Find møbler til din indretning fra danske upcoming designere på DecorRaid appen

af | mar 19, 2020 | DecorRaid Magasin

Dyk ned i historien bag de unikke brands

Det kan være utrolig svært at finde frem til de unikke upcoming designere og få sig en unik indretning. Derfor har vi stor fokus på at få mange mindre og nye designere på DecorRaid Swipeshop appen, så du har en chance for at finde dem her.

Herunder kan du læse om alle de upcoming brands, som vi har samlet til dig på DecorRaid. Vi har dykket lidt længere ned i brandets historie og designerne bag.

Vi tilføjer løbende nye brands til indlægget, så du kan følge med i, hvilke nye brands du kan finde på appen, og læse om deres fantastikke og unikke baggrund. Rigtig god fornøjelse.

upcoming designere upcoming designere upcoming designere upcoming designere upcoming designere upcoming designere upcoming designere upcoming designere upcoming designere upcoming designere upcoming designere upcoming designere upcoming designere upcoming designere upcoming designere upcoming designere upcoming designere upcoming designere upcoming designere upcoming designere upcoming designere

RAW58: Rustikke stativer af vandrør skaber New Yorker-stil i din bolig

Industrielle stålrør til både maskuline og feminine boliger

RAW58 er et upcoming brand, der er opstået i hjertet af Aarhus, som laver tøjstativer, ophæng mv. i de populære rustikke vandrør. Deres sølv og sorte rør i stål giver et råt men elegant look til stativerne, og passer både ind i den feminine indretning og den mere rå New Yorker-stil. 

De rustikke, tynde rør får dit tøj og dets smukke farver til at træde helt frem på de rå tøjstativer. Samtidig skaber de industrielle materialer, som man ellers normalt finder på byggepladsen, en god kontrast til din elegante og nøje udvalgte garderobe. Fordi stålrørene giver din bolig et industrielt og råt look, associere det os lige tilbage til en mere enkel og praktisk tid, som er skøn at komme hjem til. 

Tag den rå New Yorker-stil med ind i boligen

Inspirationen til stativerne, som Lasse og Frederik står bag, kommer fra deres udlandsrejser til Berlin og New York, hvor den industrielle indretningsstil begyndte.

New Yorker-stilen er især populær at indrette med fordi, stilen afspejler en mere simpel og minimalistisk måde at leve sit liv på. Stilen startede ved de unge kunstnere i 60’erne i New York, der flyttede ind på lofterne af nedlagte fabriksbygninger midt i storbyen, fordi de havde brug for meget plads til deres store kunstværker. Her levede de i deres store, rå hjemme-studier med murstensvægge, betongulve, plankemøbler og rustikke synlige vandrør langs vægge og lofter mit i bylivet. 

Tøjstativet er mindst lige så vigtig som det andet i din indretning

Vi bruger mange penge på vores tøj gennem tiden, og vi bruger faktisk også tid og kræfter på at finde det helt rigtige til vores garderobe. Så hvorfor gemme det væk i et skab? De skønne stativer fra upcoming brandet RAW58 er perfekte til at vise alt dit tøj frem på en elegant måde, hvor det heller ikke kommer til at rodde i skabe og skuffer. Tøjstativet er mindst ligeså vigtig som alt det andet i din indretning, og så har det endda en yderst brugbar funktion. Det er i øvrigt meget lettere at finde sit tøj, når det er hængt op, end når det ligger på hylder i stakke.

Du kan købe vores udvalgte favoritter her, besøge RAW58’s hjemmeside her, eller swipe mere til din bolig herunder. 

DKK 1.439

Alma tøjstativ i sort

DKK 449

Sophia skoreol i sølv

På DecorRaid Swipeshop appen kan du søge inspiration mellem tusindvis af interiørprodukter.

SWIPE højre & venstreRAID dine favoritter - KØB din inspiration

PLTY: Typografiske plakater og kopper du kan vise din personlighed med

Typografi der giver dig smil på læben og ting til eftertanke

PLTY er et internationalt desingfirma med base i København, som laver typografiske og yderst stilfulde plakater og kopper. PLTY har en ambition om ikke bare at lave flotte typografiske udtryk, men om at røre ved deres kunders sind og hjerter. For bogstaver og ord formidler ikke kun information, de kan også røre ved vores følelser på de mest små, indviklede måder. Derfor kan de gode designere fremkalde smil, eftertanke, overraskelser, argumenter osv. PLTY’s designs skaber samtaler mellem os mennesker, om noget der er lidt ud over det sædvanlige, for at røre noget i os.

