Vælg en side

6 indretningsapps til din bolig – Prøv DecorRaid Swipeshop

af | mar 25, 2020 | DecorRaid Magasin

DecorRaid Swipeshop i Bolig Magasinet

Bolig Magasinet har været i gang med at teste 6 af de bedste indretningsapps, og vi er så sindsygt stolte af at DecorRaid Swipeshop er blandt disse. Især fordi vi stadig er så nye. Tusind tak!

Her kan du læse artiklen og se anmeldelsen af DecorRaid Swipeshop og de andre seje indretningsapps. Vi er vilde med alle seks, som hver er nogle fantastisk gode værktøjer til din boligindretning.

God fornøjelse!

Læs artiklen her

Sådan fungerer DecorRaid Swipeshop

Skal du indrette dit hjem, og mangler du inspiration til nye møbler og produkter? Så prøv DecorRaid Swipeshop appen, der samler danske interiørwebshops, så du kan finde alt til din boligindretning på ét sted. Din genvej til nordisk interiør. 

Ved at swipe dig gennem produkter til din indretning fra danske forhandlere, skaber DecorRaid Swipeshop matches mellem dig og de produkter, der passer til din indretningsstil. Jo mere du swiper desto bedre lærer appen din personlige stil at kende. På den måde bliver den bedre og bedre til at finde lige netop de møbler, produkter, indretningsnips, dekoration og meget mere, som du kan lide. Her finder du både anerkendte brands og helt unikke upcoming brands, som du ikke finder andre steder. Alle i en høj nordisk kvalitet.

De produkter du Raider (swiper højre) bliver gemt i dit personlige Raid Board, hvor du kan oprette dine egne moodboards, lave ønskelister eller dele dine yndligsprodukter med dine venner. Med et enkelt klik har du altid direkte adgang til at købe alle produkter. 

Hent appen eller prøv den på din computer her.

Følg med her

Eller læs flere inspirerende indlæg her 

Året der gik indretningstrends DecorRaid 2020

Året der gik indretningstrends DecorRaid 2020

Det er slet ikke til at forstå, at et år er gået. Vi har derfor lavet en oversigt over jeres adfærd på DecorRaid. Hvilke produkter har været de mest populære i 2020, hvilke brands har været jeres favoritter, og hvilke rum har I fokuseret på at indrette? Se med...

læs mere
De 3 største indretningstrends til din bolig i 2021

De 3 største indretningstrends til din bolig i 2021

De 3 største indretningstrends til din bolig i 2021Tidens indretningstrends kommer i 2021 til at have et opgør med det hvide, sterile og minimalistiske udtryk. Vi skal fremover invitere en mere kreativ, farverig, naturlig og sanselig indretning ind i vores bolig. Der...

læs mere
Se det mest populære interiør i 2019

Se det mest populære interiør i 2019

Det er slet ikke til at forstå, at et år er gået. Vi har derfor lavet en oversigt over jeres adfærd på DecorRaid. Hvilke produkter har været de mest populære i 2019, hvilke brands har været jeres favoritter, og hvilke rum har I fokuseret på at indrette? Se med...

læs mere

Pin It on Pinterest

Share This