Find møbler til din indretning fra danske upcoming designere på DecorRaid appen

af | mar 19, 2020 | DecorRaid Magasin

Dyk ned i historien bag de unikke brands

Det kan være utrolig svært at finde frem til de unikke upcoming designere og få sig en unik indretning. Derfor har vi stor fokus på at få mange mindre og nye designere på DecorRaid Swipeshop appen, så du har en chance for at finde dem her.

Herunder kan du læse om alle de upcoming brands, som vi har samlet til dig på DecorRaid. Vi har dykket lidt længere ned i brandets historie og designerne bag.

Vi tilføjer løbende nye brands til indlægget, så du kan følge med i, hvilke nye brands du kan finde på appen, og læse om deres fantastikke og unikke baggrund. Rigtig god fornøjelse.

Mumutane: Interiør der kombinerer dansk design med den farverige afrikanske tradition

Nordisk design – afrikansk tradition

Mumtane laver interiør der kombinerer enkeltheden fra dansk design med det smukke, farverige afrikanske design. Deres produkter er designet i Danmark og syet i traditionel afrikansk waxprint tekstil. 

Produkterne fra Mumutane giver din indretning et helt personligt udtryk og et skønt farverigt og eksotisk tvist. En kombination som mange af os drømmer om at skabe i vores indretning.

Det afrikanske design har så meget mere at byde på, som endnu ikke er særlig udpræget i norden. Så det er den perfekte måde at få sig en helt unik indretning på, ved at tilføje de afrikanske strejf til din bolig.

Shop lokalt fra Danmark og Afrika

Mumutane er bæredygtige både i deres miljømæssige og sicialøkonomiske henseender. De dropper de store tekstilvirksomheder og køber deres tekstiler lokalt i Afrika. De vil gerne gøre op med tekstilspild og samtidig støtte den lokale udvikling. Så ved at shoppe produkter fra mumutane støtter du både lokalt i Danmark og i Afrika. Det kan vi lide!

Derfor er de fleste af deres tekstiler også fra rest- eller overskudstekstiler, hvilket gør deres produkter helt unikke. men du skal være hurtig, for der er ofte begrænsede mænger af hver tekstil.

Samarbejde på tværs af lande og kulturer

Line og Maria er de to upcoming designere, som står bag brandet. To kvinder med en passion for design og afikansk kultur, og som ønsker at bringe det stilfuldt ind i de danske hjem. Navnet på deres brand er en sammentræknong af to ord, nemlig mu mutane, som fra stammesproget Hausa betyder ‘vi mennesker’. Deres filosofi bag mumutane er netop at vi mennesker samarbejder med hinanden og skaber muligheder for hinanden tværs gennem lande og kulturer, hvilken skaber en god indbyrdes afhængighed af hinanden.

Brandet designer både afrikanske pyntepuder, plaider, masker og vægdekoration, vaser, potteskjulere og meget mere.

Du kan købe vores to udvalgte favoritter her, besøge Mumutanes hjemmeside her, eller swipe mere til din bolig herunder. 

DKK 1.699,00

Modern African Mask Red

DKK 399,00

Ijoko pude autumn flower 30×40 cm

Rikke Mangelsen keramik: Unikke produkter der gør en forskel i hjemmet

Rikke Mangelsen logo DecorRaid Indretningsapp
Det er de små produkter, der gør en stor forskel i dit hjem

Hos Rikke Mangelsen keramik finder du udelukkende unikt keramik, der er håndlavet med sjæl og omtanke af den dygtige designer Rikke. Keramikken har et smukt udtryk med dens runde former overtrukket af glasur i varme, milde farver.

Keramikken er så flot i sig selv, at du ikke behøver blomster i vasen, eller et stort dækket bord, for at det ser godt ud. Keramikken giver din borddækning helt nyt liv. De enkelte produkter gør, at det altid ser smukt og spændende ud, så du, nærmest lige meget hvor simpelt du pynter eller dækker op, altid har noget utrolig smukt at kigge på i din bolig. Det er oftest de små, unikke detaljer, der viser personligheden frem i dit hjem.

Håndlavede og helt unikke

Hvert produkt er enektlvis nøje udformet i hånden, og derfor er hvert produkt også helt unikt, hvor form og størrelse kan variere en smule. Alle produkter er lavet af højbrandt porcelæn og tåler både ovn, mikroovn og opvaskemaskine, så der er rig mulighed for at bruge det til alle lejligheder både i hverdagen og til særlige lejligheder. 