Lav et statement og vis hvem du er med de personlige udtryk

Deres designs har et moderne, enkelt og samtidig personligt udtryk – og så er mange af dem også utroligt sjove. For eksempel kan du få en stilfuld kop med ordet “egoisk” og “pessimist”, som man må sige udtrykker nogle ironisk sjove og måske ret beskrivende statements, hvis man ikke just er et morgenmenneske når kaffen skal indtages tidligt om morgenen. Du finder også kopper med ordene “satisfaction”, “dance”, “feminist” eller “Paris” på koppen, eller én med dit eget forbogstav, så du altid kan føle ejerskab over din egen lækre kaffekop. Det samme gør sig gældende på din væg, hvor du kan få plakater med en stilfuld typografi, der kan sige noget om, hvem du er.

Der er noget for enhver smag. Find ud af, hvad der passer til netop din personlighed!

Du kan købe vores udvalgte favoritter her, besøge PLTY hjemmeside her, eller swipe mere til din bolig herunder. 

DKK 142,50

Attitude optimist kop

DKK 202,5

Banana split plakat A3

Runewood: Skab et miljø i din bolig der samler folk med det mest gennemførte barskab

Få skab et socialt miljø midt i din bolig

Runewood er et dansk upcoming brand, der har en mission om at lave det mest stilfulde, moderne og på alle måder gennemførte barskab til din bolig. Tanken bag missionen er at skabe et miljø midt i din bolig, som bringer folk tættere sammen.

Når de bedste historier skal deles

Igennem tiden har mennesker samlet sig, for at drikke en drink af god kvalitet sammen. I dag er på ingen måde anerledes. Det er her der fortælles store historier og følelser bliver delt, hvor folk skaber stærke forbindelser til hinanden. Vigtigere end nogensidne før, hvor teknologien har fjernet os længere fra hinanden, er det at nyde disse stunder med hinanden – og det vil Runewood gerne sørge for du kommer til.

Der hvor moderne teknologi og gamle traditioner mødes

Deres mål er at være innovative og  kreative men samtidig holde fast i de gamle værdier, hvor naturmaterialer bliver kombineret med moderne teknologi. I deres stilfulde barskab, kan du kontrolere lyset med din app og gennem glassprækkerne få et glimt af de lækreste sager, som fortjener at få et ordentligt hjem at stå i. Et møbel der passer perfekt ind i tiden, hvor små lokale bryggerier vokser i popularitet, og et godt glas gin, rom, eller hvad du nu ønsker, værdsættes i allerhøjeste grad.

Runewood tilbyder en yderst tjekket måde at nyde de små øjeblikke i den travle hverdag. Derfor er de ambitiøse om at møbeldesigns, ikke kun skal være værdige til en historie, men også være centrum for, hvor de fortælles. Med deres barskab synes vi i DecorRaid, de kommer rigtig godt i mål.

Du kan købe den lækre hjemmebar her, besøge Runewoods hjemmeside her, eller swipe mere til din bolig herunder. 

DKK 21.995,00

Baldur væghængt hjemmebar

På DecorRaid Swipeshop appen kan du søge inspiration mellem tusindvis af interiørprodukter.

SWIPE højre & venstreRAID dine favoritter - KØB din inspiration

Mumutane: Interiør der kombinerer dansk design med den farverige afrikanske tradition

Nordisk design – afrikansk tradition

Mumtane laver interiør der kombinerer enkeltheden fra dansk design med det smukke, farverige afrikanske design. Deres produkter er designet i Danmark og syet i traditionel afrikansk waxprint tekstil. 

Produkterne fra Mumutane giver din indretning et helt personligt udtryk og et skønt farverigt og eksotisk tvist. En kombination som mange af os drømmer om at skabe i vores indretning.

Det afrikanske design har så meget mere at byde på, som endnu ikke er særlig udpræget i norden. Så det er den perfekte måde at få sig en helt unik indretning på, ved at tilføje de afrikanske strejf til din bolig.

