BoShop nu på DecorRaid – Få personligheden ind i din bolig

af | apr 27, 2020 | DecorRaid Magasin

BoShop er en stor dansk interiørwebshop, som samler tusindvis af unikke møbler til din indretning, og dem kan du netop nu finde i DecorRaid Swipeshop appen.

Personlige og unikke møbler

Du skal kunne sætte dit personlige præg på din indretning – og du skal kunne det online. Det var med denne tanke at BoShop opstod i 2007. Det danske møbelmarked kan til tider godt virke lidt kedeligt med de samme møbler i de samme butikker, og det ville BoShop gerne lave om på, med deres unikke og store udvalg af møbler.

BoShop samler mange forskellige brands på deres webshop, men bestræber sig på at hele 80% af sortimentet ikke kan findes andre steder i Danmark. Dét er altså unikt og lige noget vi kan lide!

Følg disse simple råd og skab personlighed i din indretning:

1. Giv dig tid til at finde din egen indretningsstil. Lav gerne moodboards med de ting du kan lide, så du kan skabe et overblik. Du kan fx lave dem inde i DecorRaid appen, og oprette et board til hver af dine rum med dine yndlingsprodukter i.

2. Fremhæv de gamle og specielle møbler og bland dem gerne med de nye.

3. Mal farver på dine vægge, som klæder dine møbler og den øvrige indretning.

4. Vær kreativ og glem reglerne. Med det uperfekte opnår du hurtigt en personlig indretning, og det er skønt at have et møbel man selv har bygget eller en plakat man selv har malet.

5. Find personlige ting og nips gennem tiden – fx minder fra rejser, loppefund, gaver eller fotografier og dekorer med dem i din bolig. På den måde viser du allerbedst, hvem du er, og hvad du kan lide.

Valuta for pengene

BoShop udbyder et alternativ til de store discountkæder og de dyre designklassikere. Deres møbler bliver nøje udvalgt og testet inden de bliver en del af sortimentet, så de lever op til den høje standart. BoShop går i særdeleshed ind for kvaliteten af selve produktet frem for at vælge discountvarer eller konsekvent at have fødselsdagstilbud og andre konstante tilbudskampagner. Møbelbranchen handler ofte om, hvor meget der kan spares, og hvor billigt det kan fås, og der vil BoShop langt hellere have fokus på kvalitet. De mærker selv at folk kommer igen, hvis de får valuta for pengende.

 

Skån miljøet og køb interiør der holder længe

Det er netop vigtigt for miljøet at have fokus på de gode, holdbare produkter fremfor brug-og-smid-væk-produkter, som jo i høj grad belaster vores miljøet. Vores miljø er utrolig præget af et stort forbrug af materielle ting, der bliver kasseret selvom de egentlig stadig er anvendelige. Og jo længere væk vi kan komme fra de produkter, som vi køber, fordi vi har brug for dem her og nu og fordi de er billige, jo mere kan vi aflaste miljøet, ved kun at producere de produter, der egentlig er behov for, og som holder længe. Det er da også skønt at kunne købe en god klassiker til sit hjem, som holder for livstid og måske endda gå i arv. Dét er bæredygtighed.

På DecorRaid Swipeshop appen kan du søge inspiration mellem tusindvis af interiørprodukter.

SWIPE højre & venstreRAID dine favoritter - KØB din inspiration

Se vores udvalgte favoritter fra BoShop eller swipe mere til din boligindretning på DecorRaid Swipeshop. 

DKK 4.895,00

Barbier skænk, ask

fra DKK 8.100

Delano sofa – sammensæt selv

DKK 1.295,00

Niwas sidebord m. magasinholder

fra DKK 5.695,00

Algon spisebord

Følg med her

Eller læs flere inspirerende indlæg her 

Wallpipe fra Løvens Hule – Sådan går det nu

Wallpipe fra Løvens Hule – Sådan går det nu

Fik du set aftenens afsnit af Løvens hule? DecorRaid er stolte af at kunne afsløre at Wallpipe nu kan findes i DecorRaid Swipeshop appen. Velkommen til Wallpipe!Kendt fra Løvens hule Wallpipe, som er kendt fra Løvens hule sæson 5, har igen været på skærmen, da de her...

læs mere
Bo Bedre har prøvet DecorRaid appen og skriver…

Bo Bedre har prøvet DecorRaid appen og skriver…

  Bo Bedre: Indretningsappen der gør dig klogere Bo Bedre har skrevet en artikel om os og vores indretningsapp DecorRaid Swipeshop. Her kommer de bl.a. ind på, hvordan appen giver dig personlige interiøranbefalinger og samtidig, at vi er unge kvinder i...

læs mere
Indretningstips til pigeværelset

Indretningstips til pigeværelset

Indretningstips til pigeværelsetEt pigeværelse i rolige omgivelser DecorRaid har samlet alt til indretningen af pigeværelset. Tilføj blot enkelte, minimalistiske børnemøbler på pigeværelset for at undgå et rodet udtryk. Børneværelset skal være et legende univers, hvor...

læs mere

Følg med her

     

Pin It on Pinterest

Share This