Få god kvalitet, støt lokalt og shop bæresygtigt

Rikkes formål er at skabe produkter i en god kvalitet med en høj brugsværdi, så du kan gemme din yndlingskeramik i mange, mange år. Hun producerer selv alle sine produkter i Nykøbing Falster på eget værksted, og hun er uddannet fra Kunstakademiets Designskole på Bornholm. Da hele produktionen foregår med håndkraft og desuden foregår herhjemme i Danmark, kan du virkelig støtte lokalt og shoppe bæredygtigt, når du køber hendes produkter.

Du kan købe vores to udvalgte favoritter her, besøge Rikkes Mangelsens keramik her, eller swipe mere til din bolig herunder. 

DKK 350,00

Vægvase, blåglaseret

På DecorRaid Swipeshop appen kan du søge inspiration mellem tusindvis af interiørprodukter.

SWIPE højre & venstreRAID dine favoritter - KØB din inspiration

Design Rocket: Træmøbler til børneværelset – bæredygtigt og ingen spild

Håndlavede børnemøbler i et simpelt nordisk design

Designed Rocket er et upcomingbrand fra 2019, som bestræber sig på at lave lækre håndlavede møbler i træ uden at belaste miljøet eller vores børns fremtid. De fleste af deres møbler er lavet til børneværelset, hvor de både skal være praktiske og samtidig inspirere til leg. Designet er enkelt og klassisk med et nordisk udtryk.

Bæredygtige materialer, bæredygtig produktion og ingen spild

Designed Rocket står selv bag design og hele produktionen. Møblerne fremstilles i FSC godkendt træ fra de Europæiske skove, hvor selv træpladerne består af rester fra savsmuld og er endda 30% stærkere. De producerer selv alt i deres værksted i Skanderborg, og producerer kun, når en bestilling er modtaget, så de helt undgår spild og holder produktionen så bæredygtig og CO2 neutral som mulig. 

Få en zoologisk have til alle børnenes bamser

For at undgå rod på værelset og endnu flere opbevaringskasser, startede Lena og Lars i deres nye virksomhed med at designe Bamseboet; en zoologiskhave til børnenes bamser. Elastiktremmerne gør at selv de helt små nemt kan få bamserne ind og ud af deres nye hjem. Rodderiet med at finde yndlingsbamsen i bunden af en kasse er slut, samtidig med at oprydning nu er blevet til en leg. Det må altså være en win-win!

Du kan købe vores to udvalgte favoritter her, besøge Design Rockets hjemmeside her, eller swipe mere til din bolig herunder. 

DKK 1.249,00

Bamsebo i birk, lille

DKK 399,00

Boghylde med elastik i birk

Brønden Living: Bæredygtige produkter med mange funktioner

Multifunktionelle produkter med et simpelt udtryk

Brønden Living er et dansk upcoming brand, som laver produkter til din bolig i et simpelt udtryk men med mange funktioner. Filosofien som brandet er bygget op omkring hedder Compact Living, hvor produkterne ofte har flere funktioner, og hvor smarte opbevaringsløsninger tænkes ind. De fine, lyse træmøbler med multifunktion i fokus, er helt perfekt til alle de skandinaviske hjem.

Produkter lavet med samvittighed overfor hinanden og naturen

Ud over at designeren bag brandet, Astrid Brønden, går op i kvalitet, funktionalitet og æstetik så har hun også stor fokus på bæredygtigheden i hendes produkter og samvittigheden overfor hinadnen og naturen. Materialerne, som bliver brugt i produktionen, er primært massivt FSC certificeret træ, metal, økologisk bomuld og andre økologiske eller biologisknedbrydelige materialer, hvilket giver en gennemskuelighed og ærlighed til hendes fine produkter.

Få den smarte ArchiveBench, som både kan anvendes som opbevarings- og siddemøbel fx i entréen når du skal have sko på, i stuen til dine magasiner eller i soveværelset som påklædningsbænk. Eller prøv de multifunktionelle knager, der også har indbygget magnet, så du altid kan finde dine nøgler og andre småting.

Du kan købe vores udvalgte favoritter her, besøge Brønden Livings hjemmeside her, eller swipe mere til din bolig herunder. 

DKK 3.995,00

ArchiveBench i farven Olive

DKK 185,00

MagneticHook fås i mange farver

På DecorRaid Swipeshop appen kan du søge inspiration mellem tusindvis af interiørprodukter.