Shop lokalt fra Danmark og Afrika

Mumutane er bæredygtige både i deres miljømæssige og sicialøkonomiske henseender. De dropper de store tekstilvirksomheder og køber deres tekstiler lokalt i Afrika. De vil gerne gøre op med tekstilspild og samtidig støtte den lokale udvikling. Så ved at shoppe produkter fra mumutane støtter du både lokalt i Danmark og i Afrika. Det kan vi lide!

Derfor er de fleste af deres tekstiler også fra rest- eller overskudstekstiler, hvilket gør deres produkter helt unikke. men du skal være hurtig, for der er ofte begrænsede mænger af hver tekstil.

Samarbejde på tværs af lande og kulturer

Line og Maria er de to upcoming designere, som står bag brandet. To kvinder med en passion for design og afikansk kultur, og som ønsker at bringe det stilfuldt ind i de danske hjem. Navnet på deres brand er en sammentræknong af to ord, nemlig mu mutane, som fra stammesproget Hausa betyder ‘vi mennesker’. Deres filosofi bag mumutane er netop at vi mennesker samarbejder med hinanden og skaber muligheder for hinanden tværs gennem lande og kulturer, hvilken skaber en god indbyrdes afhængighed af hinanden.

Brandet designer både afrikanske pyntepuder, plaider, masker og vægdekoration, vaser, potteskjulere og meget mere.

Du kan købe vores to udvalgte favoritter her, besøge Mumutanes hjemmeside her, eller swipe mere til din bolig herunder. 

DKK 1.699,00

Modern African Mask Red

DKK 399,00

Ijoko pude autumn flower 30×40 cm

Rikke Mangelsen keramik: Unikke produkter der gør en forskel i hjemmet

Rikke Mangelsen logo DecorRaid Indretningsapp
Det er de små produkter, der gør en stor forskel i dit hjem

Hos Rikke Mangelsen keramik finder du udelukkende unikt keramik, der er håndlavet med sjæl og omtanke af den dygtige designer Rikke. Keramikken har et smukt udtryk med dens runde former overtrukket af glasur i varme, milde farver.

Keramikken er så flot i sig selv, at du ikke behøver blomster i vasen, eller et stort dækket bord, for at det ser godt ud. Keramikken giver din borddækning helt nyt liv. De enkelte produkter gør, at det altid ser smukt og spændende ud, så du, nærmest lige meget hvor simpelt du pynter eller dækker op, altid har noget utrolig smukt at kigge på i din bolig. Det er oftest de små, unikke detaljer, der viser personligheden frem i dit hjem.

Håndlavede og helt unikke

Hvert produkt er enektlvis nøje udformet i hånden, og derfor er hvert produkt også helt unikt, hvor form og størrelse kan variere en smule. Alle produkter er lavet af højbrandt porcelæn og tåler både ovn, mikroovn og opvaskemaskine, så der er rig mulighed for at bruge det til alle lejligheder både i hverdagen og til særlige lejligheder. 

Få god kvalitet, støt lokalt og shop bæresygtigt

Rikkes formål er at skabe produkter i en god kvalitet med en høj brugsværdi, så du kan gemme din yndlingskeramik i mange, mange år. Hun producerer selv alle sine produkter i Nykøbing Falster på eget værksted, og hun er uddannet fra Kunstakademiets Designskole på Bornholm. Da hele produktionen foregår med håndkraft og desuden foregår herhjemme i Danmark, kan du virkelig støtte lokalt og shoppe bæredygtigt, når du køber hendes produkter.

Du kan købe vores to udvalgte favoritter her, besøge Rikkes Mangelsens keramik her, eller swipe mere til din bolig herunder. 

DKK 350,00

Vægvase, blåglaseret

På DecorRaid Swipeshop appen kan du søge inspiration mellem tusindvis af interiørprodukter.

SWIPE højre & venstreRAID dine favoritter - KØB din inspiration

Design Rocket: Træmøbler til børneværelset – bæredygtigt og ingen spild

Håndlavede børnemøbler i et simpelt nordisk design

Designed Rocket er et upcomingbrand fra 2019, som bestræber sig på at lave lækre håndlavede møbler i træ uden at belaste miljøet eller vores børns fremtid. De fleste af deres møbler er lavet til børneværelset, hvor de både skal være praktiske og samtidig inspirere til leg. Designet er enkelt og klassisk med et nordisk udtryk.

