Vælg en side

De 3 største indretningstrends til din bolig i 2021

af | aug 27, 2020 | DecorRaid Magasin

Tidens indretningstrends kommer i 2021 til at have et opgør med det hvide, sterile og minimalistiske udtryk. Vi skal fremover invitere en mere kreativ, farverig, naturlig og sanselig indretning ind i vores bolig. Der skal være plads til leg men også fordybelse, da koncentrationen ikke længere skal være fastlåst på vores skærme, men ud i naturen og ind i os selv. Vores sanselighed og nysgerrighed kommer på overarbejde, da trangen til at kreerer og interagere bliver de nye tendenser. 

De indretningstrends vi går i møde i 2021 kan opdeles i disse kategorier: Det kreative univers, den naturlige indflydelse og den sanselige & taktile indretning, som du kan læse mere om her.

Den sanselige & taktile indretning i 2021

Det sanselige og taktile univers får os væk fra skærmene og pirrer vores følesans. Trenden gør op med de glatte overflader og lader alt fra det bløde til det rustikke træde ind i vores hjem. Det er følelserne og sanserne der kommer i fokus og det uperfekte søges. Denne trend giver dig mulighed for at mikse forskellige materialer i hjemmet som f.eks. bløde tekstiler i kombination med gyldent messing eller helt rå træmøbler. Når du kombinerer hårde og bløde materialer i din bolig, skaber du gode kontraster og en bedre balance i din indretning, som giver dig fokus på bare at være i nuet.

Sådan gør du:
Indret med denne trend ved at tilføje de smukke, naturlige lamper i flet fra Jore Copenhagen, eller lære produkter fra DesignRocket og Znorki til børneværelset og mix det med rå ophæng og reoler i jernrør fra RAW58. Lad konstrasterne mødes så der opstår en fin balance i dit hjem. Find det hele i DecorRaid swipeshop appen og meget mere.
– Det er hurtigt og nemt at tilføje de nye indretningstrends til din bolig. Happy Swiping!

Lampe Jore Copenhagen

2.800 kr.

Triple Cane loftlampe

Lampe Jore Copenhagen

1.499 kr.

Bamse Bo – Stor

499 kr.

Sengesæt, Hund – Rosa

449 kr.

RAW58 – Felix Skoreol

Det kreative univers i 2021

I det kreative univers hylder vi mangfoldigheden og det multikulturelle i vores indretning. Der arbejdes med mønstre og farver, der giver os en fornemmelse af at være på ferie. Farvesammensætningerne er sprudlende og legende. Vi vil især komme til at se kraftige farver i samspil med duchet nuancer, og mønstrene er inspireret af mellemøsten. Denne trend giver dig mulighed for at tage på jagt i unikt og kreativt interiør, der giver rummene derhjemme endnu mere liv og glade dage. 

Sådan gør du:
Grib trenden og gå på opdagelse i DecorRaid appen. Søg eksempelvis på “Mumutane” i appen og swipe dig til dine nye, afrikansk inspirerede sofapuder. De kombinerer nordisk æstetik med det farverige afrikanske udtryk i deres designs. Sammensæt med fint Marokkansk interiør som fx. en fin marrokansk puf i mørkebrun læder. Udsmyk herefter væggene med Louise Palkins kunstværker, der både skaber farverige rum og et drømmende univers.
– Nogle lette måder, hvor du kan gøre store forandringer i din indretning.

1699 kr.

649 kr.

Iki pude Life 40×60 cm

849 kr.

Marokkansk puf i mørkebrunt læder

450 kr.

Forest – 21×29,7 cm

Den naturlige indflydelse i 2021

Naturen har aldrig spillet en større rolle end den gør i dag. Dette er også tilfældigt når vi snakker om, hvordan vi skal indrette os i hjemmet. Den naturlige indflydelse handler om at give slip på kontrollen og byder roen velkommen i hjemmet. Farverne i 2021 er især ovre i de brune, beige, grønne og blå og så er de duchet i tonerne. Disse farver afspejler ikke kun naturen, når den er allerflottest, men hjælper også med at berolige sindet. Denne indretningstrend giver dig mulighed for at genfinde kærligheden til naturen, og lade dig inspirere af den.

Sådan gør du:
Giv dig i kast med denne indretningstrend ved at swipe dig gennem Roon&Rahns elegante og funktionelle møbler i det naturlige træ, og få en indretning der skaber et overskueligt og roligt udtryk i dit hjem. Derudover kan du tilføje en smuk evighedsbuket fra Flowers by Cos i din yndlingsvase. Bryd de hårde overflader med et naturligt lammeskind fra Lene Bjerre. Designed Learning laver de mest finurlige bordskånere, som er sjove at kiggepå. De er lavet af træ og er magnetiske. Det er smart! 

Bonustip: Tilføj planter som Aloe vera, Fredslilje eller Guldranke i din bolig, som er luftrensende planter, der øger din produktion af glædeshormoner og renser luften for støvpartikler. What’s not to like?!

149 kr.

Evighedsbuket lille – Elisa

2.999 kr.

Roon&Rahn – Entrebænk

999.95 kr.

Lene Bjerre – Lammeskind

799 kr.

Designed Learning – Magnetiske bordskånere

Følg med her

Eller læs flere inspirerende indlæg her 

Året der gik indretningstrends DecorRaid 2020

Året der gik indretningstrends DecorRaid 2020

Det er slet ikke til at forstå, at et år er gået. Vi har derfor lavet en oversigt over jeres adfærd på DecorRaid. Hvilke produkter har været de mest populære i 2020, hvilke brands har været jeres favoritter, og hvilke rum har I fokuseret på at indrette? Se med...

læs mere
Årets 4 største farver til din bolig i 201

Årets 4 største farver til din bolig i 201

De 4 største farver i forår/sommer 2021Det er blevet tid til at tage kigge på dette års helt store farver, som vi kommer til at se rigtig meget til i foråret og sommeren 2021. De 4 farver er lyse og leder tankerne hen på en lysere fremtid. Vi ønsker farver, der...

læs mere