6 indretningsapps til din bolig – Prøv DecorRaid Swipeshop

af | mar 25, 2020 | DecorRaid Magasin

DecorRaid Swipeshop i Bolig Magasinet

Bolig Magasinet har været i gang med at teste 6 af de bedste indretningsapps, og vi er så sindsygt stolte af at DecorRaid Swipeshop er blandt disse. Især fordi vi stadig er så nye. Tusind tak!

Her kan du læse artiklen og se anmeldelsen af DecorRaid Swipeshop og de andre seje indretningsapps. Vi er vilde med alle seks, som hver er nogle fantastisk gode værktøjer til din boligindretning.

God fornøjelse!

Læs artiklen her

Sådan fungerer DecorRaid Swipeshop

Skal du indrette dit hjem, og mangler du inspiration til nye møbler og produkter? Så prøv DecorRaid Swipeshop appen, der samler danske interiørwebshops, så du kan finde alt til din boligindretning på ét sted. Din genvej til nordisk interiør. 

Ved at swipe dig gennem produkter til din indretning fra danske forhandlere, skaber DecorRaid Swipeshop matches mellem dig og de produkter, der passer til din indretningsstil. Jo mere du swiper desto bedre lærer appen din personlige stil at kende. På den måde bliver den bedre og bedre til at finde lige netop de møbler, produkter, indretningsnips, dekoration og meget mere, som du kan lide. Her finder du både anerkendte brands og helt unikke upcoming brands, som du ikke finder andre steder. Alle i en høj nordisk kvalitet.

De produkter du Raider (swiper højre) bliver gemt i dit personlige Raid Board, hvor du kan oprette dine egne moodboards, lave ønskelister eller dele dine yndligsprodukter med dine venner. Med et enkelt klik har du altid direkte adgang til at købe alle produkter. 

Hent appen eller prøv den på din computer her.

På DecorRaid Swipeshop appen kan du søge inspiration mellem tusindvis af interiørprodukter.

SWIPE højre & venstreRAID dine favoritter - KØB din inspiration

Følg med her

Eller læs flere inspirerende indlæg her 

Bæredygtige plakater – Picnicle

Bæredygtige plakater – Picnicle

Bæredygtige plakater PICNICLEPICNICLE designer plakater med bæredygtig livstil og business i fokus. Derfor er alle hendes plakater Cradle to Cradle certificeret. Med bæredygtighed i centrum, opfordrer stifterende bag Rikke igennem sine bæredygtige plakater, til at...

læs mere
Bo Bedre har prøvet DecorRaid appen og skriver…

Bo Bedre har prøvet DecorRaid appen og skriver…

  Bo Bedre: Indretningsappen der gør dig klogere Bo Bedre har skrevet en artikel om os og vores indretningsapp DecorRaid Swipeshop. Her kommer de bl.a. ind på, hvordan appen giver dig personlige interiøranbefalinger og samtidig, at vi er unge kvinder i...

læs mere
Ny artikel om DecorRaid i Århus Stiftstidende – Læs her

Ny artikel om DecorRaid i Århus Stiftstidende – Læs her

  Århus Stiftidende, Erhverv Fyn og Sydjylland fortæller I aviserne er der udkommet en artikel om DecorRaid og vi er simpelthen SÅ glade. Artiklen fortæller bl.a. om, hvorfor vi skabte DecorRaid, hvad DecorRaid kan, vores "rejse" hertil, vores mål, og lidt om os...

læs mere

Følg med her

     

Pin It on Pinterest

Share This