Bæredygtige materialer, bæredygtig produktion og ingen spild

Designed Rocket står selv bag design og hele produktionen. Møblerne fremstilles i FSC godkendt træ fra de Europæiske skove, hvor selv træpladerne består af rester fra savsmuld og er endda 30% stærkere. De producerer selv alt i deres værksted i Skanderborg, og producerer kun, når en bestilling er modtaget, så de helt undgår spild og holder produktionen så bæredygtig og CO2 neutral som mulig. 

Få en zoologisk have til alle børnenes bamser

For at undgå rod på værelset og endnu flere opbevaringskasser, startede Lena og Lars i deres nye virksomhed med at designe Bamseboet; en zoologiskhave til børnenes bamser. Elastiktremmerne gør at selv de helt små nemt kan få bamserne ind og ud af deres nye hjem. Rodderiet med at finde yndlingsbamsen i bunden af en kasse er slut, samtidig med at oprydning nu er blevet til en leg. Det må altså være en win-win!

Du kan købe vores to udvalgte favoritter her, besøge Design Rockets hjemmeside her, eller swipe mere til din bolig herunder. 

DKK 1.249,00

Bamsebo i birk, lille

DKK 399,00

Boghylde med elastik i birk

Brønden Living: Bæredygtige produkter med mange funktioner

Multifunktionelle produkter med et simpelt udtryk

Brønden Living er et dansk upcoming brand, som laver produkter til din bolig i et simpelt udtryk men med mange funktioner. Filosofien som brandet er bygget op omkring hedder Compact Living, hvor produkterne ofte har flere funktioner, og hvor smarte opbevaringsløsninger tænkes ind. De fine, lyse træmøbler med multifunktion i fokus, er helt perfekt til alle de skandinaviske hjem.

Produkter lavet med samvittighed overfor hinanden og naturen

Ud over at designeren bag brandet, Astrid Brønden, går op i kvalitet, funktionalitet og æstetik så har hun også stor fokus på bæredygtigheden i hendes produkter og samvittigheden overfor hinadnen og naturen. Materialerne, som bliver brugt i produktionen, er primært massivt FSC certificeret træ, metal, økologisk bomuld og andre økologiske eller biologisknedbrydelige materialer, hvilket giver en gennemskuelighed og ærlighed til hendes fine produkter.

Få den smarte ArchiveBench, som både kan anvendes som opbevarings- og siddemøbel fx i entréen når du skal have sko på, i stuen til dine magasiner eller i soveværelset som påklædningsbænk. Eller prøv de multifunktionelle knager, der også har indbygget magnet, så du altid kan finde dine nøgler og andre småting.

Du kan købe vores udvalgte favoritter her, besøge Brønden Livings hjemmeside her, eller swipe mere til din bolig herunder. 

DKK 3.995,00

ArchiveBench i farven Olive

DKK 185,00

MagneticHook fås i mange farver

På DecorRaid Swipeshop appen kan du søge inspiration mellem tusindvis af interiørprodukter.

SWIPE højre & venstreRAID dine favoritter - KØB din inspiration

Designed Learning: Lærerigt design til børn som også er smukt

Et design der inspirerer til nærvær med dine børn

Designed Learning er et upcoming brand, der designer produkter til din bolig, som er lærerige og skal inspirere børnefamilier til nærvær. “Den bedste gave vores børn kan få”, lyder det fra designerne Christina Havning og Louise Havkær, som begge har en umanerlig god kontakt til deres indre legebarn. Produkterne er så pæne at de voksne vil have dem fremme, og så spændende at børn vil være med.

Indret med et smukt design selv dine børn vil elske

Deres produkter kreeres på baggrund af børns udvikling og ikke mindst sammenspil med de voksne. Vi kender vidst alle alt for godt til den travle hverdag med fuldtidsjobs og diverse fritidsaktiviteter, hvor timerne i døgnet langt fra hænger på træerne. Der hvor inspiration, tid og lyst til nærvær med familien hurtigt forsvinder.
Derfor fandt de to kvinder på dette helt fantastiske koncept om lærerigt design. Børn er nysgerrige af natur og de voksne elsker at se deres små blive klogere. Så hvorfor ikke skifte det kedelige maleri ud med en smuk madpakkeplakat eller indrette med de sjove babysprogsplakater på børnenes værelse?

