Vælg en side

Skrevet af Laura Lund Kjergaard fra indretningstips.dk

Sidste vinter var lang og kold, og derfor har vi brugt langt mere tid indenfor end normalt. Men så findes der altså næsten ikke noget bedre, end at skabe en hyggelig og varm inde-atmosfære, så du kan komme godt igennem de mørke dage. Derfor har jeg sammensat 8 gode grunde til at indrette med lammeskind, så du rigtig kan få varmen ind i dit hjem.

Her får du en teaser af de 8 grunde. Læs hele indlægget i linket nedenfor.

1. Hyggelig atmosfære

Lammeskind er super god til at skabe hygge og varme i det rum, du vælger at indrette det i.

2. Det skaber kontraster

Det er ikke kun med farver man kan skabe kontraster i sin indretning, men også med materialer. Den bløde pels er en super god kontrast til de mange hårde og skarpe materialer, der findes rundt i din bolig.

3. Giver et eksklusivt look

Skindet er med til at give din bolig et eksklusivt og luksuriøst look. Det kan også være med til at pifte en gammel lænestol op, eller skjule en grim plet på sofaen. Smart!

4. Mere end blot pynt

Et lammeskind er ikke bare pynt. Brug det aktivt i din hverdag. Sæt dig på det, og mærk hvordan den varmer din krop og er blød mod din hud. Du kan med fordel nyde det, de steder du sidder ned allermest.

5. Giver et nordisk look

Blot ved at smide et dyreskind ind i din indretning, er du allerede godt på vej til en mere nordisk boligindretning. Skind som fx lam, elg, hjort og bjørn giver din bolig et super nordisk look, som drager os lige tilbage til den nordiske vikingetid.

6. Kan bruges på mange måder

Lammeskind kan både bruges i sofaen, på sengen, i lænestolen, og på spisebordsstolen. Men en af mine yndlingssteder at bruge dem er i kontorstolen. Det er netop her jeg bruger mange timer og gerne vil forkæle min numse med noget ultra blødt og varmt.

7. Kvalitet kan ses og mærkes

Kvalitetsskind og dyrevelfærd hænger ofte altid sammen. Jo bedre dyret har haft det, jo mere mærkes den gode bløde og kraftige kvalitet også i pelsen.

8. Nem at pleje

Du kan nemt vedligeholde dit lammeskind ved at støvsuge det og ryste det jævnligt. Hvis skindet skal vaskes, kan du give det et hurtigt “bad” med lidt uldsæbe. Læg det derefter til tørre med hårene nedad – og voilá! Så har du et skind, der er så godt som nyt.

Læs hele indlægget her

Følg med her

Eller læs flere inspirerende indlæg her 

Bæredygtige plakater – Picnicle

Bæredygtige plakater – Picnicle

Bæredygtige plakater PICNICLEPICNICLE designer plakater med bæredygtig livstil og business i fokus. Derfor er alle hendes plakater Cradle to Cradle certificeret. Med bæredygtighed i centrum, opfordrer stifterende bag Rikke igennem sine bæredygtige plakater, til at...

læs mere
Året der gik indretningstrends DecorRaid 2020

Året der gik indretningstrends DecorRaid 2020

Det er slet ikke til at forstå, at et år er gået. Vi har derfor lavet en oversigt over jeres adfærd på DecorRaid. Hvilke produkter har været de mest populære i 2020, hvilke brands har været jeres favoritter, og hvilke rum har I fokuseret på at indrette? Se med...

læs mere
De 3 største indretningstrends til din bolig i 2021

De 3 største indretningstrends til din bolig i 2021

De 3 største indretningstrends til din bolig i 2021Tidens indretningstrends kommer i 2021 til at have et opgør med det hvide, sterile og minimalistiske udtryk. Vi skal fremover invitere en mere kreativ, farverig, naturlig og sanselig indretning ind i vores bolig. Der...

læs mere