Vælg en side

De 3 største indretningstrends til din bolig i 2021

af | aug 27, 2020 | DecorRaid Magasin

Tidens indretningstrends kommer i 2021 til at have et opgør med det hvide, sterile og minimalistiske udtryk. Vi skal fremover invitere en mere kreativ, farverig, naturlig og sanselig indretning ind i vores bolig. Der skal være plads til leg men også fordybelse, da koncentrationen ikke længere skal være fastlåst på vores skærme, men ud i naturen og ind i os selv. Vores sanselighed og nysgerrighed kommer på overarbejde, da trangen til at kreerer og interagere bliver de nye tendenser. 

De indretningstrends vi går i møde i 2021 kan opdeles i disse kategorier: Det kreative univers, den naturlige indflydelse og den sanselige & taktile indretning, som du kan læse mere om her.

Det kreative univers i 2021

I det kreative univers hylder vi mangfoldigheden og det multikulturelle i vores indretning. Der arbejdes med mønstre og farver, der giver os en fornemmelse af at være på ferie. Farvesammensætningerne er sprudlende og legende. Vi vil især komme til at se kraftige farver i samspil med duchet nuancer, og mønstrene er inspireret af mellemøsten. Denne trend giver dig mulighed for at tage på jagt i unikt og kreativt interiør, der giver rummene derhjemme endnu mere liv og glade dage. 

Sådan gør du:
Grib trenden og gå på opdagelse i DecorRaid appen. Søg eksempelvis på “Mumutane” i appen og swipe dig til dine nye, afrikansk inspirerede sofapuder. De kombinerer nordisk æstetik med det farverige afrikanske udtryk i deres designs. Sammensæt med fint Marokkansk interiør som fx. en fin marrokansk puf i mørkebrun læder. Udsmyk herefter væggene med Louise Palkins kunstværker, der både skaber farverige rum og et drømmende univers.
– Nogle lette måder, hvor du kan gøre store forandringer i din indretning.

1699 kr.

649 kr.

Iki pude Life 40×60 cm

849 kr.

Marokkansk puf i mørkebrunt læder

450 kr.

Forest – 21×29,7 cm

Den naturlige indflydelse i 2021

Naturen har aldrig spillet en større rolle end den gør i dag. Dette er også tilfældigt når vi snakker om, hvordan vi skal indrette os i hjemmet. Den naturlige indflydelse handler om at give slip på kontrollen og byder roen velkommen i hjemmet. Farverne i 2021 er især ovre i de brune, beige, grønne og blå og så er de duchet i tonerne. Disse farver afspejler ikke kun naturen, når den er allerflottest, men hjælper også med at berolige sindet. Denne indretningstrend giver dig mulighed for at genfinde kærligheden til naturen, og lade dig inspirere af den.

Sådan gør du:
Giv dig i kast med denne indretningstrend ved at swipe dig gennem Brønden livings elegante og funktionelle møbler i det naturlige træ, og få en indretning der skaber et overskueligt og roligt udtryk i dit hjem. Derudover kan du tilføje vaser i farvet glas fra bl.a. Bydahlliving, der passer perfekt til dine blomster eller evighedsbuketterne. For at få inkorporeret flere ad de douchet og naturlige toner i hjemmet, kan du finde Wouds moderne og komfortable møbler i appen, som sætter rammerne for et blidt udtryk. 

Bonustip: Tilføj planter som Aloe vera, Fredslilje eller Guldranke i din bolig, som er luftrensende planter, der øger din produktion af glædeshormoner og renser luften for støvpartikler. What’s not to like?!

3.995 kr.

ArchiveBench, Olive

699 kr.

WOUD væghylde, nude metal

395 kr.

Bloomingville vase, grå glas

126,75 kr.

Hübsh vase, røget glas

Den sanselige & taktile indretning i 2021

Det sanselige og taktile univers får os væk fra skærmene og pirrer vores følesans. Trenden gør op med de glatte overflader og lader alt fra det bløde til det rustikke træde ind i vores hjem. Det er følelserne og sanserne der kommer i fokus og det uperfekte søges. Denne trend giver dig mulighed for at mikse forskellige materialer i hjemmet som f.eks. bløde tekstiler i kombination med gyldent messing eller helt rå træmøbler. Når du kombinerer hårde og bløde materialer i din bolig, skaber du gode kontraster og en bedre balance i din indretning, som giver dig fokus på bare at være i nuet.

Sådan gør du:
Indret med denne trend ved at tilføje de smukke, naturlige lamper i flet fra Jore Copenhagen, eller et blødt lammeskind fra Boboonline og mix det med rå ophæng og reoler i jernrør fra RAW58 og materialer i sten og råt træ fra BoShop så kontrasterne mødes og balancen opstår. Find det hele i DecorRaid swipeshop appen og meget mere.
– Det er hurtigt og nemt at tilføje de nye indretningstrends til din bolig. Happy Swiping!

2.800 kr.

Triple Cane loftlampe

945 kr.

Tibetansk lammeskind, brun

449 kr.

Felix skoreol i sølv jernrør

1.695 kr.

Himalaya skammel, granitsten og træ

Følg med her

Eller læs flere inspirerende indlæg her 

Bæredygtige plakater – Picnicle

Bæredygtige plakater – Picnicle

Bæredygtige plakater PICNICLEPICNICLE designer plakater med bæredygtig livstil og business i fokus. Derfor er alle hendes plakater Cradle to Cradle certificeret. Med bæredygtighed i centrum, opfordrer stifterende bag Rikke igennem sine bæredygtige plakater, til at...

læs mere
Året der gik indretningstrends DecorRaid 2020

Året der gik indretningstrends DecorRaid 2020

Det er slet ikke til at forstå, at et år er gået. Vi har derfor lavet en oversigt over jeres adfærd på DecorRaid. Hvilke produkter har været de mest populære i 2020, hvilke brands har været jeres favoritter, og hvilke rum har I fokuseret på at indrette? Se med...

læs mere
Forårsindretning 2020 – Gør din bolig klar til foråret

Forårsindretning 2020 – Gør din bolig klar til foråret

Nyt forår = ny start  Når foråret kommer starter alting forfra. Det betyder også at det er tid til fornyelse i boligen, og den mere lette og luftige indretning kan blomstre frem.    Indretningstips til din forårsindretning Tilføj friske planter, masser flet og...

læs mere

Pin It on Pinterest

Share This