Vælg en side

Sådan dækker du årets julebord

af | dec 16, 2018 | DecorRaid Magasin

Det er slet ikke til at forstå, at det snart er jul. Derfor er det også snart tid til at dække et smukt julebord juleaften. Men du skal muligvis også dække op til en af de mange fantastiske julefrokoster i juledagene eller andre julearrangementer. Du har måske allerede en ide om, hvordan julebordet skal se ud. Men skulle du være lidt i tvivl, eller trænge til ny inspiration, så har vi samlet en masse lækkert til dit julebord, som du kan lade dig inspirere af.

Vælg et tema
Uanset om du er til grønt, rødt, hvidt, det naturlige, traditionelle eller helt simple, så bestem dig så vidt muligt for et gennemgående tema på bordet. Så bliver det langt lettere at skabe en rød tråd i borddækningen og et stilfuldt julebord. Går du fx efter det naturlige og rå julebord, så pynt op med rustikke elementer som kogler, grene og mos og brug et mere råt stentøj, servietter i hør og fade i træ. Du kan også tilføje lidt tørrede appelsinskiver og kanelstænger til årets julebord.

Herunder giver vi dig nogle forslag til de skønneste juletemaer til din borddækning og en masse lækkert, du kan dække det op med.

Rustik og naturlig

Tilbud 111,75 kr

Tilbud 59 kr

Tilbud 53,10 kr

Hvid og nordisk jul

199,95 kr

149,95 kr

399,95 kr

Tilbud 49,95 kr

Swipeshopperen præsenterer dig for tusindvis af interiørprodukter.
Du skal blot SWIPE, RAID & BUY

Gyldne toner

Tilbud 99,98 kr

Tilbud 98,10 kr

Tilbud 296,10 kr

16 dele 499 kr

Mørke nuancer og levende lys

Rødt og romantisk

Tilbud 325 kr

129,95 kr

Tilbud 455,96 kr

Tilbud 170,10 kr

Få mere inspiration til dit julebord og vælge kategorien “jul” lige her i swipeshopperen

Følg med her

Eller læs flere inspirerende indlæg her 

Læs hvad Designerstuen siger om DecorRaid

Læs hvad Designerstuen siger om DecorRaid

Læs hvad Designerstuen siger om DecorRaid  Designerstuen har været så søde at skrive en artikel om DecorRaid, og fortæller hvordan vi løser problemet med at finde møbler til sin boligindretning. Det er vi simpelthen så glade for, og du kan læse lige her, hvad de...

læs mere

Følg med her

     

Pin It on Pinterest

Share This