Vælg en side

6 indretningsapps til din bolig – Prøv DecorRaid Swipeshop

af | mar 25, 2020 | DecorRaid Magasin

DecorRaid Swipeshop i Bolig Magasinet

Bolig Magasinet har været i gang med at teste 6 af de bedste indretningsapps, og vi er så sindsygt stolte af at DecorRaid Swipeshop er blandt disse. Især fordi vi stadig er så nye. Tusind tak!

Her kan du læse artiklen og se anmeldelsen af DecorRaid Swipeshop og de andre seje indretningsapps. Vi er vilde med alle seks, som hver er nogle fantastisk gode værktøjer til din boligindretning.

God fornøjelse!

Læs artiklen her

Sådan fungerer DecorRaid Swipeshop

Skal du indrette dit hjem, og mangler du inspiration til nye møbler og produkter? Så prøv DecorRaid Swipeshop appen, der samler danske interiørwebshops, så du kan finde alt til din boligindretning på ét sted. Din genvej til nordisk interiør. 

Ved at swipe dig gennem produkter til din indretning fra danske forhandlere, skaber DecorRaid Swipeshop matches mellem dig og de produkter, der passer til din indretningsstil. Jo mere du swiper desto bedre lærer appen din personlige stil at kende. På den måde bliver den bedre og bedre til at finde lige netop de møbler, produkter, indretningsnips, dekoration og meget mere, som du kan lide. Her finder du både anerkendte brands og helt unikke upcoming brands, som du ikke finder andre steder. Alle i en høj nordisk kvalitet.

De produkter du Raider (swiper højre) bliver gemt i dit personlige Raid Board, hvor du kan oprette dine egne moodboards, lave ønskelister eller dele dine yndligsprodukter med dine venner. Med et enkelt klik har du altid direkte adgang til at købe alle produkter. 

Hent appen eller prøv den på din computer her.

Følg med her

Eller læs flere inspirerende indlæg her 

Årets 4 største farver til din bolig i 201

Årets 4 største farver til din bolig i 201

De 4 største farver i forår/sommer 2021Det er blevet tid til at tage kigge på dette års helt store farver, som vi kommer til at se rigtig meget til i foråret og sommeren 2021. De 4 farver er lyse og leder tankerne hen på en lysere fremtid. Vi ønsker farver, der...

læs mere
Wallpipe fra Løvens Hule – Sådan går det nu

Wallpipe fra Løvens Hule – Sådan går det nu

Fik du set aftenens afsnit af Løvens hule? DecorRaid er stolte af at kunne afsløre at Wallpipe nu kan findes i DecorRaid Swipeshop appen. Velkommen til Wallpipe!Kendt fra Løvens hule Wallpipe, som er kendt fra Løvens hule sæson 5, har igen været på skærmen, da de her...

læs mere
Forårsindretning 2020 – Gør din bolig klar til foråret

Forårsindretning 2020 – Gør din bolig klar til foråret

Nyt forår = ny start  Når foråret kommer starter alting forfra. Det betyder også at det er tid til fornyelse i boligen, og den mere lette og luftige indretning kan blomstre frem.    Indretningstips til din forårsindretning Tilføj friske planter, masser flet og...

læs mere