffy og blød. Selv efter vask.

Bæredygtig produktion og økoligiske produkter

Alle Znorki sengesæt er lavet i 90-100% økologisk (GOTS certificeret) bomuld, og det resterende stof lever op til OEKO TEX kravene, så du behøver ikke bekymre dig om skadelig kemi, når du putter dit barn. Alt produktion foregår i Danmark, så du er garanteret bæredygtige forhold, både når det kommer til stofproduktionen og når selve sengesættet laves.

Designet til leg, fantasi og en rigtig god putning

Znorki’s sengetøj er ikke designet til forældrene, som så meget andet børnesengetøj, men derimod udelukkende designet til børn. Alle forældre ved, hvor meget søvn og især mangel på søvn betyder, og samtidig hvor vigtigt det kan være at skabe gode rutiner og gode oplevelser omkring putning. Derfor har Sara skabt alle sine designs med hendes egne børn i tankerne, og vi synes selv at de er utrolig fantasifulde, gennemførte og helt igennem lækre. Det må da været noget alle børn vil elske.

Du kan købe vores to udvalgte Znorki-favoritter her, besøge Znorkis hjemmeside her, eller swipe mere til din bolig herunder. 

DKK 399,00

Krokodillesengetøj baby

DKK 499,00

Sengesæt mus junior

På DecorRaid Swipeshop appen kan du søge inspiration mellem tusindvis af interiørprodukter.

SWIPE højre & venstreRAID dine favoritter - KØB din inspiration

Følg med her

Eller læs flere inspirerende indlæg her 

Forårsindretning 2020 – Gør din bolig klar til foråret

Forårsindretning 2020 – Gør din bolig klar til foråret

Forårsindretning 2020 - Gør din bolig klar til foråretNyt forår = ny start  Når foråret kommer starter alting forfra. Det betyder også at det er tid til fornyelse i boligen, og den mere lette og luftige indretning kan blomstre frem.    Indretningstips til din...

læs mere
Jul: 10 gaveidéer til ham fra 600 – 1200 kr

Jul: 10 gaveidéer til ham fra 600 – 1200 kr

Jul: 10 gaveidéer til ham fra 600 - 1200 kr Er du på udkig efter inspiration til hans ønskeliste? Her får du 10 gode gaveidéer til ham til juleaften - store som små. Vi har udvalgt en række spændende og alternative gaveidéer og opdelt dem i forskellige prisklasser,...

læs mere
Indretning af drenge børneværelset

Indretning af drenge børneværelset

DecorRaid har samlet vores favoritter til indretningen af drengeværelset. Indret minimalistisk og tilføj enkle børnemøbler der skaber stemning til drengeværelset. Med farven blå kan du gøre børneværelset drenget, men husk a variere og brug evt. materialer som egetræ til at skabe balance i værelset. På DecorRaid har vi samlet en kategori med de finneste interiør møbler til børneværelset. Her får du i hvert fald chancen for, at fylde drengeværelset med de smukkeste børnemøbler.

læs mere

Følg med her

     

Pin It on Pinterest

Share This