SWIPE højre & venstreRAID dine favoritter - KØB din inspiration

Designed Learning: Lærerigt design til børn som også er smukt

Et design der inspirerer til nærvær med dine børn

Designed Learning er et upcoming brand, der designer produkter til din bolig, som er lærerige og skal inspirere børnefamilier til nærvær. “Den bedste gave vores børn kan få”, lyder det fra designerne Christina Havning og Louise Havkær, som begge har en umanerlig god kontakt til deres indre legebarn. Produkterne er så pæne at de voksne vil have dem fremme, og så spændende at børn vil være med.

Indret med et smukt design selv dine børn vil elske

Deres produkter kreeres på baggrund af børns udvikling og ikke mindst sammenspil med de voksne. Vi kender vidst alle alt for godt til den travle hverdag med fuldtidsjobs og diverse fritidsaktiviteter, hvor timerne i døgnet langt fra hænger på træerne. Der hvor inspiration, tid og lyst til nærvær med familien hurtigt forsvinder.
Derfor fandt de to kvinder på dette helt fantastiske koncept om lærerigt design. Børn er nysgerrige af natur og de voksne elsker at se deres små blive klogere. Så hvorfor ikke skifte det kedelige maleri ud med en smuk madpakkeplakat eller indrette med de sjove babysprogsplakater på børnenes værelse?

Pssst. Hver gang du købet et produkt fra Designed Learning, støtter du også Børns Vilkår! Vi er vilde med det.

Du kan købe vores to udvalgte favoritter her, besøge Designed Learnings hjemmeside her, eller swipe mere til din bolig herunder. 

DKK 545,00

Madpakkeplakat m. ramme
+ 5 madpakkespil

DKK 79,00

Babysprogsplakat
Grå, blå eller lyserød

Znorki: Økologisk sengetøj til dine børn

Znorki er skabt af Sara Louise Olesen, som har lavet det lækreste sengetøj til børn med dyremotiver. Dyrene er til for at skabe tryghed og gensynsglæde hos børn og babyer fra 0-5 år. Sara har bl.a. lavet krokodille-, hunde- og musesengetøj. Alle indbygget med nusseklud, som er utrolig fluffy og blød. Selv efter vask.

Bæredygtig produktion og økoligiske produkter

Alle Znorki sengesæt er lavet i 90-100% økologisk (GOTS certificeret) bomuld, og det resterende stof lever op til OEKO TEX kravene, så du behøver ikke bekymre dig om skadelig kemi, når du putter dit barn. Alt produktion foregår i Danmark, så du er garanteret bæredygtige forhold, både når det kommer til stofproduktionen og når selve sengesættet laves.

Designet til leg, fantasi og en rigtig god putning

Znorki’s sengetøj er ikke designet til forældrene, som så meget andet børnesengetøj, men derimod udelukkende designet til børn. Alle forældre ved, hvor meget søvn og især mangel på søvn betyder, og samtidig hvor vigtigt det kan være at skabe gode rutiner og gode oplevelser omkring putning. Derfor har Sara skabt alle sine designs med hendes egne børn i tankerne, og vi synes selv at de er utrolig fantasifulde, gennemførte og helt igennem lækre. Det må da været noget alle børn vil elske.

Du kan købe vores to udvalgte Znorki-favoritter her, besøge Znorkis hjemmeside her, eller swipe mere til din bolig herunder. 

DKK 399,00

Krokodillesengetøj baby

DKK 499,00

Sengesæt mus junior

På DecorRaid Swipeshop appen kan du søge inspiration mellem tusindvis af interiørprodukter.

SWIPE højre & venstreRAID dine favoritter - KØB din inspiration

Følg med her

Eller læs flere inspirerende indlæg her 

Jul: 10 gaveidéer til ham fra 1500 – 4000 kr

Jul: 10 gaveidéer til ham fra 1500 – 4000 kr

Jul: 10 gaveidéer til ham fra 1500 - 4000 kr Er du på udkig efter inspiration til hans ønskeliste? Her får du 10 gode gaveidéer til ham til juleaften - store som små. Vi har udvalgt en række spændende og alternative gaveidéer og opdelt dem i forskellige prisklasser,...

læs mere
Indret dit hjem med farven fra den varme aftensol

Indret dit hjem med farven fra den varme aftensol

Indret dit hjem med farven fra den varme aftensolBring sol og varme ind i din bolig Vi er gået hen og blevet forelsket i den varme orange farve. Om det er fordi det minder os om en sensommeraften i det tropiske, eller fordi den er så dejlig varm og udtryksfuld, at den...

læs mere

Følg med her

     

Pin It on Pinterest

Share This