6 indretningsapps til din bolig – Prøv DecorRaid Swipeshop

af | mar 25, 2020 | DecorRaid Magasin

DecorRaid Swipeshop i Bolig Magasinet

Bolig Magasinet har været i gang med at teste 6 af de bedste indretningsapps, og vi er så sindsygt stolte af at DecorRaid Swipeshop er blandt disse. Især fordi vi stadig er så nye. Tusind tak!

Her kan du læse artiklen og se anmeldelsen af DecorRaid Swipeshop og de andre seje indretningsapps. Vi er vilde med alle seks, som hver er nogle fantastisk gode værktøjer til din boligindretning.

God fornøjelse!

Læs artiklen her

Sådan fungerer DecorRaid Swipeshop

Skal du indrette dit hjem, og mangler du inspiration til nye møbler og produkter? Så prøv DecorRaid Swipeshop appen, der samler danske interiørwebshops, så du kan finde alt til din boligindretning på ét sted. Din genvej til nordisk interiør. 

Ved at swipe dig gennem produkter til din indretning fra danske forhandlere, skaber DecorRaid Swipeshop matches mellem dig og de produkter, der passer til din indretningsstil. Jo mere du swiper desto bedre lærer appen din personlige stil at kende. På den måde bliver den bedre og bedre til at finde lige netop de møbler, produkter, indretningsnips, dekoration og meget mere, som du kan lide. Her finder du både anerkendte brands og helt unikke upcoming brands, som du ikke finder andre steder. Alle i en høj nordisk kvalitet.

De produkter du Raider (swiper højre) bliver gemt i dit personlige Raid Board, hvor du kan oprette dine egne moodboards, lave ønskelister eller dele dine yndligsprodukter med dine venner. Med et enkelt klik har du altid direkte adgang til at købe alle produkter. 

Hent appen eller prøv den på din computer her.

På DecorRaid Swipeshop appen kan du søge inspiration mellem tusindvis af interiørprodukter.

SWIPE højre & venstreRAID dine favoritter - KØB din inspiration

Følg med her

Eller læs flere inspirerende indlæg her 

Wallpipe fra Løvens Hule – Sådan går det nu

Wallpipe fra Løvens Hule – Sådan går det nu

Fik du set aftenens afsnit af Løvens hule? DecorRaid er stolte af at kunne afsløre at Wallpipe nu kan findes i DecorRaid Swipeshop appen. Velkommen til Wallpipe!Kendt fra Løvens hule Wallpipe, som er kendt fra Løvens hule sæson 5, har igen været på skærmen, da de her...

læs mere
Har du problemer med at finde din indretningsstil?

Har du problemer med at finde din indretningsstil?

Find din indretningsstil Boligverden kan være en jungle at finde ud af! Ikke mindst alle de forskellige indretningsstile, der findes. Det er nemlig ikke altid lige nemt at finde ud af hvilken en af de utallige stile, der passer til lige præcis dig! Men heldigvis giver...

læs mere

Følg med her

     

Pin It on Pinterest

Share This