De 3 største indretningstrends til din bolig i 2021

af | aug 27, 2020 | DecorRaid Magasin

Tidens indretningstrends kommer i 2021 til at have et opgør med det hvide, sterile og minimalistiske udtryk. Vi skal fremover invitere en mere kreativ, farverig, naturlig og sanselig indretning ind i vores bolig. Der skal være plads til leg men også fordybelse, da koncentrationen ikke længere skal være fastlåst på vores skærme, men ud i naturen og ind i os selv. Vores sanselighed og nysgerrighed kommer på overarbejde, da trangen til at kreerer og interagere bliver de nye tendenser. 

De indretningstrends vi går i møde i 2021 kan opdeles i disse kategorier: Det kreative univers, den naturlige indflydelse og den sanselige & taktile indretning, som du kan læse mere om her.

Det kreative univers i 2021

I det kreative univers hylder vi mangfoldigheden og det multikulturelle i vores indretning. Der arbejdes med mønstre og farver, der giver os en fornemmelse af at være på ferie. Farvesammensætningerne er sprudlende og legende. Vi vil især komme til at se kraftige farver i samspil med duchet nuancer, og mønstrene er inspireret af mellemøsten. Denne trend giver dig mulighed for at tage på jagt i unikt og kreativt interiør, der giver rummene derhjemme endnu mere liv og glade dage. 

Sådan gør du:
Grib trenden og gå på opdagelse i DecorRaid appen. Søg eksempelvis på “Mumutane” i appen og swipe dig til dine nye, afrikansk inspirerede sofapuder. De kombinerer nordisk æstetik med det farverige afrikanske udtryk i deres designs. Opfrisk dine kaffepauser og skift de hvide kaffekrus ud med nogle marokkanske mønsteret kaffekopper fra Tibladin. Udsmyk herefter væggene med Louise Palkins kunstværker, der både skaber farverige rum og et drømmende univers. 
– Nogle lette måder, hvor du kan gøre store forandringer i din indretning.

649 kr.

Iki pude feather 40×60 cm

649 kr.

Iki pude retro 40×60 cm

79 – 99 kr.

Beldi krus, dot motiv

4.500 kr.

Blown Away 80×100 cm

Den naturlige indflydelse i 2021

Naturen har aldrig spillet en større rolle end den gør i dag. Dette er også tilfældigt når vi snakker om, hvordan vi skal indrette os i hjemmet. Den naturlige indflydelse handler om at give slip på kontrollen og byder roen velkommen i hjemmet. Farverne i 2021 er især ovre i de brune, beige, grønne og blå og så er de duchet i tonerne. Disse farver afspejler ikke kun naturen, når den er allerflottest, men hjælper også med at berolige sindet. Denne indretningstrend giver dig mulighed for at genfinde kærligheden til naturen, og lade dig inspirere af den.

Sådan gør du:
Giv dig i kast med denne indretningstrend ved at swipe dig gennem Brønden livings elegante og funktionelle møbler i det naturlige træ, og få en indretning der skaber et overskueligt og roligt udtryk i dit hjem. Derudover kan du tilføje vaser i farvet glas fra bl.a. Bydahlliving, der passer perfekt til dine blomster eller evighedsbuketterne. For at få inkorporeret flere ad de douchet og naturlige toner i hjemmet, kan du finde Wouds moderne og komfortable møbler i appen, som sætter rammerne for et blidt udtryk. 

Bonustip: Tilføj planter som Aloe vera, Fredslilje eller Guldranke i din bolig, som er luftrensende planter, der øger din produktion af glædeshormoner og renser luften for støvpartikler. What’s not to like?!

3.995 kr.

ArchiveBench, Olive

699 kr.

WOUD væghylde, nude metal

395 kr.

Bloomingville vase, grå glas

126,75 kr.

Hübsh vase, røget glas

Den sanselige & taktile indretning i 2021

Det sanselige og taktile univers får os væk fra skærmene og pirrer vores følesans. Trenden gør op med de glatte overflader og lader alt fra det bløde til det rustikke træde ind i vores hjem. Det er følelserne og sanserne der kommer i fokus og det uperfekte søges. Denne trend giver dig mulighed for at mikse forskellige materialer i hjemmet som f.eks. bløde tekstiler i kombination med gyldent messing eller helt rå træmøbler. Når du kombinerer hårde og bløde materialer i din bolig, skaber du gode kontraster og en bedre balance i din indretning, som giver dig fokus på bare at være i nuet.

Sådan gør du:
Indret med denne trend ved at tilføje de smukke, naturlige lamper i flet fra Jore Copenhagen, eller et blødt lammeskind fra Boboonline og mix det med rå ophæng og reoler i jernrør fra RAW58 og materialer i sten og råt træ fra BoShop så kontrasterne mødes og balancen opstår. Find det hele i DecorRaid swipeshop appen og meget mere.
– Det er hurtigt og nemt at tilføje de nye indretningstrends til din bolig. Happy Swiping!

2.800 kr.

Triple Cane loftlampe

945 kr.

Tibetansk lammeskind, brun

449 kr.

Felix skoreol i sølv jernrør

1.695 kr.

Himalaya skammel, granitsten og træ

Følg med her

Eller læs flere inspirerende indlæg her 

Bo Bedre har prøvet DecorRaid appen og skriver…

Bo Bedre har prøvet DecorRaid appen og skriver…

  Bo Bedre: Indretningsappen der gør dig klogere Bo Bedre har skrevet en artikel om os og vores indretningsapp DecorRaid Swipeshop. Her kommer de bl.a. ind på, hvordan appen giver dig personlige interiøranbefalinger og samtidig, at vi er unge kvinder i...

læs mere
Wallpipe fra Løvens Hule – Sådan går det nu

Wallpipe fra Løvens Hule – Sådan går det nu

Fik du set aftenens afsnit af Løvens hule? DecorRaid er stolte af at kunne afsløre at Wallpipe nu kan findes i DecorRaid Swipeshop appen. Velkommen til Wallpipe!Kendt fra Løvens hule Wallpipe, som er kendt fra Løvens hule sæson 5, har igen været på skærmen, da de her...

læs mere
Ny artikel om DecorRaid i Århus Stiftstidende – Læs her

Ny artikel om DecorRaid i Århus Stiftstidende – Læs her

  Århus Stiftidende, Erhverv Fyn og Sydjylland fortæller I aviserne er der udkommet en artikel om DecorRaid og vi er simpelthen SÅ glade. Artiklen fortæller bl.a. om, hvorfor vi skabte DecorRaid, hvad DecorRaid kan, vores "rejse" hertil, vores mål, og lidt om os...

læs mere

Følg med her

     

Pin It on Pinterest

Share This