Pssst. Hver gang du købet et produkt fra Designed Learning, støtter du også Børns Vilkår! Vi er vilde med det.

Du kan købe vores to udvalgte favoritter her, besøge Designed Learnings hjemmeside her, eller swipe mere til din bolig herunder. 

DKK 545,00

Madpakkeplakat m. ramme
+ 5 madpakkespil

DKK 79,00

Babysprogsplakat
Grå, blå eller lyserød

Znorki: Økologisk sengetøj til dine børn

Znorki er skabt af Sara Louise Olesen, som har lavet det lækreste sengetøj til børn med dyremotiver. Dyrene er til for at skabe tryghed og gensynsglæde hos børn og babyer fra 0-5 år. Sara har bl.a. lavet krokodille-, hunde- og musesengetøj. Alle indbygget med nusseklud, som er utrolig fluffy og blød. Selv efter vask.

Bæredygtig produktion og økoligiske produkter

Alle Znorki sengesæt er lavet i 90-100% økologisk (GOTS certificeret) bomuld, og det resterende stof lever op til OEKO TEX kravene, så du behøver ikke bekymre dig om skadelig kemi, når du putter dit barn. Alt produktion foregår i Danmark, så du er garanteret bæredygtige forhold, både når det kommer til stofproduktionen og når selve sengesættet laves.

Designet til leg, fantasi og en rigtig god putning

Znorki’s sengetøj er ikke designet til forældrene, som så meget andet børnesengetøj, men derimod udelukkende designet til børn. Alle forældre ved, hvor meget søvn og især mangel på søvn betyder, og samtidig hvor vigtigt det kan være at skabe gode rutiner og gode oplevelser omkring putning. Derfor har Sara skabt alle sine designs med hendes egne børn i tankerne, og vi synes selv at de er utrolig fantasifulde, gennemførte og helt igennem lækre. Det må da været noget alle børn vil elske.

Du kan købe vores to udvalgte Znorki-favoritter her, besøge Znorkis hjemmeside her, eller swipe mere til din bolig herunder. 

DKK 399,00

Krokodillesengetøj baby

DKK 499,00

Sengesæt mus junior

På DecorRaid Swipeshop appen kan du søge inspiration mellem tusindvis af interiørprodukter.

SWIPE højre & venstreRAID dine favoritter - KØB din inspiration

Følg med her

Eller læs flere inspirerende indlæg her 

Har du problemer med at finde din indretningsstil?

Har du problemer med at finde din indretningsstil?

Find din indretningsstil Boligverden kan være en jungle at finde ud af! Ikke mindst alle de forskellige indretningsstile, der findes. Det er nemlig ikke altid lige nemt at finde ud af hvilken en af de utallige stile, der passer til lige præcis dig! Men heldigvis giver...

læs mere
Ny artikel om DecorRaid i Århus Stiftstidende – Læs her

Ny artikel om DecorRaid i Århus Stiftstidende – Læs her

  Århus Stiftidende, Erhverv Fyn og Sydjylland fortæller I aviserne er der udkommet en artikel om DecorRaid og vi er simpelthen SÅ glade. Artiklen fortæller bl.a. om, hvorfor vi skabte DecorRaid, hvad DecorRaid kan, vores "rejse" hertil, vores mål, og lidt om os...

læs mere
Indretning af drenge børneværelset

Indretning af drenge børneværelset

DecorRaid har samlet vores favoritter til indretningen af drengeværelset. Indret minimalistisk og tilføj enkle børnemøbler der skaber stemning til drengeværelset. Med farven blå kan du gøre børneværelset drenget, men husk a variere og brug evt. materialer som egetræ til at skabe balance i værelset. På DecorRaid har vi samlet en kategori med de finneste interiør møbler til børneværelset. Her får du i hvert fald chancen for, at fylde drengeværelset med de smukkeste børnemøbler.

læs mere

Følg med her

     

Pin It on Pinterest

Share This